![]() |
Re: Intalniri Delta Racing Crew
Sau aici Geox Design :lol:
|
Sal guys!
Da nu se intelege nimic... CIne cu cine si care-i rezultatu? :-) |
Prima cursa
Naiman cu *** 2-0 pt naiman(cand sau intors in drept cu noi erau al egalitate da sa dus naiman apoi). |
sal baieti.sunt din tulcea si eu si ma gandeam poate am si eu loc pe aici pe la voi prin club????(sau astia cu dacia 1310 nu sunt primiti ca nu vad nici unul).frumos ceea ce faceti.vam mai vazut intalindu-va la metalu dar nu ma gandeam ca faceti club.
|
Quote:
|
Am rectificat scuze.Nu am pus Dey tocmai din cauza nr ....am pus user`ul.
|
Quote:
Ps: Stiu masina ,e o dacie rosie ingrijita. |
multam fain baieti.si pentu toti ce stiu''masinile,,sunt doua la fel amea si a lu fratele meu mai mare.eu am 55 CDI si el are 50CDI.scz ca am facut off topic aici o sa intru pe inscriere club.
|
Quote:
|
Vineri si sambata orele 20:00 ne vedem la metalu'
Sambata oficial - 20:00 |
Ia ...sa vedem cine vine???
|
Eu unul zic ca ajung macar sambata...sau poate vineri!!! :P
|
Prezent:eyebrow:
|
eu sambata o sa fiu in bucuresti si nu promit pentru seara asta!
|
nu stiu daca am sa vin!
|
De ce te duci la meci?:lol:
|
ce meci ?
Nu stiu despre ce meci vorbesti, sar putea sa trag o "pedala" pana la metalu. am niste probleme de rezolvat! |
A fost frumos in seara asta,masini multe,distractie ..:-)
ps:Maine pun poze,cu filmarile am cam dato in bara,aveam camera data pe culori proprii si a filmat pe albastru :???: |
Quote:
Vezi intreaba protagonisti daca vor sa apara filmuletzele |
Le fac alb negru si nare nimic :-)
sa auzim ce zic,tu sa nu bagi pozele alea in care sti tu.. |
2 Attachment(s)
Prima poza...De la intalnire
A doua ...momentul decisiv |
frumos aseara, a fost si "cald"
multumim echipei tehnici pentru suportu acordat(PIT & Geox) |
Quote:
De pe loc 1-0 pentru naiman. Din mers 1-0 pentru mine. Din mers cu masinile pline amandoi 2-0 pentru naiman. Per total: Subaru impreza 2.0 r sport;150cp+filtru sport si evacuare vs. logan 1.6 105cp + un filtru sport,o toba si un soft prapadit. :-) Sper ca nu ti-ai lasat acasa roata de rezerva :-) eu avea subwoofer tot,dar sti ca eu nu sunt cu motivele ca aia ce au martori aprinsi in bord :)) Cursa cu sej a fost de joaca ca nu e masina de clasa ta, o masina de clasa ta a fost ST-ul :-P Pe langa astea precizez ca mi-am mai luat-o de la o Toyota RAV4 177cp si m-am mai dat cu un Ford Mondeo 1.8 16v 115 cp, in 400m eram in fata de la treapta a 4-a m-a luat,felicitari la amandoi. p.s. Pe naiman o sa-l felicit cand o sa fie fair play. |
Diseara cand vin sau maine promit fac filmuletul cu ce am reusit sa trag,am bagat pe tv si pe tv se vede color nu inteleg de ce pe pc se vede pe albastru infine vad eu.Am plecat la padure :-)
|
Va salut, eu chiar m-am distrat...a fost frumos, ,cu toate ca nu am venit cu scopu sa intrec pe cineva anume, ci doar sa ma dau intr-un loc mai "organizat":D si totodata sa desfund putin injectoarele la babutza:-P
Numai bine! |
hai lasa vrajeala... k data viitoare vrei sa vii cu broasca 2.0 i 115 balauri sa il dai pe sej sa ii iei eleronu
|
Quote:
p.s sejule sa ma cauti |
3 Attachment(s)
Quote:
Si in filmul din mers, filmul real, adica nu chiar real ca si acolo erai un bot de masina in fata mea, si uite cat eram in fatza ta, atat de mult incat ai pus frana intervenind cu motive ca erau aia pe sosea... deci de facut ma faci nu am zis nimic,dar din mers ai luat-o de la masina de 109 cp si de la masina de 105 ceea ce nu-i tipic pentru masina de 150 cp, iar adversar de clasa ta a fost Fiesta ST care te-a tavalit bine de tot si nici nu s-a coxat la start iani :-) noi eram acolo si am vazut toti asta. Asa ca te rog frumos nu mai veni cu speculatii gen "ETA" ca nu tin la mine. p.s. Ai vrut sa te dai cu Eta eu am sa vorbesc cu el, poate o sa vrea sa se dea cu tine sa vezi cum trebuie sa traga o masina de 150cp... Eta facea cealam, dar macar masina lui trage! Avea de ce sa faca cealam sa zic asa daca asta e caracterul lui, dar tu faci cealam dar nu stiu cu ce, ca nu prea ai cu ce. Vreau sa mai fac o paranteze asta tot pentru Naiman, cand a venit baiatul cu Bertone de ce faceai misto de el?? Sa faci misto de cineva pe care poti sa-l bati sau daca te dai tu cu el, nu sa vorbesti in numele altuia, sa nu mai faci gresala asta ca nu sti peste ce oameni dai si nu accepta sa faca cineva misto de ei, asta ti-o zic prieteneste pentru ca nu-l cunostea nimeni prea bine pe baiatul ala, si din toti care eram acolo vorbeam frumos cu el te-ai trezit tu miezul sa-l iei peste picior... baiatul chiar venise sa se dea de placere, eu l-am invitat... tu nu stiu ce cautai sa vorbesti cu aroganta. |
:D:-):lol::???::lol::D
|
A Ten ce ai pierdut ...... :-P
|
bine domn presedinte de acum inainte te voi intreba inainte sa vb :)) bv bv bv de 3 ori bv si f bine iti urez mult noroc inainte si obs ca cam incepi asha te ataci ushor si nu mai dc sincer ak
si de baiatul cu bertonele n-am zis nimik din cate imi amintesc dar masina trage f bine :D si poate si mai bine, pacat ca nu intra a 2 de pe loc |
felicitari celor care au castigat!
|
Quote:
Nu-i vorba de atac la persoana, oricum ai o masina mai buna decat a mea din toate punctele de vedere e mult peste numai ca nu trage dupa asteptarile mele si ale noastre in acelas timp, poate ca si din cauza ca ne asteptam sa traga foarte tare, pentru ca au fost multe laude la adresa Subaru Impreza, dar laudele e bine sa fie pastrate pentru Impreza WRX si WRX STI. Nu ma deranjeaza ca am pierdut, era ceva foarte normal :-) ci faptul ca nu respectai regulile la care am cazut de acord inainte de cursa, adica mergem amandoi in paralel iar la semnalul celui ce da startul plecam... tu erai o masina in fata mea cand a dat startul, se vede in film da? Deci e o dovata clara. De baiatul cu Bertone l-ai luat la misto spunandu-i de Altea "e masina de familie,cat poate sa traga o masina de familie etc". (la inceput,inainte sa plecam sa ne dam in "suedia") :-) |
Auzi in suedia :lol:
Nu inteleg de ce va certati. Era si normal sa castige naiman pentru ca masina lui are 150cp iar a lui sej are 105cp. Decuma facem lista ai si va dati pe grupe fiecare cu masina de caii lui. |
Quote:
|
Ai completat lista aia care ti-am dato ?
|
bon.......sej duminica viitoare sunt floriile si presupun ca o sa fie vreme frumoasa, de ce nu am merge DRC la un gratar, obiecti, opinii?!
|
Asta ii propuneam si eu lui Pit dar nu este posibil deoarece plecam la capitala.
|
stii prea bine ca Altea e masina de familie dar observ ca de gluma nu mai stii sau deja discutam la alt rang, scuze atunci dar obs ca te enervezi si faci din tantar armasar si chiar putin ma intereseaza parerea ta de masina pe care o am si de care am bani sa o intretin oki? asha zic si eu si cand se face o gluma u il iei ca subiect de barfa asha ca succes in continuare cu clubu ca vad ca nu face bine prezenta pe la voi pe acolo si mai ales pentru u
|
:sad::cry::cry::sad:suparat domne ca nu am fost si io.da vin vinerea ce urmeaza.
ps.imi plac filmuletele:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning