Re: Machetele mele - VENOX
Quote:
Originally Posted by steaua23
(Post 3290254)
Frumoasa colectia 1:24. Chiar ca mic acel fiat500 vechi ....
|
Quote:
Originally Posted by THUNDER77
(Post 3290803)
Frumoasa colectia de 1/24 !!!!!! Si Mercedes-ul de tabla este facut in China si are cam 25 de ani !
|
Quote:
Originally Posted by CALIN 79
(Post 3291390)
Faine pozele de grup cu 1:24, sa te vad cand faci poze de grup cu 1:64 :lol:.
|
Ma bucur ca va place colectia mea. In curand sper sa am timp sa pozez 1/64 intr-un mare grup :D
Quote:
Originally Posted by Creative256
(Post 3291475)
Nu cred ca poate sa faca la toate 1/64 sunt prea multe, sa imi dea mie din ele sa intre in poza :lol: (Vlad te prind din urma am 40 pagini la thread si tu 60 ;) )
|
Iti dau sa le faci tu poze :lol: si le trimiti inapoi. "Succesuri" la pagini! :D
Quote:
Originally Posted by Racer21
(Post 3291671)
Impressive ! Gorgerous ! Beautifull! Impresionant ! Superb ! Frumos ! si nici nu mai stiu ce sa zic ... :lol: Chiar daca altii au colectii mai mari de 1/24 , dar a ta imi place in mod special ;)
P.S: Threadul tau are cele mai multe posturi de pe sectiunea "Machetele mele" , you`ve done it ! ;)
|
Iti foarte multumesc pentru multiplele aprecieri! Intr-adevar am observat si eu ca are cele mai multe reply-uri, nu pot sa zic decat ca nu as fi reusit fara ajutorul celor de pe forum si ma bucur mult ca machetele mele au fost atat de apreciate.
Quote:
Originally Posted by 2010
(Post 3304457)
Asteptam prezentari noi!!!
|
Vor veni in curand multe chestii noi, doar ca am fost atat de ocupat incat nici la munca nu mai am timp sa intru pe forum... :sad: Sper ca pana in weekend sa remediez problema si sa revin cu prezentarile.
Quote:
Originally Posted by Darius DMS
(Post 3304464)
pontiacul de cine e facut??...by the way,arata bine colectia ta;)....bafta in continuare
|
E Maisto Pontiac-ul. Multumesc pentru apreciere!
|