![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
salut. la ce pret ajunge un set de sticle clare pt. solenza... ms mult
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
98 Attachment(s)
Quote:
Stima ____________________________ Quote:
am mai mentiunat de multe ori in posturile anterioare ca nu am matrita dar se poate executa daca mi se furnizeaza 2 sticle oem. Pret geamuri clare 200 lei primul set. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima _____________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _____________________________ Intre timp : geam far Iveco curatat far E-Classe prelucrat set stopuri RangeRover set geamuri mate semnale 1300 pe garnitura geamuri clare golf3 curatat set faruri E-Classe geam semnal autobus set geamuri clare Cielo reconditionat far scooter reconditionat stop W T5 efectuat JoeyMode pe set faruri Audi A6 set globuri portocalii scooter geam proiector Man executat set geamuri clare Volvo S40 (model 2000-2004) geam far Nissan Terano II geam geam clar far Golf3 set geamuri clare dacia 1310 executat cutie "transport copii" dubita geam proiector Iveco reconditionat stop Sharan geam proiector E-Classe reconditionat stop Caddy curatat far E-Classe set geamuri proiectoare W Passat B4 set geamuri clare Golf 3 set geamuri clare Cielo executat "JoeyMode" set faruri Nissan Pathfinder executat noua carcasa Scoala/Examen (mai aerodinamica, mai usoara la aceelasi pret 60 lei buc) geam proiector Iveco Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Super meseriasul. Īncă odată a dat dovada de maestrie. O adevarata arta. Multumesc si recomand.
|
salut ma intereseaza si pe mine daca ai sau imi faci pt faruri de opel vectra b si le ce pret. multumesc
|
1 Attachment(s)
Buna ziua!
Este posibil ca in loc de semnalul galben , sa fie rosu? Daca da ce pret? Masina este un ford focus mk1 Astept raspuns pe pm multumesc! |
Quote:
din pacate nu am matrite dar se pot confectiona daca imi puteti furniza un set de geamuri oem (geam original) iar primul set de geamuri ies la 200 RON. Pentru alte nelamuri va stau la dispozitie. ____________________________________ Quote:
aspectul rosu il obtineti in cel mai simplu si rapid mod adica spray lac pentru stopuri rosu, nu e nevoie de prelucrare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Salut ma intereseaza daca poti repara stopurile acestea de golf 3.
Ambele sticle sunt sparte si cat costa. Multumesc |
Quote:
130 Ron iese bucata de geam + prelucrare dar ca sa pot executa lucrarea am nevoie de setul de stopuri avariate si un set original (doar de model) ca sa pot prelucra. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
salut,
poti face polish la un astfel de far ? este zgariat si un mic matuit, material plastic, sau plexiglas, sigur nu sticla . si un pret estimativ cu tot cu tratament uv si folie de protectie . un timp de executie ? multumesc |
Quote:
imi pare rau dar nu ma pot exprima pana nu vad farul avariat, puneti niste poze din mai multe unghiuri la farul avariat. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
buna ziua .am nevoie de o pereche de semnalizatoare fata super nova clare si stopuri spate clare.. un pret pt tot .. multumesc .
|
Quote:
imi pare rau dar pentru supernova execut doar geamuri clare pentru faruri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
87 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
______________________________________ Intre timp : geam proiector Man reconditionat stop jeep executat geam semnalizare autoutilitara reconditionat stop haion Reanult Megane executat geam pozitie Nissan executat carcasa examen auto reconditionat stop Astra G executat set geamuri proiectoare Man executat geam peroiector Skoda reconditionat stop Fiat reconditionat stop Grand Cheroke curatat interior set faruri E-Classe executat set geamuri semnalizare BMW rechin executat set capace ornamentale semnale scooter reconditionat stop VW Vento executat set geamuri stopuri Dodge Neon executat geam proiector Iveco reconditionat stop jeep executat set geamuri faruri Nissan executat set geamuri faruri Man II curatat set faruri E-Classe executat 2xset faruri Golf3 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
vreau si eu doua stopuri de renault 17 rosii dar ma intereseaza daca sticlele ce le trimit ptr matrita se mai pot folosii...multumesc!
sau daca merg facute replica adica exact cum sint pe masina dar cu semnal rosu... |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2707341 Costa intre 40-50 de lei parca(nu mai stiu sigur) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning