![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
10x baietzi :D m-au ajutat ff mult (mai ales site-ul cu tutoriale) deja m-am pus pe treaba... am o vacantza intreaga sa invatz... debea astept :D
|
Re: Tutoriale pentru 3dmax 6 & 7
Poate sa imi explice si mie cineva, la primul tutorial, cum se fac mai exact pasii 54-55? Pentru ca fara asta imi ies spitele plane.
|
1 Attachment(s)
asa deci am o problema.. daca am niste edgiuri... asa .. pe o parte sun umplute... si pe cealalta parte nu... aa.. mai bine bag un mic prew... :
asa si vreau sa umplu sa fie la fel si pe partea asta... cu cap nu merge ce umple aiurea... ma gandeam eu ca sa fac un tube cu marginile fff apropiate da atuncea am edgiuri in + ceea ce ma deranjeaza... sau daca nu se poate sa fie la fel pe ambele parti.. atuncea macar sa inversez.. adica partea plina sa fie in fata... plz help ... 10x |
selecteaza obiectul care l-ai creat ...apasa m .......selectezi o sfera si vezi ca putin mai jos scrie 2 sided cu o casutza langa el bifeaza acolo si o sa vezi ca merge ;) ..altceva?
|
Care este binevoitor sa-mi dea shi mie blueprints pt dacia 1300-1310 dk nu aici mkr pe mess ( matza_mihai ) va rog frumos si cat se poate de insistent
|
cine e amabil sa-mi spuna shi mie care short-cut key-ul pt hand tool pls
|
ti apasat pe rotitza de scroll...daca ai
|
ma asteptam sa fie cv evident :D ms
|
1 Attachment(s)
fratilor am si io o problema ...imi da o eroare imputita cand incerc sa ii dau render ....am incercat eu mai multe chestii sa vad de ce imi da eroare dar nu i-am gasit beleaua ........
io sunt cam varza la engleza ... :oops: si nu prea inteleg ... ps HELP!.... |
n-ai suficient spatiu pt a renda
|
:))))))))))))
ce raspuns tare ....lasa mah c asi io stiu sa citesc ....... io vreau o rezolvare pt probleam asta ;) io am gasit o rezolvare ...da nu mai pot sa vopsec masina ... |
mah ... eu de obicei knd mi da eroare asta in alte programe mai fac rost de spatiu liber sau maresc .... c lapsus am ... memoria virtuala... nu mai stiu cum ii zice ... park swap ....
am incercat doar sa t ajut |
2 Attachment(s)
vrea sa stiu cum pun si eu cauciucu pe janta :D ....... incepator
|
sunt salvate separat?
|
Quote:
io din cate vad zic ca am prea putzini rami |
Quote:
|
Quote:
si sigur e de la rami ....nu cred ca are legatura cu spatiu de pe hard ...si chiar am oprit toate programele ..nici winamp nimic am oprit tot si degeaba ..chesstia e ca eu am doar 256 de rami ...acum nush .. am incercat mai multe chestii ...probleam apre cand colorez masina ....daca citesti ce scrie la eroare o sa vezi ca zice ceva de raytrace ....am incercat tot felu de chestii si nu pot sa fac poza la masina decat netexturata ...adica nevopsita .....nush ce sa ii fac |
baga maxu din nou
|
sa reinstalez programu ?
|
da.clar!!!
|
mane cum se face cauciucul ? sau cum se pune pe janta ? pls spuneti-mi si mie mersi mult de tot
|
ok ms ...dar poti sa imi explici si mie care e problema ....din ce cauza da eroarea ....
|
va rog ajutati-ma...:( vreau si yo programu asta cu care se face virtual tuning..sau macar spuneti-mi de unde sa il iau..
|
uite id meu intra shi mai vb....;)
jamy_dani |
Quote:
|
mdea...ce o fi ..oricum..sunt pe la inceput cu desenele 3D :D
|
Quote:
|
Quote:
se vede ca nu sti care treaba cu 3DSmax cred ca tu faci o confuzie ..... aici e sectiune 3d ...aici se face numai 3d celalalte sectiuni de la Virtual Tuning .."concusruri & provocari ...show off ......etc" acolo e vb de foto edit ...adica se ia o poza cu o masina normala si ii pui tu bari praguri etc ..de pe alte poze ...... cu 3d e cu totul alata chestie ...la 3d se incepe totul de la 0 ......se face 3d ....aici faci tu confuzia .... la 3d e mult mai mult de munca si e mai multa bataie de cap ....deci io zic ca ar trebui sa citesti forumu mai atent si mai din urma ... ;) |
Quote:
sus la meniu principal de unde dai open ....dai acolo putin mai jos si vezi ca scrie merge ...dai clic pe merge si alegi ce vrei sa dschizi ....;) |
2 Attachment(s)
am reusit dar amandoua au aceiasi culoare
|
@ad1 ....am reinstalat maxu ....si nimci tot im da eroarea aia .....nush ce sa fac sunt terminat :(
|
faci asa.....bagi din nou windowsul......shi reformatezi C-ul....shi dupa aia instalezi shi tre sa mearga....;)....sper sa te ajute...
|
Quote:
|
Quote:
sau da'i merge la fisieru cu masina intr'o scena noua pana acu mergea cu aceleasi setari?sau ai incercat altceva? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut, am si eu o problema, atunci cand trag cu shift marginea la un polygon nu imi mai apar liniutele acelea despartitoare.
help pls |
Click dreapta pe viewportul Top >bifezi Edged Faces
|
merge :D , ms mult
|
salut!! am laut de pe net 3DsMax 8 l-am dezarhivat am bagat craku si imi cere "serial number"...am cautat pe net dar nu lam gasit pe nicaieri ma poate ajuta cineva?...scuzati-ma daca nu e bine unde am intrebat...
multumesc |
1 Attachment(s)
am "terminat" si eu o janta...ce parere aveti?(sunt incepator:D :D )
ne explica si noua cineva(mie si zerocool) cum sa facem cauciucu' si cum sa il punem pe roata?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning