![]() |
Re: Semnaturile voastre facute de noi
6 Attachment(s)
salut! va rog mult de tot puteti sami faceti ceva frumos din astea?
ms mult :D |
puteti sa mai scoateti imagini din ele.... da sa iasa ceva frumos... ms mult;)
|
as dori si eu sa imi scrieti cu caractere speciale si ceva mai neobisnuite numele de b3stArt designe intrucat acesta o sa fie noul meu nick ,sa fie ceva simplu dar de efect ,multumesc anticipat !!!
|
1 Attachment(s)
se poate sa ii dublati rezolutia pozei de mai jos si sa imbunatatiti calitatea imaginii? multumesc :)
|
1 Attachment(s)
ceva de la mine, poate iti convine
|
imi puteti face si mie ceva pana la urma ?> va rogg
|
Are cineva o idee mai buna pentru imaginea aia... as vrea sa se pastreze calitatea imaginii daca nu se poate mari si ea odata cu rezolutia. :)
|
5 Attachment(s)
Cine imi face si mie o semnatura frumoasa din pozele astea?Doar cu loganul...fara clio :)
De la ultima poza ma intereseaza kilometrajul :) |
wow cum a prins loganu atat ????? :D
|
:D hai sa bag un off topic :
" e ala de a 1.6 16v fara catalizator,alt ax cu came,alta evacuare...alt soft...ajunge undeva pe la 123cp,pe 1-2-3 a facut un hyunday coupe de 140 cp " pacat ca nu e al meu :d Gata cu off topicu :D .. |
si dupa aia ai ridicat flapsurile si ai decolat ..nu ? :D
|
cum am zis mai sus nu e masina mea.Eu voiam o semnatura...putin imi pasa daca ma crezi sau nu ca poza e reala ,eu stiu ca poza e reala,si nu ti-am cerut sa ma crezi ca nici eu n-am crezut ...si ca aia era viteza de pe kilometraj
Liniutza cu hyundaiul |
il cam luase coupeul la sfarsit ;)
|
l-a facut coupeul ... am zis ca pe 1-2-3a avantaj logan :)
Oricum...e ceva..lasi in urma o masina de 143cp :) cu o dacie:) Sincer nu vreau sa poluam threadul acesta...daca vreti continuam discutiile astea...sa se faca un thread separat,eu am intrat aici pt o semnaturaaaa!!! :) |
pai dintre pozele puse de tine care te intereseaza ? doar aia cu sigla dacia aia cu loganu singur si cu bordu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning