Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

Darius DMS 09-05-08 11:05

Re: Masinile voastre desenate de noi

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1521703)
asta e porsche carrera facut in 2 ore si 4 minute......................apropo "desenator de 11 ani" am sati fac masina mai am ceva de lucru la ea dar asta era datorie dar am sa tio fa si dak vrei si un tuning ptr masina ta pe alta pag....??dak vrei...??......................................... ..........mai multe detalii sau dak mai vreti ceva adik "modificari la masini".....ID de design este:[email protected]

da as vrea.dar macar masina pe care mi-o faci tu sa aiba tot ce am spus.multumesc din nou

pepemerisor 09-05-08 20:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1523683)
da as vrea.dar macar masina pe care mi-o faci tu sa aiba tot ce am spus.multumesc din nou

poi eu tiam facut dar acu vrei si tunat nu.....?

Darius DMS 10-05-08 15:51

Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1524590)
poi eu tiam facut dar acu vrei si tunat nu.....?

pai...asa mi-ai zs.ca dak vreau sa mi o si tunezi.si...as vrea..dar dak te deranjeaza ma multumesc si cu ata nu e o prob.macar ai incercat si iti multumesc

pepemerisor 11-05-08 15:23

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1525818)
pai...asa mi-ai zs.ca dak vreau sa mi o si tunezi.si...as vrea..dar dak te deranjeaza ma multumesc si cu ata nu e o prob.macar ai incercat si iti multumesc

...

nu am inteles ce ai zis inainte dar cum sa nu iti fac si tuningul...:D?? ... am sa til fac dar va dura ceva timp...:D am sa iti postez personal tuningul fc d mn ptr masina ta
...da vrei si pe piese separat dar si pe masina....:D;):-BD

TFK 11-05-08 16:17

2 Attachment(s)
careva pe dacia asta ? vreau doar garda la sol si niste roti :) daca se poate si niste lambo doors va rog mult!!!!

pepemerisor 13-05-08 11:03

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1527485)
careva pe dacia asta ? vreau doar garda la sol si niste roti :) daca se poate si niste lambo doors va rog mult!!!!

fac tot eu dar...... intra pe idul asta ca sa vb ca am ceva modele
......facut pe creditul la cineva....:D [email protected] si pe asta....acu depinde pe care ma prinzi mai repede...: [email protected]

REPTYLE 14-05-08 13:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pepemerisor (Post 1504076)
iti voi desena eu dar dak imi vei da si mie putin ........ o poza cu el....da? eu am unu 1999 dar e neretusat dar dak imi vei da poza cu al tau iti voi face si filmulet...!!!

sal ,uite pun acum cateva poze cu masina:D

pepemerisor 16-05-08 10:42

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 1533319)
sal ,uite pun acum cateva poze cu masina:D

ok til fac ca acu am terminat poza de mai jos care tre so desenez si pe un perete:D:)dar uite am sal fac cred ca pana miercuria asta ce vine...

Darius DMS 17-05-08 16:51

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1525818)

ai uitat de mine?sau nu ai chef ca pot sa rog si pe altul dak vreau.ca nu e asta o problema.ai zs ca il faci.l-ai fakut stock.multumesc.dar....am zs dak poti bn .tu ai zs ca da.:-):-)mai astept o saptamana si ...sper:D:D:-):-)

pepemerisor 21-05-08 11:23

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1538879)
ai uitat de mine?sau nu ai chef ca pot sa rog si pe altul dak vreau.ca nu e asta o problema.ai zs ca il faci.l-ai fakut stock.multumesc.dar....am zs dak poti bn .tu ai zs ca da.:-):-)mai astept o saptamana si ...sper:D:D:-):-)

nu am uitat dar am avut ceva teze de dat si tio fac;)

NONE 24-05-08 17:11

4 Attachment(s)
As dorii sa imi modificati si mie putin calibra mea....vreau sa imi schimb total exterioru si nush cum sa il modific....
Cei care stiu sa faca tuning virtual faceti-mi si mie cateva modele...
Sa nu fie prea exagerat de tunate
Am pus 4 poze si o alegeti voi pe aia care o considerati mai reusita...

radu.3 24-05-08 21:06

nenea, aici is desene de mana, nu VT :)

Ace Axel 25-05-08 00:20

si daca iti spunea sa desenezi cine stie ce masina si tu te uitai in crucis cum era?

asa iti arata masina direct :)

bafta!

central 25-05-08 00:27

4 Attachment(s)
baieti vreau si eu un desen cu masina
va multumesc mult

NONE 27-05-08 02:36

1 Attachment(s)
Cred k poti sa pun si eu o masina...nu ? :?:
..cred k da :D
pun un mercedes C220 CDI
tunning`ul il las la imaginatia voastra...
dar sa nu fie prea exagerat

All times are GMT +2. The time now is 20:57.

- Copyright 2026 4Tuning