![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE PT DACIA 1310 BERLINA????????????
vreau o mana de ajutor :de unde pot lua becuri rosii pt stop pe frana si pozitii,ca la semnalizari am rezolvat si se vede super,nu se merita treaba cu ledurile ca e prea scumpa ,sau o idee cu ce le-as vopsi ,adica o vopsea cum e aia de la becurile galbene de la semnalizarile de fabrica alea albe.
am facut azi ceva probe cu triplele pe masina dar nu le-am lasat pt ca nu am becuri rosii,oricum saptamana asta tre sa rezolv. |
Quote:
Quote:
b-69-tau: nu are ce cauta la masina mea....... |
Re: STOPURI TRANSPARENTE PT DACIA 1310 BERLINA????????????
Quote:
|
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
mai bine lasai stopurile ei k o sa iasa kitch sigur
|
A pus cineva niste poze cu stopuri clare care merg pe dacie si erau jos 2 modele de vw aveti idee pe unde se gasesc in constanta ca io am modelu ala pe masina da nu sunt clare si vreau si io care stie sa imi de-a si mie un p.m. ms
|
despre iluminarea triplelor clare in afar de leduri nu stie nimeni nimic?
|
va pot ajuta eu cu stopuri transparente
vb pe privat |
Re: schita
vreau si eu daca se poate niste schitze la dacie 1310 caroserie partea tehnica ce se poate rog mult
http://www.tunningdacia.myforum.ro/ |
Re: Triple pt. Dacia?
vreau sa stiu si eu ce se poate pune pe o dacie :::::
1 - servo directie ? 2 - servo frana ? 3 - aer conditionat ? 4 - inchidere centralizata ? 5 - etc eu vreau sa stiu tot ce se poate face la o dacie am bani si sa stiu daca ii investesc sau nu in dacie aproximativ 4200 euro |
cumpara alta masina frate de banii aia si vinde dacia....si cu banii de pe dacie ii bagi in masina cumparata....parerea mea
|
de sa cumpere alta masina ca sa dea pe ia 4000-5000 E si sa fie de prin 90-95 si sa ii mai ramana bani de un radio cd de bazar
parerea mea baga frate cat mai mult intr-o dacie daca poti si daca vrei cu adevarat sa faci ceva frumos sa sti ca cu banii astia poti sa faci dastul de multe poate vede tau si el o sa te ajute mai mult pt ca presupun ca iai vazut deja masina |
am o dacie berlina din 2002 in stare foarte buna 45 de mii km la bord interiorul vreau sa il fac in culorile portocalie albastru si gri bord scaune ebsolut tot iar la exterior spoilare mari fata spate praguri culoarea masini pe afara gri si cu desene pe ea neoane sub ea etc asta vreau sa fac. sa cumpar o masina din 90-95 nu prea im comvine oricum sunt cam duse majoritatea o fac pe asta sa isi rupa lumea gatu uitandu-se dupa masina
|
dereck fa si tu la sectiunea masina mea\dacia un thread cu masinuta si vezi ce te mai vor sfatui si acolo baietii parerea mea ca aici e vb despre cu totul si cu totul alt ceva
|
Quote:
|
Daca stie cineva ca sunt numia 1.2 mil de lei aceste stopuri transparente sa-mi zica si mie ca nu pre cred ca se gsesc...Am incercat cu spray din magazin tuning si sunt foarte proaste....Am dat si cu negru mat dar a trebuit sa le sterg ca nu se vedea nimik
|
Cum a ramas cu tripele facute de B 69 TAU in militari, se fac si pt alte marci sau doar pt. Dacie?
Cred ca e o idee mai buna decat vopsirea lor. Cu respect |
Re: Triple pt. Dacia?
Quote:
|
Masina nostru a fost facut in CLUJ!Si nu te costa 4200eu!Dar sti ca nu multi au servo la un dacia!
|
Quote:
|
Quote:
|
bai fratilor in pitesti stopuri albe pentru berlina se gasesc pe toate drumurile!!K sa fii sigur ca gasesti vino in pitesti pe Str.Dumbravei si o sa gasesti tot ce ai nevoie.Sal're
|
Re:
Quote:
ce misto lea finisat bvbv;) |
1 Attachment(s)
vlad zici de lampi transparente si semnalizari? te invat eu semnalizari merg cele de logan la fix fara modificari
|
ce zici de lampi si pe de alta mai sunt si cu leduri
|
daca ai reusi sa ne arati si noua o poza mai clara am zice si noi ceva dar asa nu avem cum
|
eu stiu ce tip de sticla a pus pe spate acolo si personal nu imi place deloc e genul ala de decoloratura.Strica mult bucatica aia de rosu in stop
|
3 Attachment(s)
poate va faceti o idee
|
salut te pot ajuta eu cu triplele transparente si ptr semnalizari nr meu este 0722 980 841 sunt din cta.
|
pune niste poze cu ele
|
Quote:
ca mar interesa si pe mine pt nova si daca u le faci zi-mi un pret |
9 Attachment(s)
stopuri clare+leduri....
|
cat ar costa sa-mi procur si eu stopuri ca ale tale TAU? le-am la EMMA in Brasov si mi-au placut
|
fff mult dar se merita
|
un pret estimativ.........
|
de cat sunt ledurile?
|
unde se gasesc triple partea de sus transparente si jos rosii,care are sa-mi dea si mie un pret cat au fost si de unde le-a luat
multumesc |
vreau si yo triple k a le l u TAU ,cat costa asa ceva si unde pot sa gasesc ?????
|
pe ce hartoape bagi nene masinuta aia ,in poza cu politia trebuia sa scoti picioarele prin podea si sa mergi pe varfuri ca nu cumva sa frece de asflat pragul sau barile.frumoase stopurile oricum si cred ca proprietarul doreste sa ramana unicat pe dacie asa ca nu va mai amagiti
|
=)) toata lumea vrea stopuri ca ale lui TAU.. =)) dar nimeni nu ar da 500E pentru ele... ;))
fratilor... stopurile sunt custom made... fiti originali si veniti cu idei mai bune..!!! ce naibii vreti toti sa fiti la fel?? :( |
2 Attachment(s)
LOL. 500 euro? Sa nu exageram totusi. Sunt ele faine, dar totusi... In fine. Cine poate sa imi faca rost de triple de genul celora din imaginea anexata, il rog sa ma contacteze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning