![]() |
Re: Cafeneaua NSL
YO :D
bem bem bem ? :D cand unde si cum ? :D |
yo,yo,yo
saltare baieti, ce mai faceti?am fost un timp indelungat plecat de pe forum dar acu 1 luna m-am intors si am zis sa mai trec si pe aici pe la NSL.. as dori sa vorbesc si niste chestii legate de inscriere dar nu stu cu cine?? am incercat sa dau un add la "golfuletz_Gti" dar nu prea imi mere messu in seara asta.. :| p.s. sunt din bucuresti |
Bine ai revenit::D:D....asteapta si u sa iti mearga mess-ul si mai incearca la golfuletz
|
-Pai daca ai fost asa mult absent.....te prezinti cu urechea dreapta la Golfuletz.......sa ti-o coafeze.....:)) si dupa aceea iti face un formular si te blindez eu cu un brat de stikere!!!
|
aham :) deci pe baiatul ala trebuie sa il terorizez putin :D
bine v-am regasit :) |
da pe mine tre sa ma terorizezi :D
te inscrii la bucuresti sau la ploiesti ?! ps: what car? :D |
pai la bucuresti... dar lasa ca vb pe mess in seara asta (sper) ;) ca trebuie sa astept putin :|
|
-Totusi sper sa va vad funduletele alea frumoase pe 3 Decembrie.
|
Venim venim.......
|
La multzi ani tuturor!
Un an nou plin de bucurii si fara probleme cu politzia, cu amenzile si cu masinile. Sa ne mearga totul din plin, sa participam la cat mai multe evenimente auto si sa aducem cat mai multe premii clubului! La multzi ani NSL!!! |
Quote:
SE SIMTE NU??? |
felicitari baietzi avetzi niste masini super :oops:
tin sa mentionez ca nu mi am dezlipit ochii :shock: d p olcitu care a fost prezentat in ultimu nr al 4 tuning Felicitari prorietarului si am mai zarit o buburuza d matiz la fel d frumos lucrata Tineti-o tot asa |
Multumim DRA !;)
|
Quote:
a ,... si te asteptam la urmatorul tuning fest. sa vezi.. mai bine oltciturile.. ca desi a aparut decat a lui sasha.. mai avem cateva.. :D |
@bodyspeed : cu siguranta voi veni nu conteza ca e in orice colt de tara voi veni - pentru ca pasiunea e pasiune si trebuie hranita ;)
numa bine si la cat mai multe cupe :twisted: |
CTL@TUNING SHOW pe B1TV ;) a fost ieri .... nu am apucat sa .... inregistrez ... da am urmarit emisiunea :).....
|
Saw him .......desi nu am inteles dc are indicator d presiune in turbina.....si parca nush mi s-a parut exagerat sa zici ca un compresor i-a dat 130 d cai , poate in privintza asta nu sunt eu destul d documentat ...
|
da omu care a prezentat masina cred ca era emotionat si a mai incurcat cate ceva
|
Nu prinde nimeni emisiunea in reluare sa ii faca o inregistrare?
|
a fost ieri in reluare :P
|
Si lasa-ma sa ghicesc... nu a inregistrat-o nimeni.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning