Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - alynex (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/96671-machete-lucru-alynex.html)

Dark Side 27-07-09 14:57

Re: Machete in lucru - alynex

Bumper-ul este de milioane!
Abia astept sa il vad gata !
Roata arata si ea bine dar luand in considerare body kit-ul roata in sine ar trebui sa fie mai mare. Nu mai lata sa aiba o dimensiune mai mare.
Poate un cauciuc mai gros ar arata mai bine... :???:

alynex 27-07-09 15:36

Roata trebuie sa fie lata, altfel sta in interior cu 1 cm si arata ca o caruta:|.
Stiu ca trebe una mai mare, mai mare si cauciuc slim dar nu am.

green_e30 27-07-09 16:15

wa....no comment prea tare frate fai si cealalta roata cum ai facut si la cealalta si o sa iasa :twisted: prea smechera;)!
Bafta!

BigDaddy_1112 27-07-09 17:26

De acord la faza cu roata. Iti trebuie altele mai mari, ca sa umpli golul. In cazul asta trebuie sa si faci pragul mai jos pentru ca ti-ar ridica garda la sol. Cealalta solutie e sa faci pasajul mai mic. Pe Viper-ul meu cauciucurile erau asa de groase ca a trebuit sa le reduc foarte mult ca sa intre in pasajul- 2 zile de frecat cauciucul cu smirghel si taiat cu cutterul:???:- Skyline-ului. Plus ca am si largit pasajul.

alynex 08-08-09 15:02

Va anunt ca maine voi pleca din oras:D...asa ca nu voi mai fi activ timp de o saptamana jumate-doua.
Viper-ul face bine, am finisat front bumper-ul, mai trebuiesc aripile fata si apoi numai finisarii.
Ford-ul la fel, bordul trebuie finisat, de mochetat scunul din mijloc si cred ca va trebuii sa modic spatele cu poxilina, caci bara spate se imbina urat de tot, etc.
Voi continua dupa ce vin din asa zisul "concediu".
Numai bine tuturor:D!!

EfEcT-MaStEr 12-08-09 10:42

Doamnee ce ai facut din viperul asta urmaresc topicul de la inceput si ma-i uimit pur si simplu mai ales body kitul e nemaipomenit parca e luat din nfs sincer la 15 ani ai tai esti un baiat demn de laudat sincer mult respect din partea mea si spor in continuare la munca ;););)

Blue.e46 13-08-09 20:40

Mult respect si din partea mea:D!!Apropo poate facem un beatle oricum stai linistit eu deabea m-am apucat la vipu meu :)

alynex 23-08-09 13:18

9 Attachment(s)
Abia am venit acasa si m-am apucat de motorul Bmw-ului, care a primit cateva mici modificari.
Predomina galben ,caci si masina va fi negru cu galben cred:D.
Mai multe poze decat cuvinte:D:

green_e30 23-08-09 13:30

Sa presupun ca 30% din fire sunt de la sistemul NOS...50%de la turbo si 20% de la intercooler?:D!!!!:lol::lol::lol::lol:
Glumesc stiu ca sunt de la instalatia electrica...:lol::D...!:D
Apropo Ford'u cum mai zace Viper'u cum mai fuge?:D...:lol::D!
Bafta sa iasa si BMW-ul ceva frumos poate un tuning discret:clean look jenti mai frumoase decat cele stock un sistem audio pe masura..etc.:D!
Keep up the GOOD WORK..:D!

alynex 23-08-09 13:41

Pai Vipu si Fordul nu mai fac nimic.Stagneaza, nu prea mai am materiale.
Bmw-ul vreau sa il fac ceva gen Cannonball, cred , nici eu nu stiu.
Clar alte jante ca astea is cam hidoase, evacuare dubla, si un body asa frumusel.
Dupa ce termin Fordu, cred, ca o sa ma apuc mai grav de el:D.

alynex 25-08-09 18:51

3 Attachment(s)
Bmw-ul sa rugat de mine toata saptamana sa ii schimb filtrul de aer si sa ii pui bara de rigizare,asa ca i-am facut pe plac:D.
Cam putini interesati, nu-mi da nimeni nici un sfat, ceva?
E asa plictisitor ce fac:sad:...

arctix 25-08-09 20:33

vopseste-i "filtrul de aer"

alynex 25-08-09 21:04

Pai o sa il fac galben, cred, cand o sa iau vopsea si pentru interior.

alexu_bad_boy 26-08-09 00:32

e frumos.....din ce ii faci bara de rigidizare? ca seamana cu ceva si nu imi dau seama

alynex 26-08-09 09:49

Merci.
Bara e facuta dintr-o agrafa de birou, mai groasa:).

arctix 26-08-09 20:32

puteai sa folosesti o agrafa colorata din aceea cu metalul imbracat in plastic

sebilica455 29-08-09 01:51

esti tare foarte bine arata bmw

alynex 29-08-09 11:47

Mersi!
Ma bucur ca iti place:D.

InSidE 18-09-09 19:44

De viper se mai aude ceva??

alynex 04-11-09 11:33

Cam toate machetele stagneaza, din cauza scolii, caci is foarte ocupat...
la Ford nu am mai lucrat nimic:rolleyes2.
La Vip am mai lucrat la body, si am inceput la interior;clean, rollcage, etc:-).
Inca astept jante pentru el:D.

alynex 06-11-09 20:02

3 Attachment(s)
Am mintit in postul anterior ca n-am mai facut nimci la Ford,putine detalii la motor:D.
Si un mic preview cu interiorul Vip-ului.

zN3u 06-11-09 20:17

incercarea aia de rollcage nu e prea reusit :(

alynex 06-11-09 20:19

Am specificat preview...nu enimic gata din el...

eddycdk 12-11-09 06:44

imi plac cablajele si bara de rigidizare la BMW...
GJ! ;)

vn-08-nen 25-11-09 10:15

La viper la roti ai putea cumpara alta macheta mai mare si sa iei doar axul care tine rotile , iar prin interior sa ii faci contra aripa dintr-un dop de sticla de plastic , vopsit negru ca sa nu se vada spatiul acela gol urat :) In rest frumos tare . La bodykit foloseste smilgher din granulatie mare in cat mai mica , astfel incat atunci cand vei vopsi sa nu fie acele mici imperfectiuni , gauri in kit ... e de frecat mult dar asta e . Sau poti freca sub jet de apa rece dar nu tine macheta mult sub apa :) afecteaza kitul , se ia mai repede kitul :)

Alecs21 01-12-09 00:24

SUPER TARE CE FACI TU.PASIUNE CURATA CHIAR IMI PLACE
NUMAI SPUN CA AM CITIT POST CU POST SI AM DAT DIN POZA IN POZA .
BAFTA IN CONTINUARE SI NU NE LASA PREA MULT SA ASTEPTAM

B XX ADI 05-12-09 20:48

am citit topicul si am ramas placut impresionat:) Felicitarile mele!! ai mai lucrat la proiectele tale?

alynex 07-12-09 16:17

Multumesc mult baieti pentru aprecieri:oops:!!
Nu am mai lucrat prea mult la ele, sunt foarte ocupat cu scoala asta:rolleyes2...In vacanta sper sa mai recuperez.
La Viper cu rotile,chair e o problema ca nu vreau orice model:???:, probabil o sa iau ceva mai scump pe comanda, dar mai am mult pana acolo.Rotile vor fi cam ultimul detaliu:D.
La Ford am de lucru acuma:D,in doua saptamani ar cam trebui sa il termin, caci vreau sa particip cu el la "Cea mai frumoasa macheta 1/18 2009":D, deci Viper-ul va mai astepta, fiind si un proiect destul de complex:rolleyes2.
Multumesc inca o data,si mai astept pareri si ideii!

vn-08-nen 07-12-09 22:29

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 2869716)
probabil o sa iau ceva mai scump pe comanda,... De unde cumperi roti la comanda ? ......el la "Cea mai frumoasa macheta 1/18 2009":D, deci Viper-ul va mai astepta, fiind si un proiect destul de complex:rolleyes2. cum aflu mai multe info despre " Cea mai frumoasa macheta ... "Multumesc inca o data,si mai astept pareri si ideii!

Scuze de offtopic . Imi poti raspunde pe pm la intrebarile cu rosu ? Te rog ... multumesc

alynex 09-12-09 19:58

4 Attachment(s)
Am "curatat" putin Fordu:Dl.
Si am o problema la rear bumper...cea originala nu se imbina deloc bine:???:, asa ca m-am gandit sa fac una custom:rolleyes2.Am acoperit colturile, dar imi trebuie o idee cum sa il fac, un model ceva:rolleyes2.Am atasat o poza in caz ca vrea cineva sa deseneze un model:D.
Astept:S!

green_e30 12-12-09 17:34

pai ai putea sa il lasi fara bumper:D ar fii frumos:D!

mareo 22-12-09 17:19

Pai ce ma prietene? tu nu stii sa desenezi o bara spate? sau nai idei...
Bine alin, hai sa o vedem terminata, Bafta!

alynex 28-01-10 16:29

2 Attachment(s)
Merg foarte greu cu machetele...
Cam asa arata Fordul acum.
Mai am putin la spate si caroseria e gata.

green_e30 30-01-10 20:28

Haide baaaaaaaaa cu Viperu:D!!!!Tremina-l odata ca de un an de cand te stiu te tineai de el ca nebunu acuma l-ai lasat?!!!
Du-te si mai freaca-l putin ca presupun ca se simte singur:lol::lol:!!!
Bafta frate bani si poxilina sa avem:lol::lol:!!!

alynex 30-01-10 20:37

Mda:sad:...asa e Vipu e cam singur...Mis demoralizat...imi lipsesc atatea piese de la el...roti...geamuri...balamalele de la capota...etc.
E aiurea, trebe sa imi gasesc cumva motivatia:cry:...

green_e30 31-01-10 20:17

Nu fi DEMORALIZAT ca o dai in EMO...lasand Off-Topicul..... Fa-i niste poze arata-ne si noua ce i-ai mai facut ca sunt sigur ca ai mai frecat ceva la el:D!!!

vn-08-nen 01-02-10 13:10

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 3032322)
Mda:sad:...asa e Vipu e cam singur...Mis demoralizat...imi lipsesc atatea piese de la el...roti...geamuri...balamalele de la capota...etc.
E aiurea, trebe sa imi gasesc cumva motivatia:cry:...

Balamale din piulite , taiate sub forma de C . lipite ...
Geamuri din plasticul de la bidoane , cutie de cd-uri ...

Improvizeaza ... pune poze cu ce si pe unde iti lipsesc sa iti dau idei din ce le poti fabrica ... sa nu vorbesc vag :)

alynex 01-02-10 13:28

5 Attachment(s)
E cam greu sa fac geamurile din bidoane.Parbrizul are o formq foarte greu de realizat.Ma voi descurca eu cumva.
Pana una alta, intra inca 3 machete 1/24.la reconditionat.Diablo imediat o sa fie vopsit.

arctix 01-02-10 13:51

incearca sa copiezi balamalele de la capota de dacie berlina si fa-le din tabla de cutie de bere

alynex 01-02-10 13:58

Balamalele nu-s problema ca ma descurc.Geamurile si problema...

All times are GMT +2. The time now is 03:58.

- Copyright 2026 4Tuning