![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
credeti voi ca nu e ocupat , la sfarsit de saptamana isi fac intalnire cei din Shadow , si nu prea e liber nici daca nu sunt ei
|
stati linistiti ca aveti loc cu totii , noi suntem maxim 15-20 de masini in cel mai bun caz, si parcarea ii mare;)
|
eu ma intalnesc cu cei din AstraClub si ClubOpel in fiecare Joi la stadion... si este loc suficient...
problema nu e asta, faza e ca nu se aduna :sad: |
exact..nu prea merge lumea! loc este!
|
problema este ca la noi in timisoara nu este destula lume pasionata de tuning.
|
problema aste ca lumea are prea multe probleme si se plictiseste cam tare!
|
:)) corect, cred ca aia ii adevarata problema a problemelor:))
|
Quote:
|
nustu cate doua :???:
|
1 Attachment(s)
Salut ! Nu am stiut unde sa postez...ca nu am vazut un topic cu discutii pe aici...
Rog sa nu se supere adminii...sau sa iau warn. Rugamintea mea este: Baiatul cu aceasta masina BMW E36 - TM 25 RMC, este aici pe forum? Daca da, doresc si eu nick-ul lui in P.M. sau sa imi lase el ID de mess. Multumesc si scuze ca am postat aici ! |
ala e m3 e36..e al unui prieten! nu pot sa iti dau id-ul lui fara sa il intreb..si nu a rasp pe net! daca e revin cu un pm!
|
Quote:
|
Quote:
|
ok, acuma nu va certati :|
Ma intereseaza mai mult cel care a tunat`o decat cel care o are...ca de vazut am vazut`o si am pozat`o...e tare frumoasa. |
@tm32cip......daca nu mai e la Marius....atunci cum a mers cu ea la liniutze la craiova? si dupa, cum am vb cu el si mi-a zis ca pe drum a indoit 2 jante? masina e la Marius..punct! :))
@dannykid: masina a fost cumparata asa din germania....ce i-a mai facut primul posesor din ro..au fost...lambo doors, alte jenti, evacuare si o softare! cam atat! |
yeap..asa e...a fost a lui Sorin..acuma e la Marius...
si a fost si la craiova cu ea... |
Quote:
aici s'a facut tot!! inclusiv interiorul ;) |
ma bad atunci! eu am scris ce am stiut!
|
Asadar , pe diseara se anunta careva la un meeting la rompetrol ... ca vorba aia, nu ne trebe planuri cu 2 sapt inainte :-)
|
eu ajung doar pe la ora 20:00! daca sunteti acolo ne vedem!
|
Quote:
era doar o presupunere, dupa cum am si precizat. zice bine kikin de modificarile aduse, atat ca ar trebui sa discuti cu S nu cu M despre ele domnule DannyKid. Succes diseara 21:00 rompetrol (rebreanu) ramane ? |
ramane..ramane!
|
ce multa lume a venit...doar eu ,schumi si gabi! :) domnu tico???....ai zis ca vii..:)
|
Quote:
eu am tot fost, aseara am avut altele mai importante de facut |
iar ai facut roata campionului pe la iveco ? :lol:
|
Quote:
|
salutare tuturoar.cam tarziu dar acum mi-a venit ideea de a organiza intalniri 4tuning si la raliurile din banat.4tuning are o noua echipa care va fii prezenta la toate etapele de rally din tara si ar fii super sa oraganizam aceste intalniri.pana atunci puteti viziona galera foto-video relazita de noi la Timis Rally - Realitatea tv
video- https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/116940-etapa-timis-rally-realitatea-tv-24-25-aprilie/post2276119.html foto - https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=807 cat despre timisoara ca oras nu am decat sa spun ca santeti foarte norocosi.un oras superb si aveti niste masini fte tari.abia astept sa revin. |
multumim frumos! te mai asteptam pe la Tm cand mai ai drum! f reusite pozele!
|
vor fi ceva curse pe aeroport in timisoara in luna mai??
|
nu se stie nimic ! deci cred ca e doar un zvon!
|
Quote:
|
salutare...
Am si eu o intrebare. Aveti un loc anume unde va intalniti sau va intelege-ti cu 1-2 zile inainte? O zi anume...? (Ex: Vinerea la ora 19 intr-un loc anume!?) Poate o sa ajung si eu prin Timisoara in perioada urmatoare si mi-ar face mare placere sa va cunosc:hug::tetter: |
intalnirea este de obicei joia de la ora 21:00! in rompetrolul de pe liviu rebreanu imediat dupa MOBEXPERT!
|
cu prima ocazie cand ajung in Tm sper sa apuc sa vin si eu la una din intalirile voastre...:)
|
asteptam poze...de la iarba verde...din pacate nu am reusit sa ma trezesc...
|
http://picasaweb.google.com/PinkProb...eBaiaMare2009#
http://picasaweb.google.com/PinkProb...obeSiPremiera# Poze accelerare Baia Mare |
frumos din partea ta ca ai pus linkul cu poze si aici! multumim! cand vii prin tm la intalniri?
|
Quote:
Cu mare placere. Am inteles ca va fi ceva Show shine si in TM organizat de LOG? sau? Pai vin des prin Tm dar intalniri? nu prea stiu lumea deacolo cu intelnirile :) |
da...asa stiu si eu..ca se va tine luna asta..cam pe la jumatate! daca aflu ceva detalii iti dau pm! cat despre intalniri pe TM...se tin joi de la ora 21:00 in Rompetrolul de pe Liviu Rebreanu(zona stadion)...eu am tot mers..dar doar de 2x au fost ceva persoane, in rest...!daca vrei sa vii lasa-mi un pm! o zi faina
|
deci am ajuns si eu la intalnirile de la iveco de cateva ori...sincer am ramas dezamagita....erau ceva masini dar voi erati doar grupulete...unii veneau...altii plecau....si nimik....acum stau si ma gandesc daca se ajung si mpe la rompetrol...desi de cate ori am trecut pe acolo erau doar cate 2-3 masini...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning