![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
ms wlady...ne intalnim acolo:D
|
Gabi din dupa ce termini battelu cu cristitT ...faci si cu mine unu ...daca vrei si ai timp si bine inteles sa vad daca am si eu ........nu o considera o provocare din rautate ...
|
Quote:
|
tiam dat un pm in care tiam zis ca accept mashina iar in maxim 1-2 zile e gata :) sry daca nu lai primit si am incurcat in vreun fel lucrurile
|
Quote:
|
nicio problema fao cand ai timp .. cand o termini o postezi si cum o vad in ziua aia pun si eu mashina sau dai un pm inainte ;) am ales pm doar ca sa nu fac inca un post inutil dar vad ca am ales prost si nush ce sa intamplat de nu a mai ajuns :(
|
Lukian_xxx => hai tata, te provoc ... alegem masina pe PM sau pe messenger cand intri ...
|
as vrea sa intru si eu in virtual tuning usergroup dar nu stiu pe ce masina sa lucrez :sad:
|
Sti sa faci Virtual Tuning ?
|
1 Attachment(s)
imi pun eu locul la bataie........cine vrea sa zica....mashina e stricta (nu o mai schimba...daca va convine e bun daca nu iar e bun)
timp de lucru maxim pana vineri seara... p.s:e prima mea mashina cu care am desschis photoshop-ul acum mult timp:icon_kiss |
Quote:
|
citind postul de mai sus al lui frost_dani ...mi`a venit ideea sa`mi pun si eu locul din vt la bataie ...
cine e de acord ..sa vina si cu propunere pentru masina ...si de acolo discutam ... |
1 Attachment(s)
lks....daca vrei....ma bag io:D...baga tu masina;)
edit...oups..acum am vazut...propun asta....sa o facem masina;))...alta idee nam:( |
1 Attachment(s)
eh ..hai nici chiar asa :D ...uite de la mine o propunere ..e bine ?
|
Bai nene, vezi sa nu faci apoplexie de atata agitatie! Cum il provoci tu prieteneste pe Barum ? Nici tu, nici el, nu sunteti in grup, asa ca provocarea ta puerila n-are ce cauta aici.
PE TOPICUL ASTA SE FAC PROVOCARI CATRE UN MEMBRU AL VT, DE CATRE UN MEMBRU AL VT, SAU INTRE 2, 3, X MEMBRII AI VT! Daca vrei friendly battle, du-te nene la Challenges - sau baga-te intr-un battle mai mare - ca deja devii enervant ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning