Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

no limits design 05-02-07 08:03

Re: VT Usergroup - Provocari

ms wlady...ne intalnim acolo:D

Most_Wanted 06-02-07 19:07

Gabi din dupa ce termini battelu cu cristitT ...faci si cu mine unu ...daca vrei si ai timp si bine inteles sa vad daca am si eu ........nu o considera o provocare din rautate ...

Gabi 06-02-07 19:29

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 734941)
Gabi din dupa ce termini battelu cu cristitT ...faci si cu mine unu ...daca vrei si ai timp si bine inteles sa vad daca am si eu ........nu o considera o provocare din rautate ...

Deocamdata astept, pentru ca nu am primit un raspuns de la Cristi.

Cristi T 06-02-07 22:46

tiam dat un pm in care tiam zis ca accept mashina iar in maxim 1-2 zile e gata :) sry daca nu lai primit si am incurcat in vreun fel lucrurile

Gabi 06-02-07 23:29

Quote:

Originally Posted by Cristi T (Post 735435)
tiam dat un pm in care tiam zis ca accept mashina iar in maxim 1-2 zile e gata :) sry daca nu lai primit si am incurcat in vreun fel lucrurile

Boss, al dracu' sa fiu de-am primit PM. Ok... ramane masina asta pana... sambata, sa zicem ? Daca tu te-ai apucat de ea, sper sa-ti convina deadlineu'.

Cristi T 06-02-07 23:36

nicio problema fao cand ai timp .. cand o termini o postezi si cum o vad in ziua aia pun si eu mashina sau dai un pm inainte ;) am ales pm doar ca sa nu fac inca un post inutil dar vad ca am ales prost si nush ce sa intamplat de nu a mai ajuns :(

wlady 07-02-07 09:28

Lukian_xxx => hai tata, te provoc ... alegem masina pe PM sau pe messenger cand intri ...

Mmadd ddoGG 07-02-07 10:35

as vrea sa intru si eu in virtual tuning usergroup dar nu stiu pe ce masina sa lucrez :sad:

wlady 07-02-07 11:47

Sti sa faci Virtual Tuning ?

frost_dani 07-02-07 12:09

1 Attachment(s)
imi pun eu locul la bataie........cine vrea sa zica....mashina e stricta (nu o mai schimba...daca va convine e bun daca nu iar e bun)
timp de lucru maxim pana vineri seara...
p.s:e prima mea mashina cu care am desschis photoshop-ul acum mult timp:icon_kiss

Barum 07-02-07 13:22

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 736241)
imi pun eu locul la bataie........cine vrea sa zica....mashina e stricta (nu o mai schimba...daca va convine e bun daca nu iar e bun)
timp de lucru maxim pana vineri seara...
p.s:e prima mea mashina cu care am desschis photoshop-ul acum mult timp:icon_kiss

ma bag eu :lol:

LKS 07-02-07 13:41

citind postul de mai sus al lui frost_dani ...mi`a venit ideea sa`mi pun si eu locul din vt la bataie ...
cine e de acord ..sa vina si cu propunere pentru masina ...si de acolo discutam ...

Trickz 07-02-07 14:51

1 Attachment(s)
lks....daca vrei....ma bag io:D...baga tu masina;)
edit...oups..acum am vazut...propun asta....sa o facem masina;))...alta idee nam:(

LKS 07-02-07 15:54

1 Attachment(s)
eh ..hai nici chiar asa :D ...uite de la mine o propunere ..e bine ?

Gabi 07-02-07 20:14

Bai nene, vezi sa nu faci apoplexie de atata agitatie! Cum il provoci tu prieteneste pe Barum ? Nici tu, nici el, nu sunteti in grup, asa ca provocarea ta puerila n-are ce cauta aici.

PE TOPICUL ASTA SE FAC PROVOCARI CATRE UN MEMBRU AL VT, DE CATRE UN MEMBRU AL VT, SAU INTRE 2, 3, X MEMBRII AI VT!

Daca vrei friendly battle, du-te nene la Challenges - sau baga-te intr-un battle mai mare - ca deja devii enervant !

All times are GMT +2. The time now is 01:33.

- Copyright 2026 4Tuning