![]() |
Re: ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini
Cum ranforsezi caroseria de dacie 1310 pentru un alt motor? Si T0xic poti incerca altceva....pastreaza motorul tau de 1.4 si pune o cutie de fuga + un carb dublu corp ( am auzit ca cu aceste cutii poti ajunge la 160 Km/h , dar nu stiu in ce configuratie de motor. Si ai si demaraj rapid). Cat despre schimbul de motoare daca treci cu 40 % mai mult de puterea initiala a motorului te costa de te rupe ca sa fi in regula cu el.
|
Iulian_ice.. cauta in theadul lui Morcov_ssl..
modificari cu cap |
Multumesc si La Multi Ani
|
Re: sal
nu cred ca ai vrea ceva atat de greu pe masina...la genul ca ..."crapa" tabla...Am vazut cu ochii mei asa ceva...o dacia 1310,motor de vw mk1 1.6d si cutie passat...A cedat podeaua in dreptul stalpilor...:(E prea greu...Parerea mea e ca ar trebui sa te axezi la un 1.6 dacia sau reno...Sunt asemanatoare in prinderi(mici modificari) si in greutate!Bafta
|
cauta un motor si u de renault alpine 1.4 - 90cp sau unu de 1.6 l 110cp fara mari modoficari pt ca are blocul motor l afel ca la dcie frate .
|
cauta un motor si u de renault alpine 1.4 - 90cp sau unu de 1.6 l 110cp fara mari modoficari pt ca are blocul motor l afel ca la dacie frate .
|
Quote:
uita-te pe aici daca si nevoie de sfaturi da-mi pm k pe site nu mai postez k parca vad sfaturi dealea cu " de ce nu tragi o teava din esapament direct in carburator k e la fel ca turbo":headache: https://forum.4tuning.ro/306-zona-teh...l-1289-cm.html |
vreti putere mai mare cu motorul de dacie fara a investi banii multi ..e indicat in ghilimele pe motor de 1600 de dacie sa pui chiuloasa mai scurta tot de dacie adika de preferinte de dacia (1100 sau R8) iti da 12/16 caluti in plus ....durata de viata a electromotorului este mai scurta ...fiindca compresia este mai mare .... daca vreti nu trb sa puneti chiuloasa de 1100 puteti sa o duceti la planat 2.5mm max 3 sau daca vreti faceti la 4mm:))...eu la mn mi-am fost pusa chiuloasa de 1100 pe 1600 shi .sprint ff bun am avut shi cand se intindea la drum ...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
16 cai teoretic :)))
trezeste-te ...:shock: |
este vorba de dacia MRU : un prieten vrea s`a o cumpere si ma rugat sa va pun o intrebare , masina cica are motor de 1.6 de nova din cate am inteles si intreaba daca e pposibil sa faca omologarea si cat costa
|
Quote:
|
Costa vreo 1300 de ron ptr motor de 1.6, pe mine m-a costat la 1.4 800 de lei parca in 2009.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning