![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
vai ca a venit vara... mai mare placearea sa te plimbi prin orash ..... 8-> s-a incalzit "atmosfera" >:) and i love it =))
|
hehe, kiar asa, cred ca in clasa a 3-a era timid psycho, si de atunci nu s-a mai intamplat :D:D:D
|
....muhahahahaha el era mai mare buey :lol::lol:.....apropo chiar era :twisted:
|
cred k cel mai bun mijloc vara acu de a agatza fetele ramane tot mashina dupa care fetele intorc , capu cand claxonezi :)
|
Quote:
Nu neaparat... unele nu au nici o treaba cu masinile adika (sunt invatzate sa mearga si in jafuri de masini...) nu conteaza masina, conteaza doar baiatul cu ce poti sa o surprinzi, ce glume faci daca ii place de tine (persoana ta) etc... "Dar" nu exclud nici varianta ta este f. reala "dar"....:twisted: |
nu ai inteles ce vroia sa zica psycho , era vba de claxon , tu vbesti de altceva ...
|
muzica tare,40km/h,mana pe geam,cu cealalta mana pe claxon si din 200 claxonate pica macar 1-2:)acum ma refer la un agatat asa de o seara,de distractie,nu ptr ceva serios!SIGUR PICA MACAR 2 BAGADELE!
|
Quote:
Dar am ramas subiectiv ;) Si totusi faza asta cu claxonul merge cel mai mult pe la Tzara'nci :lol: Pe incercate :lol: :lol: |
Quote:
totusi ptr o seara cand esti liber merge cat de cat,nu baieti?:twisted: |
Quote:
Da merge dar sa vezi cand s-or sui pe tine si incep sa te f:?: :?:a..... Nu mai scapi de ele mai ales daca vin de la camp :lol: :lol: hahahahaaaa Atunci sa vezi beleaua a mare nu se satura pana nu o satisfaci complet:lol: |
:))))))))))))))))))))
sa-mi bag p..a la asta nu m-am gandit:)))))oricum mai suni un prieten:)sau chiar si un caine daca fata e chiar asa de nesatula:))) |
am impresia k cineva a inceput sa viseze...
:D:D |
cred k suntem mai multi,nu?daca n-ar exista visul.........adevatul e ca m-as lua la tranta cu o taranca daia buna :)
|
cum sa incep sa vorbesc cu o fata pe mess? adica ea ma stie din vedere si e de la mine din liceu... si vreau sa ma combin cu ea... ce sa fac... cum sa incep... ce ii zic?? ajutor :)
|
glumesti nuh ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning