Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/97625-oltcit-club-12trs-dj-03-tzh-the-beast-is-back.html)

giny 02-02-09 17:11

re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!

una mai simpatica ca alta...:D

YoMihai90 02-02-09 17:29

dap, simpatice amandoua;)):-)

Alex_Mig 06-02-09 11:40

Frumoase amandoua.

Andutu TZH 06-02-09 21:11

Toata ziua munci azi la coaja,ii pusai un motor de 1.3 tot refacut cap coada.Cine imi poate spune si mie ce efecte negative am la un carb de 1.1 pe motor de 1.3:-)

giny 06-02-09 21:16

bravo...de abia astept sa ii vad noua inima si chiar mai mult!cum merge acu?

Andutu TZH 07-02-09 20:59

Azi ii schimbai rotulele la ea,pivoti superiori,pivoti inferiori,cand sa fiu si eu mandru ca masina merge impecabil hop da cu mine in nas,nu mai merge decat sprituita,in gol se tureaza fara nici o problema dar cand sa merg cu ea nu merge de nici o forma nu se tureaza,dati-mi si mie sfaturi,eu cred ca e carburatoru,voi ce credeti,ziceti-mi ceva repede pana nu ii dau foc,nu o mai suport deloc

electric_style 07-02-09 21:22

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2046768)
Azi ii schimbai rotulele la ea,pivoti superiori,pivoti inferiori,cand sa fiu si eu mandru ca masina merge impecabil hop da cu mine in nas,nu mai merge decat sprituita,in gol se tureaza fara nici o problema dar cand sa merg cu ea nu merge de nici o forma nu se tureaza,dati-mi si mie sfaturi,eu cred ca e carburatoru,voi ce credeti,ziceti-mi ceva repede pana nu ii dau foc,nu o mai suport deloc

vezi carburatoru!!! mai exact cuiul pontou...(probleme d'astea aveam si eu la primul oltcit)

electric_style 07-02-09 21:24

dacie:shock:...no coment!!!

Andutu TZH 07-02-09 21:24

Poate sa fie cuiu ponto?In gol se tureaza fara probleme dar in sarcina nu vrea sub nici o forma sa mearga,merge in suturi de sar planetarele dupa ea si nu se tureaza deloc

Dumitru Cristian 07-02-09 21:56

Reglajele carburatorului. vezi aici cum sa-l reglezi!

Andutu TZH 07-02-09 21:59

Pai nu inteleg ce legatura are reglajul,ca mergea ok si odata a dat cu mine in nas.

Andutu TZH 14-02-09 18:58

Azi imi facui in sfarsit coaja,efectiv avea pietre prin jigloare,trage si merge mai bine ca niciodata,ii pusai si deschidere portbagaj din buton si urmeaza sa desfintez butucul si sa bag chit acolo;)

Andutu TZH 15-02-09 19:02

Numai zile productive am avut wekendul asta,azi ii pusai pompa de tasnitori de opel si rezolvai problema cu tasnitorile,vechea pompa era de tot rahatul,ii schimbai si nuca de la schimbator si ii scurtai schimbatorul,usor usor iese ceva;)

electric_style 15-02-09 20:36

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2067201)
Azi imi facui in sfarsit coaja,efectiv avea pietre prin jigloare,trage si merge mai bine ca niciodata,ii pusai si deschidere portbagaj din buton si urmeaza sa desfintez butucul si sa bag chit acolo;)

cum ai curatat carburatorul si cu ce anume ?

Andutu TZH 15-02-09 21:11

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2069984)
cum ai curatat carburatorul si cu ce anume ?

Carburatorul desfacut bucatica cu bucatica si curatat cu decarburol

Andutu TZH 17-02-09 11:47

1 Attachment(s)
Niste planuri de viitor,multumiri lui Alex_Mig pentru virtual tuning

Dumitru Cristian 17-02-09 12:16

Virtual sa ramana!

manu_96xls 17-02-09 12:16

Zici că-i neterminat, sincer!;)

giny 17-02-09 12:17

daca ai anula si stergatorul ar da si mai bine...asa ca la mine:D

Dacă ai scrie și corect, ar arăta mai bine posturile tale și nu ai primi nici cartonașe!;)

darck_angel64 17-02-09 12:20

1 Attachment(s)
da mult mai bine

Dumitru Cristian 17-02-09 12:22

Eu zic ca totusi stergatorul ala e al dracu de bun, mai ales pe vremea asta cand ploua, e mizerie, ninge....... dar de nu intoarce lumea capu'.. voi la ce va ganditi mai intai?! La faptul ca va ajuta/usureaza sau ca ieste cool si se uita toti tiganii dupa masinile voastre pe strada??

darck_angel64 17-02-09 12:24

eu am un oltcit din '86 care nu a are stergator pe spate, asa ca mi-a fost foarte usor sa astup gaura

Dumitru Cristian 17-02-09 12:53

(scriam inainte sa postezi tu:D. Tu daca nu l-ai avut foarte ok.. fair enough!)

-RAZVAN- 17-02-09 13:45

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2074804)
voi la ce va ganditi mai intai?! La faptul ca va ajuta/usureaza sau ca ieste cool si se uita toti tiganii dupa masinile voastre pe strada??

Adevarul e ca nici ei nu se mai uita :lol:
PS: Ala da virtual tuning,in paint :lol:

Andutu TZH 17-02-09 21:57

4 Attachment(s)
Aveti dreptate,pana la urma o sa astup doar gaura de la incuietoare,pentru ca nu mai am nevoie de ea,ca am pus deschidere din buton.Niste poze de azi

Andutu TZH 17-02-09 22:02

2 Attachment(s)
Bordu asta vreau sa il pun pe ea,pentru ca e mai nou si are exact atatia km cat motoru meu de cand este refacut.Acum sa va propun o afacere,dau bordul vechi cu tot cu turometru,km,indicator benzina pentru un turometru nou,adica sa se vada rosu ala ca la bordu asta nou,pentru ca la mine este cam sters si imi pare rau de bordu asta sa il pun pe el

Dumitru Cristian 17-02-09 22:28

Lasa bordul vechi... kilometrajul il poti pune tu la cati km vrei:lol::lol:

julaikos 18-02-09 00:39

curata complet zona aia decolorata si gata :) o sa ramana negru si aia e
despre stergatorul spate,daca mergi cu masina des , nu doar in weekend si de sarbatorile legale lasa stergatorul acolo,si astupa doar gaura butucului,dar vezi,astup-o cu chit de fibra,si finiseaza-l bine pe ala,apoi da cu cat mai putin chit de finisaj,pentru ca,daca pui chit de finisaj mult,in vreo 6-7 luni se contracta putin,si o sa crape(sunt patit si am vazut si la altii )

Andutu TZH 19-02-09 09:20

Pai stergatoru mie chiar imi este util,butucul de portbagaj o sa bag acolo un dop si mai ramane de bagat foarte putin chit si atat,cat despre turometru o sa cumpar unu nou,ca am inteles ca este pana in 20 de lei.

bodyspeed 19-02-09 09:33

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2077090)
curata complet zona aia decolorata si gata :) o sa ramana negru si aia e
despre stergatorul spate,daca mergi cu masina des , nu doar in weekend si de sarbatorile legale lasa stergatorul acolo,si astupa doar gaura butucului,dar vezi,astup-o cu chit de fibra,si finiseaza-l bine pe ala,apoi da cu cat mai putin chit de finisaj,pentru ca,daca pui chit de finisaj mult,in vreo 6-7 luni se contracta putin,si o sa crape(sunt patit si am vazut si la altii )

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2080512)
Pai stergatoru mie chiar imi este util,butucul de portbagaj o sa bag acolo un dop si mai ramane de bagat foarte putin chit si atat,cat despre turometru o sa cumpar unu nou,ca am inteles ca este pana in 20 de lei.

Cea mai sfâtă e tabla!!
Chitul va crăpa în timp, fie cum zici tu că vei pune un dop de plastic ..chitul nu prea se pupă cu platicul din câte am văzut :???: , şi pâna la urmă va sări :cry:

Andutu TZH 19-02-09 09:35

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2080534)
Cea mai sfâtă e tabla!!
Chitul va crăpa în timp, fie cum zici tu că vei pune un dop de plastic ..chitul nu prea se pupă cu platicul din câte am văzut :???: , şi pâna la urmă va sări :cry:

Atunci cum sa fac,sa sudez o tabla acolo sau sa bag chit de fibra?

julaikos 19-02-09 09:39

intai sudeaza o tabla cat mai bine ca sa pui acolo putin chit

Andutu TZH 19-02-09 10:04

Am inteles,ms de sfaturi;)

OltcitPower 19-02-09 15:21

parca se potriveste dopul de la stergator spate (de la oltciturile fara stergator, care in loc de stergator au dop), la gaura incuietorii hayonului....dar nu sunt 1000% sigur

e estetic...si nici nu trebuie sa revopsesti hayonul

Later edit: in legatura cu turometrul...Ai putea sa lasi cadranul ala cu Citroen (chiar daca electronica/acul e de la un ceas RO). Arata mai misto, si nu cred ca ai neaparat nevoie sa stii turatia cu exactitate (oricum turometrul insala)

giny 19-02-09 15:47

sau ai putea sa lasi ceasurile fara turometru si sa pui un turometru pe stalp:D

julaikos 19-02-09 15:48

1 Attachment(s)
nu se potriveste acel dop,e mult mai mic ;)
eu am avut un dop(daca nu ma insel din plafon,la oltciturile care nu aveau ceas,aveau gaura aia data si bagat un dop de plastic) si pus cu niste silicon,si a stat un an si jumatate fara probleme,si fara sa-mi intre apa in porbagaj

Andutu TZH 19-02-09 21:29

Ms de sfaturi,portbagajul vreau sa fie clean fara dop fara nimic,apropo NINGEEEEEEEEEEEE!Ma dadui si eu cu babuta mea astazi da nu tine relantiul cu socul impins la maxim trebuie putin ciupit ca sa tina,este normal?

Dumitru Cristian 19-02-09 21:55

Cum sa fie normal?!!!!!!!
Ai pregatit-o de iarna??

Danutz Bratosin 19-02-09 22:26

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2082934)
Ms de sfaturi,portbagajul vreau sa fie clean fara dop fara nimic,apropo NINGEEEEEEEEEEEE!Ma dadui si eu cu babuta mea astazi da nu tine relantiul cu socul impins la maxim trebuie putin ciupit ca sa tina,este normal?

acea ciupitura la soc iti poate provoca un consum marit cu 2-3-4%!:shock:

julaikos 19-02-09 22:31

poate era motorul prea rece,si de aia nu tinea relantiul,sau ai un gunoi mic in jicloru de relanti

All times are GMT +2. The time now is 06:22.

- Copyright 2026 4Tuning