![]() |
Re: Mitsubishi EVO IX
Quote:
|
Ceva noutati ?
|
rodaj, masina merge foarte bine :)
|
Gata cu rodajul ca vine tulcea si trebuie sa te dai!
|
Felicitari,asteptam rezultatele poate si niste filme/poze.
|
ai fost in craiova asta-seara cu masina ? daca da te vazui pe la motor x pe acolo foarte frumoasa masina
|
Quote:
dap, eu eram |
Si eu te vazui azi in Craiova , in jurul orei 2 , pe la Universitate , super masina :evil:
|
cum stai cu masina ? cum merge ? ai puso pe dyno?
|
Mersei asta seara dupa tine putin prin Iezureni ,se "infige" bine masina ...
PS: deabea ma tinui dupa tine eram un un DTI de 75 de cai :)) |
masina merge bine, sunt in rodaj cu ea. totul e ok pana acum, are un soft stock putin modificat pentru injectoarele astea.
|
Tg-Jiul are novoie de cat mai multe proiecte de acest gennnn!!!felicitari si bafta in continuare!!! sper ca nu te opresti aici....!!!!;)
|
Nu ma opresc aici :) doar ce i-am montat ambreiajul dublu disc si suspensia proflex cu tot cu compensatoare
|
felicitari pentru masina, multi si-ar dori-o, inclusiv eu :D
|
merci frumos
|
Felicitari,,,foarte tare...bafta in continuare...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mai revin si eu cu poze, suspensia proflex , si jantele, cat de curand o sa o colantez dinou, pana atunci, enjoy(scuzati calitatea, telefon)
|
arata bine cu jantele albe
cum e cu suspensia proflex?ce simti? Quote:
|
Masina s-a schimbat 100%. Nu am incercat sa vad cum merge cu anvelope normale doar cu slickuri...pur si simplu impecabila, este foarte neutra, nu mai am parte de subvirare la intrarea si nici de supravirare la iesirea din viraj , cateodata imi vine sa ma uit in spate sa vad daca nu cumva am un rollcage in ea si eu nu stiam :)... am incercat sa fac niste greseli intentionate cu ea , de curios sa vad cum reactioneaza... foarte iertatoare...foarte permisiva...pur si simplu crezi ca nu mai existia limita... sunt foarte foarte multumit si nu ma asteptam la asa ceva, adica am mai vazut in actiune tein pe evo, kw etc. Dar nici una nu se compara cu asta. Nota 10 din partea mea. Si toate astea fara directie reglata(luni o sa o reglez) Iar feedbackul la volan este uimitor...
|
o suspensie de rally setata corect face diferenta
tein si kw sunt cat de cat accesibile ca pret dar slabute fata de proflex,reiger, ohlins,bos,etc.. pacat ca acestea din urma au preturi prea mari Quote:
|
Intradevar pretul este mare, dar si satisfactia...crede-ma merita toti banii.
|
Te cred ,de aceea te-am si intrebat cum e cu Proflex pe masina.
Si eu sper sa-mi pun pe masina o suspensie de rally. Eu ma gandesc la exe-tc;preturile sunt cu o idee mai mici fata de cei mentionati mai sus. http://www.exe-tc.co.uk/ Quote:
|
Foarte reusita masina! Citesc cu pacere si interes fiecare post de aici de la tine. Jantele arata super acum/ nu ca celelalte nu ar fi fost ok. Nu ai mai pus serpisorii inveliti in banda aceea termoizolanta sau au incaput sub panoul acela de protectie?? Ce suspensii aveai inainte?? bilstein galben??
Inca o data , tare masina! Sper ca intre-o zi sa ajung si eu pe unde va intalniti voi. Numai bine! |
Quote:
Mie unul la exterior îmi plăcea mai mult neagră toată... Frumoasă mașină oricum!;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Criminala masina ta...imi placea mai mult cum dadeau cu BBS,dar si astea sunt super,mai rally...
Fa si tu un clip daca tot e frumos afara cum se aude,,cum se comporta.... |
O sa fac cat de curand un filmulet.
|
sa ma chemi sa te filmez :))
|
S-a facut :)
|
2 Attachment(s)
Pregatita de colantat . Momentan o sa o colantez pentru salon in scopuri de publicitate, dupa care va ramane pure black.
|
Frumoasa rau. Jantele ii stau foarte foarte bine. Seamana ff mult cu unele de la Volk. Intercoolerul mare de pe fata da foarte bine. Ar fi singura piesa pe care as mai schimba-o la mine. Negru e intotdeauna super pe o masina. Mai ales la EVO!
Inca o data f reusita masina mai ales cand imi aduc aminte cate ai enumerat ca ai schimbat pe la motor! Numai bine! |
Daca te intereseaza am de vanzare pentru Evo 9 cutie de vit(6trepte),timonerie(28.000 km),turbina T4 si injectoare,detalii pe pm daca esti interesat!
Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos! |
Multumesc frumos, am si eu cateva piese de vanzare, daca te intereseaza ceva dai click aici https://forum.4tuning.ro/491-anunturi...ix/page-3.html . Iar pentru piese da-mi un pm cu preturile, poate aud pe cineva care e interesat. Numai bine.
|
3 Attachment(s)
Jantele la vopsit(tot albe) si interiorul restilizat un pic :lol:
|
In imaginea cu masina fara jante e in curte la barzoiu?
|
da....
|
1 Attachment(s)
Jantele sunt gata...
|
Mâine o vedem în stand la Romexpo?
Frumoase foc jantele!;) |