![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Felicitari pentru X10 anaconda.Face pozele foarte clar.Dar totusi,teatrul ai ales sa il pozezi?:))
Cat despre rabla mea,6300,am renuntat la upgrade-ul pentru soft.Vreau sa il dau la schimb.Vreau sa stiu parerea voastra despre Nokia E51. |
Quote:
|
nu ma pot hotara intre nokia e63 si nokia e71.de o groaza de vreme am strans bani sa-l iau la liber si acum nu ma pot hotara pe care...ce ma sfatuiti?
|
E71. De ce ?
1) Arata mai bine. 2) 3.2 MPX vs 2.0 MPX 3) Mai multa memorie RAM Daca vrei un Nokia in genul asta mai bine iti cumperi un E5, are 256 mb ram, procesor la 600 mhz, symbian mai nou, etc. |
vezi ca are un baiat pe aici martin21 nokia E72 sigilat LA 750 RON!
Ala e un adevarat telefon! Sau E71 sigilat la 600 RON. Iti recomand E71,deoarece e63 e un e71 cu plastic sau e71 e un e63 cu metal! Depinde cum vrei sa o iei...deci pentru design iti recomand e71. In concluzie mai pune 100 RON si ia-ti e72, merita! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Orice Nokia are navigatie preinstalata gratis... Cu harti detaliate, voice guidance etc.
|
Cu bateria cum stai amphetamine ? Pe mine ma tine intre 1 si 4 zile in functie de utilizare, undeva la 2.5-3 zile in general.
|
Quote:
Nu stiu cat tine pana la 0 pentru ca eu il bag in fiecare noapte la incarcat, am o fixatie sa plec de acasa dimineata cu el la 100%. |
1 Attachment(s)
Cam offtopic. Am creat cateva rington-uri pentru iphone. Poate este cineva interesat! ;)
|
Stiti cumva vreun cod/ combinatie pentru hard reset la un Sirocco?
|
Quote:
|
Quote:
Il poti baga in service mode unde ai o gramada de tampenii cu o combinatie (devastatoare :lol:) de taste - screenlock => menu => back => back => menu => back => menu => menu => back si ai acolo Total Call Duration, teste pentru toate functiile, informatii complete referitor la software, etc. Am cautat si pana acun nu am gasit o metoda sigura si testata ca sa ii fac root, m-ar fi tentat deoarece mi-ar permite sa folosesc Set CPU sa underclockez CPU-ul (in stand by) si sa mai castig la battery life :-). |
am si eu o intrebare: la sony ericsson xperia x10 mini trebuie formatata bateria :D?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning