![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
Quote:
oricum bafta si te asteptam la primul 4 tuning sa admiram bestia de aproape.... |
ms frate , la primul eveniment o sa fiu prezent :P
daca nu gasesc aici culoarea , sun in germania la neamt si il rog sa imi trimita un litru de vopsea.... sau cand plec eu :-? solutii sunt , nu si material deocamdata |
mda....eu plec la noapte acolo....ma gandeam daca te ajuta un spray la culoare macar........
|
sigur , ar fi bine ...
Flip Flop Metallic se numeste culoarea , daca gasesti e binevenit :P eu nu stiu exact cand plec , trebuie mai intai sa vand polo ... si nu prea se vinde :)) |
ce mai face TEDDY cataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!??:twisted::twisted:
|
sufera in ploaie :)) da lasa ca se face el bine , sa vezi ce mai fuge de cur ....
:( mi`e dor de urs |
Quote:
|
Quote:
|
imi pare bine k acuma te vad mai increzator...pana acuma erai f deprimat erai in stare sa vinzi cam tot ce era pe la langa tine:P:P...hai bafta k incet incet se rezolva toate!! numai bine....
|
Quote:
|
tabla man , ca am multe datorii care trebuiesc platite ...
nici azi nu dam jos cutia :( nu am cu ce sa ajung pana acolo ca sa o iau :( deci asteptam ............... |
Quote:
codul culorii il ai? nu e de ajuns doar numele... daca nu, cred ca ar trebuii sa te gandesti serios la schimbarea culorii.... bafta in continuare :!: |
poti sa incetezi sa dai sfaturi de ***? n`o sa schimb culoarea pentru o aripa :))))
|
Quote:
atunci fa-o in N* culori !!! :))) |
e deja ;) cand bate soarele se schimba culoarea ;) la tine tot de kakat arata :)))))))
evita si tu topicul asta te rog frumos , ca nu am nevoie de sfaturile tale ;) ....sau mai bine , prezinta`ti si tu masina , ca sa o putem critica ;) |
Quote:
dupa cate stiu e un forum public :!::!: prima oara cand am postat de topicul tau am zis ceva de bine... te-au deranjat sfaturile mele?? crezi ca ai cel mai tare urs din tara si ca nu mai e nici-unul ca al tau??? mai sunt mii de ursi mult mai frumosi decat al tau !!! asta sa-ti intre bine in cap !!! cat despre ursu meu, inca hiberneaza.... sunt in stadiul in care adun piese sa le urc sus pe toate dupa ce o vopsesc... atunci poti sa-ti dai linistit cu parerea despre masina !!! |
nu ma deranjeaza sfaturi , insa e decizia mea daca le accept sau nu
iar sfatul tau : vopseste`o ... e de kakat , frate e o amarata de aripa , culoarea nu e chiar imposibil de gasit , in cel mai rau caz dau telefon in germania si imi trimite tipul un litru de vopsea identica ... ma deranjeaza faptul ca posturile tale sunt rautacioase , totusi cum ai zis si tu e un forum public , nu isi au rostul aici ... nu e cel mai tare urs din romania al meu , departe de mine gandul asta ... sunt multi altii care chiar arata bine al meu , ca orice masina veche are multe defecte .... sa speram ca disputa noastra se incheie aici ! Numai bine ! |
Aveţi de gānd să terminaţi discuţiile astea elevate, care conţin, printre altele, şi http://static.craiovaforum.ro/images/smilies/f/shit.gif?
|
Salut, salut! Ce mai zici Cata? Eu acum am iesit din spital...
Joia trecuta am facut spume la spitalul nr.3 cand auzeam nebunii cum se duceau fara mine... Ziceam ca uaua este si cata pe acolo:)) Sa iti faci masina bine sa ma dai o tura cu ea ... ca...:twisted: Hai noroc cu masina si ne auzim pe mess cand intrii :P Bafta! |
suna-ma ca sa dam aia jos azi ca nu mai am nr tau
|
cutia este pe masina , rupe :X cel tarziu luni seara e din nou pe strazi :D
mai am de sudat evacuarea aia ciuruita :( si apoi bagam benzen si ne plimbam :)) |
e bine ca te plimbi , sa nu te plictisesti singur in masina:rolleyes2:twisted:
cand intri pe mess ..buzz me sa imi spui impresiile create de cutia aia buclucase:P |
suna`ma si tu ca mi`au taiat iar netu =)))))
|
sa anunti cand il scoti
|
1 Attachment(s)
Filmulet ... :twisted:
|
Radea inima in tine Cata ! Erai ud ? :-"
|
8 Attachment(s)
....................
|
nu i-ai montat inca un cass ?? :D pfoai sa am sistemu ala...cred k as muri dak nu as incerca sa vad cum merge :))...l-ai probat vreodata?? hai bafta :D vad k te redresezi bine!
|
da , incepe sa arate din nou ca inainte , insa nu ma voi oprii aici , vor continua modificarile la motor , sa scoatem ceva caluti din batranul 2.0 12v
nici macar nu am fost curios cum se aude sistemul , nu pt asta am cumparat masina ... eu l`am vrut pentru drift , cerculete , burn ... interiorul si culoarea au fost un bonus , nu asta ma interesa |
salut ce sa zic in afara de felicitari si respect este un urs foarte foarte frumos, cea mai buna alegere a fost ca nu lai vandut. poate vb la craiova ....
p.s.: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...16-267106.html poate te ajuta cu ceva |
ce bine ar da janele alea pe urs ;) doar capacelul din mijloc schimbat ;)
|
Da chiar ar da bine... Succes in continuare cata ;) Salut
|
aveti dreptate , ar da bine , poate pe viitor ... cine stie :-??
|
2 Attachment(s)
intrebare : Cum ar da ursu cu ///M stripes pe aripa ca sa acopar cumva unde a sarit vopseaua ... ?
ar da in tiganesc prea mult ? ceva in sensul asta .. doar ca sa va formati o idee |
parerea mea e ca arata bine dungile ///M pe alb ...cred ca pe culoarea ta ar fi cu totu alta ordine de idei,tu stii acum...bafta multa,e frumos rau ursu tau man :)
|
e clar ca o sa o faca cineva priceput sa iasa forta .... sa nu se observe nimic !
pareri , vreau pareri , eventual poze cu ursi cu m stripes , ca eu nu prea gasesc decat pe alb sau deloc :)) un virtual ceva se poate ? :D |
taciii ..si treci la muncaaaaaaaa...........:twisted: pune buretele pe el odata si fai poze !;)nu il lasa cu apa pe el ca ii ingheata barbatia!:twisted:
|
4 Attachment(s)
am gasit ceva si pe culoare inchisa , dar dungile sunt putin mai mari :D
interesant si modelul dupa ursul alb... bafta |
frumos vin dungile pe ala negru ... daca as face asta as acoperii cam tot ce a sarit ... ce ziceti , ar da bine ? insa doar pe aripa sa fie dungile :-??
|
imi dau si eu cu parerea mai bine mergi 1 an cu el asa decat sa l tiganesti ...nu sunt posibilitati ?
lasa l cu o aripa alba si l faci tu ... eu ma asteptat 2 ani sa mi vopsesc masina si acum nu mi pare rau |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning