![]() |
Re: Tecuceni
4 Attachment(s)
un mic update la masina mea!
|
Ati disparut toti?
|
chiar ca au disparut toti...o sa va transformati in zombi :lol:
|
Quote:
:)) nu este cazul,sunt ocupati poate la facultate,e si mic orasul si au cam emigrat toti |
@bodyn vezi ca unele din lucrarile postate nu sunt ale tale si te faci de kko. Daca lucrezi lauda-te cu realizarile tale nu cu lucrarile baietilor de la Daciashop.
|
Quote:
|
Te faci ca nu pricepi ca nu ai ce zice? Nu ti se pare un pic deplasat sa prezinti niste poze cu lucrarile altora si sa te lauzi pe tine ce faci? Daca nu iti iese ce au facut oamenii acolo ce faci? Ce ii spui clientului?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu cred ca daca stie sa asambleze un model poate asambla mai multe modele nu? :| Daca omu isi face reclama 100% stie ce face...
|
urmeaza poze cu ce am facut si pot sa dau 10 numere de telefon la cei care i-am facut.
|
Quote:
https://img31.imageshack.us/img31/1034/byvaelart1.th.jpg https://img220.imageshack.us/img220/301/byvaelart.th.jpg |
sal...ma uitam pe forum si prin surprinderea mea am vazut si un forum al tecucenilor... in legatura cu ledurile la poza a doua e chiar la masina mea facuta (cea alb cu rosu) si sunt multumit de ele ... se vad bine nu deranjeaza seara la condus... il recomand oricui cu placere :)
|
Quote:
|
sunt mai de mult da am uitat parola si useru de pe celalalt :)) :D
|
Quote:
|
Ceva activitate?
|
din cate vad nimic :( toata lumea ii trista :(
|
Quote:
|
nam mai intrat de mult si vad nimeni nu mai deschide nici un subiect nimic... paraseala totala :(
|
un electronist destept in tecuci ? are idee cineva
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru cei interesat de activare functii pentru Opel(va rog PM) activare functii din tester.
|
la multi ani tecucenilor!
|
Nu se mai aude nimic,nu s-a mai alaturat nimeni?
|
bate vantul cu putere :lol::lol::lol::lol::lol:
|
3 Attachment(s)
Ninsoare mare!!!!!!
|
salut la toti tecucenii!este cineva la noi in tecuci care lucreaza cu fibra de sticla?am luat o masina de curand si are barile cam jecmanite,si ma gandeam sa le fac clean(fara bandouri) dak tot e sa le retusez.si sa fie si ieftin ca nu prea mai am bani:d.merci
|
Quote:
|
..cred ca pana la urma ma apuc eu de ele,ca mai am cam un litru de rasina si intaritor.o sa mai cumpar niste fibra de sticla si le umplu eu gaurile le dau cu kit si de vopsit le duc la cel care imi ia cel mai putin.
|
bodyne, tu esti bossul aici :D , restu sunt in cazemate...
|
am un prieten in Matca care face bad boyuri , si lucreaza cu fibra , dar nu prea are timp ...
|
Eu sunt flacara nu vor sa vina pe forum nu au timp,in legatura cu fibra poate ii dai in pm un numar de telefon.
|
Dany dak vrei poti sa imi dai in Pm nr de telefon ca nu vreau sa fac acum barile ,mai la vara.
|
Salutare tecucenilor care e treaba !!!8)8)8)
|
[QUOTE=avadanei eduard danut;5073493]Salutare tecucenilor care e treaba !!!8)8)8)[/QUOTE
Someaza lumea aici de o vreme. |
2 Attachment(s)
Ia sa imi etalez si eu bolidu b-)
Sunt din tecuci dar momentan in italia !!! o sa apar si eu pe ecran in august :bat: Zilele astea o sa vina inmatriculata pe GL :evil: |
faina culoare 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning