Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

jakal 04-02-10 17:45

Re: E30 - taxiul meu

de le 2 ani il tin la volan....in brate...masina o vrea de acum...numai sta el 4 ani...:))....si nu sta in spate deloc...
la mare sau la un drum lung daca plec cu el sta numai in fata....
sa il vedeti cum se arunca sub bord cand vede masina de politie....:)):)):))...
o sa il iau cu mine la evenimente mai ales ca acum a crescut..nu mai e copil de tatza........:)

Snoopz 04-02-10 17:55

Si mie imi spunea taica-miu sa bag capul la cutie :lol:
Prin decembrie i-am dat si eu o cheie(abia o curatasem de zapada) :lol:si am zis ca nu aude mama :lol: dar a recunoscut masina si a iesit la geam ,nu ma mai duc singur la masina de acum :lol:.
Nu sunt genul..::)

eMH 04-02-10 20:59

Sacale,dar de-a latu nu ii place? Sau nu a apucat sa simta inca?

DTH 04-02-10 21:18

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3050593)
de le 2 ani il tin la volan....in brate...masina o vrea de acum...numai sta el 4 ani...:))....si nu sta in spate deloc...
la mare sau la un drum lung daca plec cu el sta numai in fata....
sa il vedeti cum se arunca sub bord cand vede masina de politie....:)):)):))...
o sa il iau cu mine la evenimente mai ales ca acum a crescut..nu mai e copil de tatza........:)

Dadadadada !!! Sa vii cu el , iese haos :lol::lol::lol: Mom jR 8) muhahahaha sa va vad peste cativa ani pe amandoi la semafor 2 ursi :lol:

Cipprik 04-02-10 22:07

Deja il iubesc frate :X Culoarea e cea mai tare :X

radu_nb1 04-02-10 22:14

e unul printre cei mai frumosi si apreciati ursi din tara:) sa ai grija de el
marestei puterea da sfatul meu nu te apuca de drift, tinel mai mult ca pe un bibelou

jakal 04-02-10 23:41

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3051442)
Sacale,dar de-a latu nu ii place? Sau nu a apucat sa simta inca?

ii place de-a latu la greu....sa vezi cum sta in fata si se lasa pe partea opusa cand il dau:)):))..ca la motoretele alea cu atas:))...bine asta o fac pe zapada la viteze mici....

chiar ma gandesc serios sa incep sa pitesc cheile ca sta numai cu mina pe ele..:rolleyes2..

@radu.....da o sa renunt la drift pt ca mie frica sa nu o scap in vreun gard ceva.......si apoi nu suport masina lovita.....+costurile reparatie si vopsea care o fac un pic mai greu....si e scumpa...

o sa o tin de 400....si momentan caut o coaja pt drift sa nu ma doara inima de ea....

pina una alta astept caldura sa sparg 2 gume ca nu mai am somn noaptea....:))

bmw_motorsport 05-02-10 00:49

sa moara tata cum se auzea limitarea data de ala micu'....deci stii ca nu mai ai scapare....degeaba pitesti cheile...la cat de bun e pustiu....cred ca deja are dublura:twisted::twisted:

daffy duck™ 05-02-10 01:29

@ Bobi : iti dai seama daca are volan si pedale la calculator?....are pustiu NFS acolo...numai in 7000-8000 tine masinile alea din joc :lol::lol::lol::lol::lol:

@ jakal : aleluia....lasa masina de expo si de 402m...ca nu vreau sa te vad cu masina prin service-uri si altele ( DOAMNE FERESTE!!!!!!!! )

da-mi un telefon ca avem ceva de vorbim...asta daca nu tea sunat Jac'u de maramures deja.

te-am pupat pe portofel ( ala plin cu bani de gaz) :P

Cataaa_ 05-02-10 17:33

vinzi motorul ? :D ca tot vrei ceva puternic....

jakal 05-02-10 18:28

sincer chiar azi am negociat ceva cu dany laf si nu iesit.....deci momentan nu....daca l-as vinde pretul ar fi 500 fix fara sa las un cent....
stiu ca la bani astia iei 24v dar asta al meu cam haleste si 24v chiar si softate.....a intrat dracii in el....:))

Cataaa_ 05-02-10 18:32

poate facem o combinatie ceva ca`mi plac dracii astia :)))

jakal 05-02-10 18:38

cu ce?

Cataaa_ 05-02-10 18:40

pai , am cash 350e si un 2.5 tds complet ... sau in 2 rate banii :-?? sau poate vrei muzica de pe urs .....

ady_viteza 05-02-10 21:55

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 3054456)
....sau poate vrei muzica de pe urs .....

:lol::lol:...mah...lu' Jaka nu-i place decat muzica scoasa de orchestra 6 in linie:D

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning