![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Deci intalnirea va fi la INTEREX :D
|
Fuyo tu ce votezi?
|
Mie mi-ar place ideea sa mai exploram, sa incercam si alte zone, au fost niste sugestii mai devreme, dar e bine si la Interex. Oricum nu-i sigur ca ajung...
|
eu am venit odata cu o ideee, sa facem in fiecare saptamana altundeva...
ideea era buna (zic eu) da n-a fost pus in practica :P... adica am incercat, n-e am intalnit in 4-5 locuri... asta a fost mai demult :P... |
Quote:
mai fratilor oriunde ar fi nu conteaza numai sa ma anuntati din timp macar cu 10 min. inainte:D |
Kopatz... ajungi oriunde in 10 minute???
|
si la mine i bine interexu, dak nu va hotarati altundeva
|
eu sint de acord si cu exploatara locurilor
adevarul ii ca daca o sa fie vreme buna parcarea de la interex va fi un pic cam mica parerea mea si astea inchid luminile din parcare cind se inchide interexul |
o sa se vada neoanele mai bine :))
eu s-ar putea sa nu ma duc nici saptamana asta... |
poate k nici eu nu ajung saptamana asta..poate cu pejou:P.....trebuie sa schimb niste simeringuri la bai de ulei...si nustiu dak fac pana duminica:|....
|
ma da ce aglomerat sa mai facut pe aici:)) hai sper si io sa fac masina sa ajung si io
|
Interexu bine fain OK...dar daca va mai fi zapada si eventual vom avea chef de "jucat" stiti voi la ce ma refer :) (Mai ales Kopatz) atunci am putea merge la ocskapiac sau piata de vechituri acolo in spate platz mare, zapada, tot. Aproape in fiecare seara trec pe acolo...sa ma scap de stress:evil:
Doar nu vreau sa spargem gasca ca...unii vor sa vina, altii nu...ori megem cu totii ori nu!!! |
Quote:
|
ma la interex si apoi vedem unde mergem iarasi incepeti aici ca intrex si ocskapiac duceti lumea in eroare ne vedem la interex si vedem de acolo ce facem si cum:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Baranyka are dreptate,sa ne intalnim la Interex si mai vedem unde mergem de acolo....pana la 7 asteptam sa ajunga toata lumea....si de la 7 mergem udneva:)
www.roadbreakers.eu |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning