![]() |
Re: FanatiK Constanta
da bun asha
si nu uitati de vineri |
Eu nu am uitat,prezent;)
Chiar sunt curios sa va vad(in actiune) |
Quote:
|
eu nu cred ca voi mai face prea multa actiune pe strazi in viitorul apropiat<116 km/h in mamaia,inregistrat de radar si fara centura>,dar putem face show la bar ca am observat ca a inceput sa va placa.numai bine si see yaa diseara
|
da da romica mia promis ca ma plimba toata ct in portbagaj , si ma face nadia comaneci :(( asta da distractie
romele tata calmeazate |
Quote:
|
Popor, la 8 jumate adunarea?
|
1 Attachment(s)
va arat si eu visul meu ?? ;))) ceva finutz si totusi marfa
|
Da marfa,marfa:D,ce mai stai apucate de treaba:D
|
Quote:
|
Salut baietii romica, sorin si restul frumoasa treaba cu clubul, era timpul de ceva nou in Constanta, si cu ocazia asta va urez cati mai multi membri si cat mai multe premii la evenimente ;)
O singura intrebare am, care e treaba cu mersul cu pozitiile si proiectoarele noaptea? Nu atac, nu o zic in nume de rau, doar sunt curios. Succese! |
Quote:
|
Am intrebat aici pt ca am vazut azinoapte un fiat cu parasolar Fanatik abordand stilul asta, si era a doua masina cu stilul asta intr-un drum de 10min la ora 12 noaptea -> ma sperie sa cred ca o sa prinda la mai multa lume
|
Quote:
|
Quote:
|
:D si eu mai fac asta. nu e obicei, dar imi place cum arata memeaca la masina cu ele aprinse.
|
Quote:
|
Vezi poate ti-a sarit tija de la motorasul care ridica/coboara oglinda
|
duminica la ora 12 fara 15 min toti membri sa fie prezenti la lac
|
Quote:
|
Quote:
stai linistit k merg toate faru este prost si pana o sa imi iau altele o sa mai dureze ceva .... k vreau sa imi iau de mareea clare cu lupa :) |
20 Attachment(s)
Quote:
vor urma poze de la intalnirea cu cei din tulcea si precizez ca nu au fost toate masinile |
moama astia au gagici! :D
|
putem observa din a 3 poza ca in loc de hostess baietii din FMS Constanta improvizeaza, aducand un nou curent "de modeling" in fata blitzurilor! :) "Barbatu Fotomodel" :)
|
Ba frumoasa zi da gerila ala nu ne da pace mah :-)
|
Serif filmuletul nu imi place ca nu prea sunt tipe... adica doar baieti si masini! :(
|
Horia cate masini sunt in club la Bucresti?
|
1...2...3...4...5...6...hmmm... multeee :D
|
zi mah cate , sau stii sa numeri pana la 6 :P si poate data viitoare cand da caldura venim la bucuresti sau veniti voi la plaja:D
|
6 Attachment(s)
Urc si eu o poza doua... Sa vina vara!!! Din pacate flacarile din VR6 nu au vrut sa iasa afara din toba... :D A fost frumos, mai venim...
|
frumos frumos data viitoare o sa fie si mai cald . multumim de primire , a fost super ok . niste baieti de nota 10 ...
|
Imi pare rau ca nu am putut veni!Data viitoare sper sa nu mai lipsesc,oricum sper sa fie mai cald!!:)
Andrei cand ii mai prinzi sa ii stickaresti...:) ! |
Se pare ca nu numai noi suntem tampiti mai sunt si altii :lol::lol::lol::lol:
Ce motor are pisica? din cate am vz are blocant :) |
hahaha 2.5 24 v tiar place ...
si multumesc celor de la tulcea ca au venit si imi cer scuze ca nu au fost prezenti toti membri |
Saracul microfon de la camera lui Andrei. :)) L-am dat peste cap. Fara flacari :D imi place asa :D. Bruuumm brummm. O zi frumoasa a fost.
|
pai da ce mama naibii frig de era lacu inghetat si babe care se speriau de toba ta:))
|
=)) pana la urma se vad flacari, in al 2 lea filmulet
|
asha e ai dreptate trebuia incinsa prima data tare si dadea mai mult
|
Quote:
A fost frumos azi mi-a placut,baietii de la tulcea chiar foarte de treaba. Si ai uitat andrei sa anunti ca de azi mai avem o masina in club si anume un Opel Tigra 1.6 16v. |
da mah asha e, am uitat :)) si de tine uitasem la un moment dat:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning