![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Din pacate nici eu nu am putut ajunge joi la intalnire,dar oricum ne vedem pe 23 la kogalniceanu
|
deci azi ne vedem la 19 la aqua da vad ca nu prea se anunta nimeni stie cineva de unde sa imi gasesc si eu o vesta ca nu am
|
vine lume ma nebunule
|
venim venim :D la 19 fara un pic suntem pe acolo :D
|
sal tuturor. am si eu o intrebare . cum pot deveni si eu membru x team ? si ce e necesar ptr asta? :P cum pot intra si eu in posesia unui sticker ?
|
Quote:
|
ok. mersi :)
|
ma intreb eu asa
ce o fii mai important pentru tine sa faci parte X team sau sa fii un purtator de stiker??? |
sa fac parte X-team SirNenea :D
|
e mai important asta... de sticker a fost doar o intrebare. nu te supara si u acum :P
|
Quote:
PS.daca vrei sa te inscrii vezi ca baietii sunt in oras daca ii vezi ia legatura cu Dragos(MDN),Silviu(ZMA),Andru(TRA),Bogdan(BYG),Adi (YZF) ca nu iti ia nimeni gatul daca pui o intrebare.Bafta! PS:ce masina ai? |
SMocKey21 nu e vb de bani, oricum nu mi se pare prea mare suma. cat despre vazutu` la fatza.. sasa o ard prin oras mai tot timpul:) asa k nici aici nu se pune prb. sa`ti raspund la PS am un golf 5
|
Quote:
|
daca imi spui si cum va gasesc.. e ok :P k sa pot intra si eu in club :) k asa daka stau pana vad una din masinile alea..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning