![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Dap. Multumesc domnu`.
Ma duc sa intreb, ca am deja o oferta la 100 RON |
Domnu Iorgulescu lucreaza foarte bine !!!!
|
mda....se pare ca d 24 de ore este liniste p aici...si ma intreb...va mai fi dura mult atata liniste?....
|
3 Attachment(s)
Quote:
Nu mai e zapada, nu e caldura sa poti sa stai la o samantza.... ce sa facem...toti stam acasa si incercam sa facem copii...ca asta e cea mai placuta activitate pe vreme de asta. Eu inca astept sa vad ceva poze cu modificarile ce apar. Uite, pun si eu ultima achizitie, datorata ideilor lui emil, si a insistentei lu` trafy, si a ajutorului acestuia bineinteles. |
Quote:
|
Stiu domnu`, multumesc mult pentru sprijinu` moral.
Si multumesc lu` trafy care si-a rupt din timp si din bani sa ma ajute cu treaba asta. Urmeaza poze cu ele montate pe masina.... Momentan sunt la Sibiu, deci numai saptamana viitoare o sa va pot ajuta. |
nu ai pentru cand, placerea e de partea mea
|
lupalb,bafta multa cu modificarile si spor la treaba!!!!;)
|
Salut baietii.. uite k am revenit si eu pe aici pe forum.. am lipsit ceva timp.. ce mai faceti? felicitari dragos pentru evacuare, mrr..trafy..ce te dai la masinutza.. ( dacia crem la semafor la Sf Ion, veneai dinspre centru acu o sapt,2... :lol: ) salutare tuturor
|
VL-31-BOG: Thx
|
"Provenzano" fffffffffffffffffffffffffffff misto se aude masinaa. te-am vazut pe Republicii :D
|
@provezano: Ce urmarit esti domnu`....paparazzi astia si SPP-u "ie" cu ochii pe tine.
|
andreyWOB: thx
lupalb: :)))))oare:))??)))) |
@provezano: ala e carbon sub masina?? Stiu io un m5 cu nr de vl care are asa carbon si e tunat de hamman....foarte tare.....asta e masina sa mor io, am poze cu masina la mine in parcare....cat de tare e...:lol:
|
lupalb: da foarte TARE mai ales ca a fost LIVE:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning