Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

DolusD 25-11-06 17:47

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

rupei gatu` da-l in masa de lake ! singur ,fara sa te stie nimeni , dai frate cu pralizatu` si rupei oasele cu un par , :evil: (asta in cazu in care e mai bun k tine) !

Bmw_Rulllzzz 25-11-06 18:34

pai daca nu era mai bun k el la bataie probabil k nu si-o mai lua. oricum dexter, cand vii acasa da un semn si poate sunt si yo p'acasa ;)

dexter_20 25-11-06 19:21

Mu ha ha !!! Pai nuj ce sa zic...sper sa mai vin pana de Craciun...

aleks 27-11-06 11:16

so.... asa uiti persoana pe acer ai iubit-o?
sau: stick to the topic, cu alte cuvinte :p:p

dexter_20 28-11-06 13:13

Sa stii ca e si asta o metoda....omor la amandoi ca sa te simti intr-un fel mai linistit. Eu o numesc .... satisfactie personala,altii razbunare sadica.

EvLSant0S 05-12-06 12:47

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 639826)
Sa stii ca e si asta o metoda....omor la amandoi ca sa te simti intr-un fel mai linistit. Eu o numesc .... satisfactie personala,altii razbunare sadica.

du-te ma nene si da si tu la bwci ...

stai sa-l cauti p`ala sa-l bati , so iei p`aia de par.. sa-i dai palme peste ochi ..

move on ...
nu merita deranjul , nici ea , nici el ;)

si .. va rog frumos .. in numele lui Dumnezeu .. nu mai incurajati violentza fizica =)))

DONU' 05-12-06 13:27

Si daca ii bati pe amandoi nu rezolvi nimic... Din contra. O sa-i faci sa fie impreuna si mai mult. Sau daca se despart, el n-are nimic de pierdut, i-a tras-o si gata, iar ea isi cauta alt tovaras si n-o sa se intoarca la tine fiindca ai batut-o. ;)
Asa ca ... gaseste-ti alta gagica, umple-ti timpul cu prietenii... fa ceva sa uiti de ea... si o sa-ti pice tie okii pe alta.
Timpul le rezolva pe toate.
Ce vorba tampita... "timpul le rezolva pe toate".
De parca timpul f*** toate femeile. :lol:

Hori 05-12-06 14:31

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 639826)

Nu, nu toticam ... lasa-i sa le fie de bine ...oricum unu din ei tot vor mai apela la tine ... pt una alta ... si atunci le poti da recompensa cuvenita ... poate chiar peste 10 ani .... sa vezi atunci ce fain o sa fie... cand se asteapta el sau ea mai putin ... asa e ca la carte zic eu ... acuma nu are rost sa iti pui mintea cu handicapati/proaste ca nu rezolvi nimic ... nu-i baga in seama o sa vezi ca castigi mai multe ... dute cauta alta sau altele ... sunt destule ... eu nu mai pot ... ca am una de o vreme buna... ferice de tine ca esti solo acuma :D poti agata pe cine si oricate vrei :))

XoRRo 05-12-06 17:13

era o vorba... "boule... daca te-a inselat femeia... nu te arunca de la balcon... pt ca ai coarne.. nu aripi..."

pt cei care nu stiu cum e sa suferi din dragoste.. e cam asa: sa te calce o masina + sa iei bataie ca in cls a 2-a (pt o nota mica) + sa dai faliment + sa iti moare cainele (cu care ai crescut) + sa pici sala cu 21 puncte + sa iasa vadim presedinte + sa te lasi de tigari + sa se scumpeaca berea cu 200% + .. nu mai imi vine acuma... asa... inmultiti cu 10 si va va da suferinta din dragoste....

de uitat nu o veti uita niciodata... in fiecare fata veti gasi cate ceva care sa fie ca la ea... veti trece peste... dar nu veti uita

(imi cer scuze ca am aberat)

p3rv3r5ul 05-12-06 19:08

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 649083)
era o vorba... "boule... daca te-a inselat femeia... nu te arunca de la balcon... pt ca ai coarne.. nu aripi..."

pt cei care nu stiu cum e sa suferi din dragoste.. e cam asa: sa te calce o masina + sa iei bataie ca in cls a 2-a (pt o nota mica) + sa dai faliment + sa iti moare cainele (cu care ai crescut) + sa pici sala cu 21 puncte + sa iasa vadim presedinte + sa te lasi de tigari + sa se scumpeaca berea cu 200% + .. nu mai imi vine acuma... asa... inmultiti cu 10 si va va da suferinta din dragoste....

de uitat nu o veti uita niciodata... in fiecare fata veti gasi cate ceva care sa fie ca la ea... veti trece peste... dar nu veti uita

(imi cer scuze ca am aberat)

+20 de picioare in testicole + sa te calce un camion de peste 15 tone + sa nu se deschida parasuta cand faci sporturi extreme si cine mai are plusuri sa adauge ca sparg ceva p-aici! azi e ziua fetei pe care o iubesc si ne-am despartit! :((

EvLSant0S 05-12-06 20:10

cred ca a prins toata lumea ideea...

EvLSant0S 05-12-06 20:11

cred ca a prins toata lumea ideea...

my turn ( sa aberez ) :D

e o durere pe care chiar nu ai cum s-o compari ... cu nimic .. oricat ai inmulti si ridica la patrat si etc.. e mai groaznic decat orice :)

Hori 05-12-06 22:35

+ sa ii intarzie ciclu la pr ta + sa iti cada discu de ambreaj fics cand vrei sa mergi la mare + sa nu vina Mos Miculas la tine doar pt faptu ca esti mare + sa o vezi pe mama ta in pat cu altu + sa il vezi pe taica-tau cu 2 femei in pat si una sa fie maica-ta + ca si cum ai avea masina dar tu ai doar 17 ani si masina sta in garaj si nu ai cine sa ti-o conduca ma scuzati ca am aberat si eu ... intram si eu putin in topic ... asa incet incet ... sper sa nu imi stergeti comentu pls? :-s Have merci :)

dexter_20 06-12-06 13:27

Eu am zis ca E SI ASTA O VARIANTA,nimic mai mult. Dar dak mi-am luat 2 palme de la individ...eu ce fac? il iert sau astept momentul potrivit?Eu am pe altcineva acum,totul e pink....nu imi bat capu cu ei. Mai bine ma concentrez asupra serviciului, facultatii,prietenei....

aleks 07-12-06 10:15

astea-s metodele perfecte s-o uiti, sau... cu alte cuvinte.. mai du-te in plm de pro@st@ cu tot cu prietenul tau de la oi, ca deh, cin' se-aseamana...

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning