Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

blue macca 22-09-08 18:40

Re: Propuneri/Challenges

Quote:

Originally Posted by DriftDesign12 (Post 1766615)
ai dreptate dar nu prea mai am io timp....sunt ocupat cu scoala...da daca reusesc pana pe 25 o sa o postez...defapt...ma apuc chiar acuma daca ma primiti;)
am reusit.....incredibil...:Dam facut noul concept corrado:o;):blink:

deci, intr.adevar nu seamana cu corrado, insa ai specificat 'noul concept' vazut bineinteles, prin ochii tai :D
totusi m.a deranjat 'NISMO' de pe pragul fata.
nu inteleg ce legatura are Nismo (Nissan Motorsport) cu VW Corrado.

:arrow:bine macar ca ai desenat.
-bafta si pe viitor!

DriftDesign12 22-09-08 22:37

1 Attachment(s)
pai dap...asta era si idea de concept....dar nismo........ehi...intradevar am gresit...ms pentru ....sfaturi...merge daca incerc sa rezolv or in photoshop or in realitate si dupa aia sa o scanez din nou???

gata am reusit...:o:-)

radu.3 23-09-08 16:36

guys, imi pare rau eu ies..

ca motiv...in vara n-am desenat mai nimic, si pur si simplu nu-mi mai iese nimic...cand o sa-mi intru in mana o sa-mi vedeti desenele pe forum :|

pheerya 23-09-08 17:29

Quote:

Originally Posted by mba (Post 1764953)
da man... pana in 25 am zis....parca..
eu mam apucat.. nu cred ca le termin acuma samb duminica k am cv de facut...
mai e pheerya care a zis k se baga....si nu prea da semne.. si in rest sa zica cineva dak vrea sal mai asteptam... dak nu....in 25 seara facem pollu..

pheerya zice: nu sti ca mie imi place sa postez in ultima zi? :lol: maine ma apuc si eu...e obligatoriu spatele...ca nu stiu daca am chef sa-l mai fac?

mba 23-09-08 18:02

nu pot sa zic ca e obligatoriu.. da pana acuma a fost pus si spatele...eu fac si spatele... cum vrei tu...

radu.3 24-09-08 17:56

1 Attachment(s)
Darius va transmite sa modificati lucrarea lui cu cea pe care o voi pune mai jos :???:

mba 24-09-08 20:19

2 Attachment(s)
done... mi ciuda ca arata mai bine inaite sa colorez :cry::cry::cry:

deci.. mai e pheerya ... si poate (nu stiu sigur) RK62 ...

pheerya 24-09-08 22:13

am si yo o MICA rugaminte :-D...se poate prelungi termenul pana la 26...desenul meu e gata in proportie de 80%, dar maine nu cred ca o sa am timp sa-l termin...daca reusesc totusi il postez, daca nu...se poate? pls...:-P

Naitzu 24-09-08 22:29

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1774262)
am si yo o MICA rugaminte :-D...se poate prelungi termenul pana la 26...desenul meu e gata in proportie de 80%, dar maine nu cred ca o sa am timp sa-l termin...daca reusesc totusi il postez, daca nu...se poate? pls...:-P

o cauza nobila va rugam frumos.. stim toti ca pheerya e fan corrado.. ca atare ar fi chiar urat din partea noastra.. 26 sept 08 termenul limita.. va rugam frumos..multumim anticipat :-)

vacaroz 25-09-08 02:06

ma pot baga si eu cu o o incercare? deci ca sa nu gresesc,subiectul e corrado si trebuie facut din 3 unghiuri? fatza, spate si lateral?

RK62 25-09-08 02:35

2 Attachment(s)
Hi guys, I didn't know if I was supposed to draw the old corrado or a new one.
So I created a corrado VR6 edition 2008.
I hope you will like it.

radu.3 25-09-08 15:27

Mba sa stii ca-s suparat pe tine...tu chiar ai stricat desenu :( ti-am mai zis eu ca farurile-s cam inalte, si...ce patriot ai devenit de la o vreme :))

vacaroz 25-09-08 16:32

ce creioane folositi voi? si unde pot gasi prin ploiesti daca e cineva din apropiere....

pheerya 26-09-08 13:21

1 Attachment(s)
gata si a mea...fara spate din pacate...n-am mai avut timp si de el...alta data:-P
mba...poti sa dai drumul la poll daca nu e mai e nimeni de asteptat;)

RK62 26-09-08 13:30

Very nice drawing
Congratulations

All times are GMT +2. The time now is 02:57.

- Copyright 2026 4Tuning