![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
2 Attachment(s)
...motorul e gata sa fie pus sus:D sambata dau jos ne'u si in functie de timp am sa'l pun sus pe asta :arrow:
|
Mult spor si...succes :D, arata foarte bine motorul.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sall' azi dupa mai bine de o luna in care nu am avut masina...pt.ca am lucrat la ea mai mult dupa serviciu ,dupa unele dificultati,nervi,caldura am scos c20xe'u pt.prima data pe strada :D ce pot sa zic ?!! e peste asteptarile mele,chiar trage bine de tot..pe cealalta masina nu am putut sa-mi dau seama cum tragea pt.ca ambreaju era praf si cum se incalzea un pic motorul nu mai tragea deloc(fisele erau praf+alternatorul era pur si simplu atarnat de suporti aia) se simte F20'u CR + volanta usurata... ( multi mi-au zis ca nu este f20 cr'... ce am eu ,e luat dp un kadett gsi inainte de 89' pe care sau pus cutii f20 cr' o sa va pun si documentatia sa vedeti ;) ) a I 'a se termina instant...trage masina stanga-dreapta :D e nebunie fata de ne' dar si ne'u e pus bine:D mai am de reglat timoneria ca deocamdata nu intra bine in viteze si in a 5'a..nu intra deloc..nu am avut rabdare sa o mai reglez :-) am fost prea nerabdator sa vad cum merge...dar de luni intra din nou la bibilit,mai sunt multe de reglat ...am schimbat multe la masina asta,din punct de vedere mecanic/tehnic acum e oki...de acu ma pot gandi si la aspect :-) trebuie terminat kit'u si dat o culoare :D asta in functie de finante. deci in concluzie transplant reusit ;) le multumesc celor care mau ajutat cu un sfat,o parere,o nelamurire : Hyp3r,Adi NTR,Tonny NTR,DarkXXX,Radu Motorsport,Dabotta,Andrey Kul,Alex xzibit_ex2005,Dsp4tunning,Petre.
|
am gasit ceva interesant pe youtube:D un BC' facut de un roman care traieste in cehia... pretu de plecare a fost 330 euro' si cica ar fi vandut 30/buc dar nici unul in romanica:D acu pretul e 200 euro' are foarte multe functii dar totusi e un pret mare pt.o masina de 20 de ani.
https://www.youtube.com/watch?v=aTsw5...ayer_embedded#! |
lam vzt si eu pe net de ceva timp...este super la cate stie sa faca dar totusi si 200 euro este multicel cel putin ptr mine
|
Foarte tare,din cate vad are foarte multe optiuni/date ,daca le afisaza si real merita toti bani parerea mea.
|
nu vinzi jantele ? :D:D
|
Quote:
|
Salut,
Ce ai de gand sa faci cu C20NE-ul ??? :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
sall;) nu prea am mai avut timp d masina...nici de forum :I insa de cand nu am mai postat nimik am mai facut cate ceva :D :
- am trecut la next level de bad boy look (de data asta confectionat din tabla :D mai trebuie putin rotungit...sau vad eu poate ramane asa:D ) -am rezovat cu rugina la aripa stanga spate -am dat jos bandourile am achizitionat : - bara spate si praguri rasucite simple(astea imi plac) -toba sport carub cu 2 iesiri cu tips -discuri si placute Ate power disc - aa si la motor deocamdata doar un power cap admisie si posibil saptamana asta intra la vopsit :D ramane de vazut cum o sa iasa;) |
foarte tare capota...te invidiez :>
|
insfarsit... cali de 3 zile e la vopsit;) pe luni,marti e gata...dupa care o aduc acas si ma apuc de interior...o sa schimb coaja bord..am una cu airbag pasager,am sa vopsesc si scaunele si fetele de usi,am sa schimb si mocheta,trebuie schimbat si radiator caldura ca e spart,...mai sunt multe de facut :-) dupa care in toamna sau cand o sa dispun de cash am sa ma bag si la motor asa finut ;) pana o sa ies din nou pe strada cu cali o sa mai treaca ceva timp ....asa ca ii multumesc lui Ady (adr'u ) ca mi'a lasat masina in perioada asta cat cali e in restaurare:D
|
Quote:
|
Re: Masina mea: Opel Calibra C20XE
16 Attachment(s)
sall :) despre asta e vb.:P Blu Magnetico ;) a iesit cea ce trebuie...exact cum mi'am dorit :)
|
chiar a iesit ceva frumos
e foarte tare culoarea ar merge niste numere fara rame in rest ..felicitari! |
Alte jante ti-ar trebui , ceva mai lat ...din bodykit masina e pare umflata si jantele par a fi 5.5j ... incheaga-o cu niste jante potrivit de late si o sa fie bine bine :)
|
multumesc:) o sa vad ce o sa fac si cu jantele..si daca nu le schimb,o sa pun ceva distantiere;)
|
i-ai dat de cap flex.. a iesit "batz"
|
Frumos a iesit..jantele albe o prind bine,te`am vazut zilele trecute pe langa prkt*ker..
|
Imi place ce i-ai facut :-) Cat te-a costat vopsitul? si a mea plage dupa o revopsire..
|
2 Attachment(s)
sall,am facut saptamana trecuta 1600 km in tara...am mers cu atentie cat am putut:D trecand prin Arad...am fost nevoit sa o iau pe centura si nu stiam ca se lucreaza ...nu am mai putut sa ma intorc sa o iau prin oras ca era coada mare si am fost nevoit sa o iau pe ocolirea aia de 4x4 :D si acolo mi-a cazut bara spate si mi s-a desprins un prag...am tras pe dreapta, am crezut k nu mai pot face nimic cu bara si surprinzator bara nu a patit nimic doar ca s-a rupt suportu care o tinea(noroc)..am prins-o la loc si am continuat drumul...cand ajung in Oradea culmea ironiei sau a prostiei:lol: am incercat sa parchez cat mai aproape de bordura chiar sa urc usor cat se poate pe ea si am auzit dintr-o data un sunet tare aiurea si privirea celor de pe trotuar mi-au dat de inteles ca am facut o mare prostie...am crezut ca am crepat-o de tot dar aparent nu e chiar asa grav..dar s-a crapat si pe lateral unde vine prinsa...trebuie reparat si vopsit din nou;) asta e...
|
Vezi asta ii motivul pentru care nu imi place fibra :)
|
frumoasa masina :) spor in continuare si sa ai grija de ea :)
|
Mi-ai trimis un pm dar nu-ti pot raspunde pentru ca nu poti primi mesaje private.Vezi pe la setarile contului si activeaza optiunea de a primi mesaje private,sau daca vrei pot sa-ti raspund aici pe topic.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
sall,de azi Flx'u e din nou pe strazi:d am reusit sa indoi cateva supape (toate astea plecand de la o serie de mici probleme legate in lant) am fost nevoit sa schimb chiuloasa...acum motorul merge brici ;) multumesc Soso si Ayaz (Col)
|
Superba!
|
frumoasa tare de tot.nu prea sunt adeptul tuningului cu bari voluminoase,dar masina asta sg este o mega exceptie.felicitari!
|
multumesc;) credema ca daca nu vedeam bara asta la Tonny (PSD'u)ramaneam la bara stoc...de prima oara cand am vazut-o mi-a placut ft.mult...nu iasa din linia masini..vine perfect...fara lipsa de modestie clar,cel putin pt.mine nu este bara de calibra care se se inchege asa perfect cu restu caroseriei;)
|
2 Attachment(s)
sall,nu am mai postat de mult...masina merge oki ;) la exterior nu am mai avut ce face :) am umblat mai mult la motor. s-a montat evacuare cap/coada inox pe 60' cu accelerator gaze(fara catalizator si toba de mijloc) si finala carub cu 2 iesiri (care face intr-un mare fel daca dau jos tipsurile :D ) se simte si la acceleratie...e altceva :D urca mai repede in ture.. de 2 saptamani e pe rodaj.. s-a segmentat motorul/schimbat semeringuri supape... dupa cateva peripetii :D ca deh ..e c20xe'si intotdeauna se gaseste ceva sa nu-i convina :lol: pe aceasta cale multumesc inca odata Soso (Salfkm) si Imi (Col ) care au avut rabdare si nervi ;) am modificat clapeta de acceleratie(am dat jos contragreutatea si am facut sa se deschida clapeta mica ..odata cu cea mare. mie unu...mi se pare prea brusca acceleratia acuma.am montat cold air intake custom '' :D ieftin si se simte chiar bine. asta pana in iarna/primavara cand am sa pun o admisie custom (gen lexmaul) injectoare mai mari si in final un soft.cu toate astea vreau sa ajung undeva la 170 hp'si dupa, daca e cazul.. in final axe.
|
5 Attachment(s)
de cand cu facebook'u asta..incet,incet se inchid forumurile ..pana atunci 2-3 poze cu masina... am inceput sa ma dau in campionatele regionale de rally sprint de pe partea de nord-west:D
|
N-are treaba facebook-ul cu formul. Doar ca sia- pierdut mult din farmec forumul din 2010 incoace cand au intrat cacoalrismul, figurile, impresiile si au infestat forumul, materialele nu mai sunt de calitate ca pe vremuri, evenimentele tuning nu mai sunt ,,prietenestile" de pe vremuri, acum a intrat diferenta sociala si cele amintite mai sus. Referitor la masina, ti-a iesit super, am admirat-o si anul trecut la Drift for life. Bafta la rally sprint si la cat ma imulte tuning show-uri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning