![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
totusi m.a deranjat 'NISMO' de pe pragul fata. nu inteleg ce legatura are Nismo (Nissan Motorsport) cu VW Corrado. :arrow:bine macar ca ai desenat. -bafta si pe viitor! |
1 Attachment(s)
pai dap...asta era si idea de concept....dar nismo........ehi...intradevar am gresit...ms pentru ....sfaturi...merge daca incerc sa rezolv or in photoshop or in realitate si dupa aia sa o scanez din nou???
gata am reusit...:o:-) |
guys, imi pare rau eu ies..
ca motiv...in vara n-am desenat mai nimic, si pur si simplu nu-mi mai iese nimic...cand o sa-mi intru in mana o sa-mi vedeti desenele pe forum :| |
Quote:
|
nu pot sa zic ca e obligatoriu.. da pana acuma a fost pus si spatele...eu fac si spatele... cum vrei tu...
|
1 Attachment(s)
Darius va transmite sa modificati lucrarea lui cu cea pe care o voi pune mai jos :???:
|
2 Attachment(s)
done... mi ciuda ca arata mai bine inaite sa colorez :cry::cry::cry:
deci.. mai e pheerya ... si poate (nu stiu sigur) RK62 ... |
am si yo o MICA rugaminte :-D...se poate prelungi termenul pana la 26...desenul meu e gata in proportie de 80%, dar maine nu cred ca o sa am timp sa-l termin...daca reusesc totusi il postez, daca nu...se poate? pls...:-P
|
Quote:
|
ma pot baga si eu cu o o incercare? deci ca sa nu gresesc,subiectul e corrado si trebuie facut din 3 unghiuri? fatza, spate si lateral?
|
2 Attachment(s)
Hi guys, I didn't know if I was supposed to draw the old corrado or a new one.
So I created a corrado VR6 edition 2008. I hope you will like it. |
Mba sa stii ca-s suparat pe tine...tu chiar ai stricat desenu :( ti-am mai zis eu ca farurile-s cam inalte, si...ce patriot ai devenit de la o vreme :))
|
ce creioane folositi voi? si unde pot gasi prin ploiesti daca e cineva din apropiere....
|
1 Attachment(s)
gata si a mea...fara spate din pacate...n-am mai avut timp si de el...alta data:-P
mba...poti sa dai drumul la poll daca nu e mai e nimeni de asteptat;) |
Very nice drawing
Congratulations |
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning