![]() |
Re: Intalniri ale posesorilor de FORD
Deci...ramane in seara asta la 21 la CP ? Facem si o "confirmare a prezentei" :) ?
incep eu : 1. - dal3x 2. - |
1. - dal3x
2. -Nightclubracer 3. -Shumi 4. -Drv 5. |
o sa vina la casa poporului si baietii de pe clubford..tot la ora 21 :)
|
SE STIEEEEE CINE E MAESTRUL DE CEREMONII ;)
Ne vedem acolo :) |
cred ca ajung si eu :)
|
Anuntati si masinile cu care veniti.....
Poate apar si eu (nu cu Fordu"....ca nu am ITP si RCA) :( |
Sorry ca azi nu ajung... poate data viitoare...
Quote:
|
Ms frumos Claudia...am unde sa rezolv problema cu RCAul.
|
A fost misto :D
|
a fost misto cat am stat noi intre noi 10 masini :))) ... ca cei de la club ford cand m-am dus cu masina se uitau stramb pe ea ;))) ... inteleg ca ee ea stramba dar nici chiar asa .... si ma asteptam sa fie altfel .... plus ca eu am muncit sa fac masina ... sa schimb design ... vreo 2 zile ... am fost tare dezamagit .
|
a fost misto...am stat cu NWZeu pana aproape de miezul noptii vorbind despre toate prostiile :))
@ObeLix - sa stii ca mie mi-a placut masina ta..chiar daca este inca in lucru :) |
nu toata lumea apreciaza masinile vechi si cele tunate :D cei din club ford, prefera masinile din fabrica si atat : ) ) oricum a fost bine, pacat ca nu am dat si noi o tura prin oras, astia cu cele tunate. E bine ca am mai cunoscut si noi cateva persoane de pe 4tuning ;)
obelix, tine-o tot asa ca e bine :D |
Domneeee' , ce lichid de spalat parbrizul folositi ?? :lol::lol:
@dal3x - o deosebita placere sa vorbim :), lasa un id pe PM .... sa panicam spatiul cibernetic. Va saluta maestrul de ceremonii, data viitoare facem brigada mare :) |
ne aliem cu aia de la seat :D
|
cumpar emblema cu seat :))) si pe spate ibitza ... sa nu zica lumea ca sunt intrus :)))
|
Ce e NWzeu .... nu iti plac discutiile de pe clubford ???
Ce...solutia de parbriz sau bradutul de la oglinda nu e important ? |
Bineinteles, ca si aerodinamicitatea "soriceilor" de la capace ;) toate sunt parti ale unui intreg ce NU trebuie neglijate.
|
Ma oftic...ca nu am reusit sa ajung (deh....de 2luni si jumatate s-au cam schimbat prioritatile in viata mea)....dar poate pe urmatoarea nu o ratez (si poate vin cu Fordu'.....si cu carburatoarele montate....nu de alta ...dar sa avem ce discuta) .....dar sa vina mai multe "masini" si mai putine plastice.
|
pei nu prea mai sunt multe masini...mai multe plastice :D sa se mai incalzeasca bill si facem atunci alta intalnire, poate avea apar mai multe clasice...
deci printre altele, mi-am cumparat un ulei bun rau, e aproape moca, e panther dala :lol: belea!!! kiding, am castrol :D |
salutare,
pe data de 23.01.2010 va fii o intalnire club ford "lunara" la care sa speram ca o sa se stranga mai multe persoane. aceasta intalnire va fi la CP in jur de ora 14, daca sunteti interesati sa asistati la aceasta minunata intalnire :D , si doriti sa va tin la curent cu ora exacta dati un add la id: oaie4u ( nu radeti de id e facut in copilarie :D ) va salut si sa ne vedem cu bine |
si io as vrea sa intru
|
Salut sa stiti ca mi place ideia de a ne strange undeva posesori de Ford dar treaba asta ar fi buna facuta si numai odata pe an undeva in tara nu tocmai in Bucuresti dar ramane la atitudinea voastra
|
Quote:
|
Quote:
|
Urmatoarea intalnire ?? astept cu nerabdare:))
|
Se pregateste, urmareste topicul ;).
|
Urmatoarea intalnire pentru posesorii de Ford cand va avea loc???
|
Avand in vedere vremea si ca vin sarbatorile ......... greu de raspuns :) INSA daca sunt oameni interesati, vedem ce putem face.
|
sall,cand se mai fac intalniri ,in sau in apropierea bucurestiului ast si eu un buzz la id : aalecutzu
|
Sal, vin si eu....cum stabilim intalnirea? si...apropo de stick ere, nu am citit toate postarile ca mi trebuiau 2 zile, dar sau facut?ar fi frumos la adunare sa avem toti abtibilurile puse...ce ziceti?
|
se aude ceva?:???:
|
Daca sunt doritori si vad activitate, voi incerca sa organizez ceva :idea:
|
Sal....ceva noutati in ceea ce priveste intalnirea posesorilor de ford?Nu am inteles , se mai face pe undeva?....
|
si eu astept ....
NWZeu crezi ca poti sa ne ajuti? ce-ati zice vineri seara in piata constitutiei pe la ora 19:30-20:00.... astept pareri sau prezenta :D pe clubford se discuta o intalnire a posesorilor de mondeo mk1 & mk2 dar sunt bine veniti toti fordistii :D |
Quote:
|
hai sa vedem cat mai multi doritori :shock:
|
nimeni ?:(
|
Nimeni nimicc????haideti baietii!!!:D:D
|
pacat dar se pare ca a cam murit topicul :( ... nu inteleg dc nu pot si "fordistii" sa fie mai entuziasti ... altii (seat , skoda , dacia etc...) se intalnesc si de 2 ori pe luna :)) moderator pune biciu pe ei si hai sa ne adunam :) uite asa mai aflii sau explici lucruri noi dela si catre posesorii de ford ...
|
Rond Lia Manoliu am putea sa ne stragem...Bine dar e posibil sa dam de fel de fel de raceri :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning