![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
am jante exact ca ale tale insa cu una am probleme daca le vinzi separat da'mi un pm
|
Adrian ai PM
|
5 Attachment(s)
revin si eu cu ceva Poozeee cu Fly-u eu ca am cam absentat in ultimul timp
Sunt facute saptamana trecuta si zilele astea am facut si nasul negru ... o sa revin cu Poze |
Quote:
|
maine asta o sa fac sa vad cum vine... revin zilele astea cu poze cu semnalale negre si cu nasul care e deja vopsit;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Atat e maxim de low cu suspensiile alea reglabile? Cum se simt in mers?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
da ce spray e ala de bandouri...si de unde ?:?:
|
asta intreaba-l pe thunder ... el a folosit si el te poate indruma de unde sa achizitionezi;)
|
Quote:
|
arata super masinuta sa o stapanesti sanators
|
Quote:
...poate cu tot cu manopera....dar ti-a dat cu vopsea sau cu solutie de intretinere pt plastic ???:???: exista un primer pentru plastic (klar gp1 parca)mi-am luat si eu un bidon de 400 ml mai de mult, dar n-am avut pistol sa-l dau si l-am abandonat prin garaj si care a costat vro 20 sau 25 de lei....exista si spray cu aceeasi solutie,dar nu stiu daca se gaseste pe la focsani asa ca jipi...daca-ti trebe primer de plastic, ca sa faci o treaba calumea,da-mi de stire...ca ti-l dau moca, ca sa nu-l arunc;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Nush despre ce solutie vorbesti tu .. narile erau nichelate. Nu cred ca solutia le-ar fi facut negre. Atasez o poza din septembrie 2009. Si acum sunt la fel. |
deci de vre-o ora si ceva ma chinui sa pun folie pe semnale dar nu reusesc delo... nu imi place deloc cum ies nu pot sa pun folia fara sa faca cute:cry::cry:
|
:lol::lol::lol:
folie d-aia la 10 lei......nu merge....nici incalzita nici uscata nici uda.... a mai incercat unu inaintea ta ;) |
e de 15lei:-P:-P macar incalzita ar trebui sa mearga:-P:-P:lol::lol::lol::lol::lol::lol: (glumeam)
dar pe faruri a mers catausi de cat bine sa o pun nu am avut probleme cu ea... |
15...corect ca e cu 24%;)......pe faruri pusesem si eu destul de usor....dar folia asta nu se intinde ....
|
Poti sa incerci si cu un spray negru , normal, de vopsea. Si ii dai gazat asa ... ;)
|
Quote:
nu stiu care mai zicea de Lac cu Pigmente de negru in el;) Multumesc oricum |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa pui o poza cu jantele sa vedem si noi modelul, nu mai fi asa secretosule..:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Ingrijita din cate vad eu...incepi usor sa pui kit-ul de M(parerea mea) cat despre toba,cu 2 iesiri vreau...japan style nu este genul meu(fara suparare
)te salut si spor |
toot cu 2 ti-am recomandat si eu la tine acolo din cate ai vazut;)
|
1 Attachment(s)
In cele din urma fara sa ma gandesc ca o sa imi iau cat de curand Obc aseara a ajuns pe mainile mele un Obc cu 18 butoane... acum ramane sa vad daca mi se potriveste daca este pentr4 sau 6 cilindri.
In caz ca este pentru 6 ... ghinion dar toot il pun ca sa dea bine acolo in Bord si macar cateva functii sa mearga |
dupa cum ziceam am fost azi si am probat OBC-ul se pare ca este luat de pe 6 cilindri.
Merge perfect pe 2000 benzina :(( |
Il astept.
|
thundere am vorbit cu E_emu3 de pe bmwclub si mi-a zis ca daca e sa il pun si dupa sa i-l trimit lui sa-mi rescrie memoria la el in caz ca nu merge calibrat pe masina mea
|
:)) Trimite-i-l ca ti-l trimite inpoi resoftat si o sa-ti dea 3-8 cai in functie de motor :)))))
|
Quote:
|
in cele din urma am reusit azi sa il montez dupa lungi chinuri si cateva ore pierdute. Am mai demontat si masina prietenului meu (Multumesc THUNDER)ca sa fim siguri ca totul e la fel. Dupa ce am terminat de montat tras firele si pinii hai sa vedem daca merge cand ... constatam cu stupoare ca nu se aprindea deloc.
In cele din urma dupa ce am sunat pe X.... pe Y si dupa ce i-am Stresat pe domnii E_Emu3 si Vlad (userul 316i) cu miii de telefoane carora le Multumesc pentru sprijinul acordat... s-a si aprins si merge problema era ca nu imi venea + pe firul Roz+Alb. O sa revin cu poze |
Dea..am stresat oamenii degeaba.. de unde sa stiu frate ca firul ala n`avea curent ? Ar trebui sa-ti verifici instalatia electrica.. sa nu mai ai si alte probleme. Firul ala sigur e intrerupt undeva.
Lasa nu-i nimic. Bine ca am reusit si acum sa speram ca nu iei foc. :)))) |
LASA ma ca am extintorul Bun e langa scaun ;);) :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning