![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Sunt multe laude care ti le-ar putea aduce orice pasionat de masini si nu numai...desi am mult mai multe de spus, deocamdata ma rezum la WOW!!!!!!! :) Felicitari si voi urmari cu mare interes acest topic!
|
Quote:
Quote:
|
Esperache in ce stadiu e proiectul tau, nu ai mai dat nici un semn,ai mai facut ceva?
|
sal...super tare...bv tie ca ai avut rabdarea sa incepi modificarea.sa speram ca iese cat de curand din barlog sa o vedem si noi in toata splendoarea .
|
stau de 2 ore si citesc si recitesc topicul .... inca nu imi vine sa cred ce ai facut/faci din acest espero .... SINCERE FELICITARI
|
la cati bani ai investit in masina pana acum iti luai din germania o toyota supra lejer... de alergat... multi cred c-ar fi facut-o... si nu toata lumea intelege de ce bagi zeci de milioane intr-o masina care la sfarsit nu va valora nici pe-aproape de cat investesti. poate doar pt tine ca proprietar... mi se pare de apreciat ca n-ai ales calea usoara :). masina asta este ceva unic si va lasa multa lume cu gura cascata... la 300 cp + iti urez s-o stapanesti sanatos pe asfalt. sper sa vad masina pe la legale,ar fi foarte tare... bafta si spor la treaba...
|
cel mai usor ii sa mergi sa cumperi o Supra sau orice alceva si sa vii sa bati pe toata lumea. Dar ce face el ii mult mai greu. Sa iei o masina cat ma banala posibilia si sa faci din ea monstru. Si hai sa ne gandim si la distractie dupa asta , ce satisfactie ai cand te plimbi dupaia si vezi ca vine langa tine un pusi de 18 ani care a primit cadou de la parinti un A5 3.0 quattro si se uita urat la tine ca zice ca esti racer ca ai dungi albe pe masina , si cand se face verde iti admira "fundul" de la masinuta :))
Sincer pentru ce face aici Esperache am tot respectul si multi visam sa reusim odata sa facem asa ceva |
Da' stai tu calm,ca nu apuca sa vada nici macar fundul :))
Asa a trecut unu cu un motor,pe bulevard,si un politist se uita lung dupa el. Eu fac pariu pe ce vreti voi ca nu a apucat sa ii ia numarul. Cam aceeasi situatie o sa fie si la Esperache :D |
super tare :D , chiar e tatic pe opel nea Ilie ...bravo
|
Hai esperache zine ceva :) ce se intampla,capata viata cu toate 4 rotile deodata ?:)
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
P.S.: Azi a sosit "proaspat" si "parfumat" 8) noul boost-controller digital de la A'PEXi , ultimul model din gama, si anume AVC-R; saptamana asta se anunta alte upgrade-uri ;) |
ai modificat bordul de cielo cu unu de opel, kadett, vectra, calibra, astra...?
daca da, care-o fost motivul? |
Quote:
|
Tot respectul...Foarte tare...Esperache cam cat ai investit in proiectul asta pana acum?
|
Quote:
Quote:
|
andi_campean, am scris gresit cielo, ca detin cielo, dar stiu ca esperache are espero.
nxtaz am crezut ca daca o luat multe piese de pe opel...o preluat si bordul, nu stiu , am zis , ca poate ii mai scurt, mai lung, daca vroia sa-l faca 4x4 si facea traseul pentru cardan da mai bine bordul din poza...am crezut ca deja o montat treaba aia pe masina ... |
sall esperache, te rog sa-mi oferi si mie niste informatii de acest domn ilie (manopera, date de contact, locatia garajului). Multumesc foarte mult:o
|
Esperache,come stai ?:)
|
12 Attachment(s)
In sfarsit, a fost montat si diferentialul Quaife si s-a putut "inchide" cutia de viteze (greeeu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata); printre altele a sosit si noul kit de furtune racing pt. frane de la HEL Performance.
Cu aceasta ocazie vreau sa va urez tuturor un Paste fericit si sa ne auzim cu bine in cele ce vor urma :twisted: |
darnic tare iepurasul asta :) paste fericit
|
esti prezent de 1 mai :D ? ar fi ceva spectaculos sa-ti faci prezenta la linia de start :D ! spor la treaba si sa auzim de bine !
|
Fac tot posibilul :workout: , dar ... nu se stie niciodata :cry::?:
|
am citit aceste 15 pagini cu mare placere si admiratie,desi repet ca multi altii...felicitari dnu.Esperache,pasiunea se vede in fiecare surub al acestei rachete(masina)la multe impliniri si realizari alaturi de acest proiect :)
|
cred ca asteptam aproape la fel de mult ca tine sa vedem ce poate masinuta ta.cine ar fi sacrificat atatia bani si munca , dar cand esti pasionat faci orice
|
Fost posesor de Espero, acual invidios pe Esperache :D.
Felicitari, multa bafta in continuare si tin sa te anunt ca ceea ce faci tu acum este ca un vis implinit pt. toti posesorii si fosti posesori de Espero. |
esperache te-ai gandit la un v6 2.5 tot de pe calibra nu ar fi fost mult mai usor si ar fi tras mai bine????? e o simpla intrebare as vrea sa fac si eu transplantu de care ziceam si sa stiu dak se merita ....
|
Quote:
|
eu zic ca la banii care i-a investit el in motor pana aqm ar fi tras foarte bine v6 cu un compresor sau un biturbo....parerea mea poate ma inshel....
|
Compresor pe v6 de calibra e al naibii de complicat de pus,si chiar si asa nu ar fi tras mai bine.Ce ar fi fost mai spectaculos decat ce are el acum ar fi fost V6 biturbo dar din nou ne lovim de necunoscut aici.S-au facut prea putine asemenea motoare si ca sa te apuci acum sa reinventezi ce au facut cativa nu se merita decat daca te enerveaza faptul ca ai prea multi bani si nu stii ce sa mai faci cu ei.
Un LET 2L T poate fi urcat destul de sus,iar pentru ce are el aici oricum va fi mai mult decat suficient.Cu tractiune fata nu poti face mare lucru nici cu toate LSD-urile si slick-urile din lume.Si dupa cum spuneam V6 biturbo de la opel este un teren destul de nou pentru Romania,asta din punct de vedere mecanic ca de partea electronica nici nu mai vorbesc. |
Quote:
|
ms mult gta ........succes esperache oricum o sa iasa bomba masina ........
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Anyway ... intri in alte "galaxii" ... crede-ma ! In primul rand nu cred ca e cineva in Romania care sa faca un soft pt. asemenea modificari, iar in al doilea rand sunt niste costuri de 3-4 ori mai mari decat ce e la mine. Ai link-ul catre o Calibra cu motor V6 dar cu cilindree marita la 3.2, supraalimentat cu compresor mecanic si injectie de oxid de azot ajungand la 500 CP si un cuplu de 620 Nm ... daca intr-adevar te intereseaza ... fa un "studiu" ! http://www.cardomain.com/ride/254494 Quote:
:suspiciou:pelvic_th Cu parere de rau am descoperit ca in puntea spate care am cumparat-o a trebuit sa investesc inca de 3 ori :shock: costul ei in bucsi, placute, saboti, cabluri si furtune de frana, rulmenti (toate noi cei drept, dar ... noroc ca s-au potrivit rulmenti de punte fara ABS, ca altfel ... D-zeu cu mila !) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
"...cilindree marita la 3.2..." motorul are din fabrica 3200cmc si erau motoare puse in general pe opel Omega , dar cred k de fabrica nu a mai ramas decat numele :)
|
Pe Calibra motorul V6 a fost de 2.5 iar omu' indicat de mine a alezat respectivul bloc pt. niste pistoane mai mari, ca si in cazul meu de altfel; ca pe Omega s-au pus motoare de 3.0 respectiv 3.2 e alta mancare de peste.
|
omega au fost de 3.2 si erau si biturbo :)
de ai pride unu din ala de lotus-omega biturbo cu 350 cai stock..ar fi o treaba :d interesant, ce pret au bujiile? |
Quote:
Esperache spor la muncă în continuare şi tare curios sunt cum o să te descurci cu 330 CP FWD :rolleyes2 sau mai bine zis ... de căţi dintre cai o să te bucuri. Eu toate proiectele care le-am văzut de amploarea acestuia erau facute pe AWD. |
dar pana la urma...Cati bani ai investit pana la ora actuala?..aproximativ....sa stiu dak ma apuc si eu sa-mi fak unul:D....glumeam
|
[QUOTE=Kent8;ce pret au bujiile?[/QUOTE]
Care din ele ? |
NXTAZ , ce-a facut el acolo cred k scoate mai mult de 330cp cam 380 zic io fara sa atinga extremele , dar astea sunt vorbe , suntem multi care abia asteptam sa scoata masina la teste si abia atunci se vede cu adevarat rodul muncii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning