![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
pentru un renault clio simbol bordu (ceasuri butoane display)cu alb se poate si un pret te rog
|
Clio Symbol se poate face doar cu alb la pretul de 200 lei. Mai multe detalii discutam cu agregatul in fata, pentru ca Symbolul are o mie de variante de bord.
0723 264 207 0723 823 679 |
Corect. Asa este.
|
Salut,pt un e39 de schimbat toate ledurile????
Quote:
|
nu le stiu dupa "e"-uri, poate pui o poza cu bordul aprins noaptea. Oricum, la BMW-uri ma bag cu greu, ca-s dificile (se mai strica unele chestii pe la demontare, au dispersoare colorate cu portocaliu, etc)
|
Salut. Pentru un Opel Vectra B ('01) schimbat toate ledurile posibile de pe bord? :)
Multumesc |
Quote:
asa ceva poti face: https://www.youtube.com/watch?v=Jgn-MzwnvVo |
Skoda OCtavia 1 Elegance din 2004, as vrea pe lateral geamurile si comenzile sa schimb ledurile pe alb si pe rosu, si in spate in scrumiera un led alb... sau rosu :)
Da-mi un pm te rog! Merci! |
pt vw bora dak ai sa`mi arati ceva ...? merci
|
salut, la ford ka poti face ceva? vreau lumina alba in bord si dc putem sa schimbam si acele de la vitezometru si benzina cu unele luminate ar fi perfect
|
Quote:
later edit : sau varianta 3, ceasuri albe de prestige (adica sa aibe cadranele albe), cu computer de bord , lumina de fundal alba , la turatie maxima sa fie rosie , tot rosie si la viteza intre 50 si 60 (daca se poate), si ceasul cu nr de kilometri tot alb .... se poate ? un pret estimativ , timp de lucru , si daca se poate , bineinteles ;) |
pt Fiat punto sporting ....schimbare leduri bord si consola.....timp si bani?
|
salut dsign, vreau si eu sa imi fac cu alb si albastru bordul la fiesta. poti sa imi spui cam cat la costa si eventual niste poze daca ai mai modificat la fiesta?
multam' |
3 Attachment(s)
hai sus si cu anuntul asta
avem promotie de toamna la Logan, Octavia 1 si Octavia 2. Detalii la telefon 0723 823 679 0723 264 207 In poze aveti bord de Porsche 944 S Cabrio, pret 150 lei |
Salut, imi cer scuze daca s-a mai zis dar imi merge foarte prost net-ul si innebunesc daca rasfoiesc tot topicul. Pt o SuperNova, ca in primul post de aici, dar cu acele luminate mai puternic in rosu, se poate, si daca da cati bani. Si inca ceva, care ar fi modalitatea, eu sunt din Tulcea... Numai bine si SPOR!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning