Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

B-99-SAA 12-10-10 08:15

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Pustiule pai atunci e stabilit... Sambata punem geamurile, mergem si ne facem de lucru la Alex (NXdev). Sa iei tot ce trebuie, inclusiv pt fetele de usi. Vine si Andrei (clio) si NCR poate, Zuz vine sigur, eu la fel :D

PS: Si eu incep facultatea, nu s-a afisat oraru inca, dar fac eu cumva si scap repede :D

pustiu_FUG 12-10-10 08:25

3 Attachment(s)
V-a multumesc:-)

pai fetele o sa incerc ceva mai rar, adica vor fi fara textura:lol: sa vedem daca o sa imi iasa ce imi doresc:D, aaa si lumina portiere:D o sa urmeze si in torpedou portbagaj spate etc:D

bib_andrey 12-10-10 18:50

Eu daca vin pregatesc si aparatul pt o mica sedinta foto :peace:

pustiu_FUG 13-10-10 09:14

16 Attachment(s)
Da:D:D:D

Inca 2,3 poze:lol:

bib_andrey 13-10-10 21:13

Ooo...:twisted: spalata..alea alea..alta viata :lol:

Auras 26 13-10-10 23:52

Arata frumos cu capota facuta asa :-)

pustiu_FUG 15-10-10 08:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3725150)
Ooo...:twisted: spalata..alea alea..alta viata :lol:

Umpic acolo sa nu se vada jegu :lol:

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 3725572)
Arata frumos cu capota facuta asa :-)

Multumesc frumos:-)

pustiu_FUG 17-10-10 18:44

Gata si geamurile:lol:, maine o sa urmeze cred sa fac si deschiderea portbagaj, am motoreasul , doar de timp am nevoie:-)

NXdev 17-10-10 18:48

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3734890)
Gata si geamurile:lol:, maine o sa urmeze cred sa fac si deschiderea portbagaj, am motoreasul , doar de timp am nevoie:-)

Foarte bine :D.Imi pare rau ca nu v-am putut gazdui...nexttime :).Vezi ca am mai gasit un membru pentru club ;).

pustiu_FUG 17-10-10 18:51

Nu este nimic, oricum la cat a durat, ne dadeai afara:))))), ca parere total altceva:X, deja m-a plictisisem de manivela:)), o sa urmeze sa montez si fetele de usi cand o sa am toate piesele si sper sa reusesc sa le si fac lucioase fara textura:-)

bib_andrey 17-10-10 19:04

Ce bne k ai montat geamurile ;) felicitari ! alta viata acum..altii da la manivela..:lol:

B-99-SAA 18-10-10 09:45

E bine ma, spor la apasat pe butoane :lol: Daca am nevoie sa pun si eu, te caut.... Apropo, daca vreau sa vad instalatia, trebuie sa demontezi toata masina, sau se poate si mai simplu? Ca fapt divers... :???: Pune o poza doua cu minunea sa vedem si noi :D

pustiu_FUG 18-10-10 09:59

Merci :D, pai sincer nu ma asteptam sa fie asa usor, am dat jos macaraua manuala cu geamul lasat aproape jos dupa l-am pus sus geamul (ori il tine cineva ori il prinzi cu scoci ca sta nu e asa greu :)) ) dupa scoti macaraua manuala si o pui pe ce-a electrica, care la mine s-a potrivit la fix adica si pe gaurile existente deja fara sa tai stramb modific ceva:D, mai mult a durat trasul firelor prin burduf si sa stau sa ma hotarasc de unde sa iau plusul :)), cu ce-a mai mare placere te ajut:D

Poze imediat ca ploua :(

B-99-SAA 18-10-10 10:03

Aaaaa....... Pai nu sunt alea de la Robert?? Ca parca el avea alt sistem.... oricum, ce am eu in cap nu imi scoate nimeni (deocamdata), si trebuie sa fie chiar complicat ca sa renunt. Se va vedea la timpu potrivit... Pana atunci asteptam pozele de la tine.

pustiu_FUG 18-10-10 10:17

6 Attachment(s)
Cam atat am putut face:( + un film si o poza cu macaraua manuala cum arata inainte....

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning