Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

RD-Woo 04-03-09 07:10

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by ing3r
Deci zi repede cum ai facut acele asa!!

A inlocuit acele de espero cu cele de cielo.. si se potrivesc la fix (desteptule' :lol:)
Alte poze si detalii pe topicul masinii lui

draky90 04-03-09 16:28

aa....am prins ideea;)...o sa vad c pot face....:lol:..aaa...cat despre bord...cel cu ace de cielo am vaz si eu la cineva...si se merita da foarte bine...la mine am bagat becuri albe philips....si cat de curand o sa mi bag si eu ace...de cielo...eleroane p espero....aveti idei...??ceva frumos....:rolleyes2

ing3r 04-03-09 16:29

Mersi mult RD-Woo...Stiam ca e posibil sa se potriveasca acele de cielo, nu stiam sigur ca merg! Auzisem la cineva ca au greutati diferite acele si prin urmare nu ar mai indica...corect! Acum m-ai linistit si cred ca o sa imi pun si eu in curand! Presupun ca ledul de la ac e smd, nu? Mersi inca o data pt deranj :D (ajutor)

@draky90: daca tot vrei eleron pe Espero, pune-i ceva finut, unul din acela tip M (de audi sau bmw) , cum are NDY! Uite: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...33&postcount=1

Rob3rt_espero 04-03-09 17:12

Baieti, stie careva ce rol are senzorul de distanta ?

draky90 04-03-09 17:50

senzorul de distanta...???ptr?suna interesant...

Rob3rt_espero 04-03-09 18:16

Da, este montat pe cutie...
Si inca o intrebare ar fi daca si-a pus cineva bara de rigidizare la espero, imi trebuie neaparat si nu stiu de ce model se potriveste...Cielo nu cred ca merge, cred ca espero e mai lat, oare sa se potriveasca de vectra a sau astra f ?
Trebuie sa stiu sigur ca daca o comand retur nu ii mai pot face !

draky90 04-03-09 18:17

la faza k bara de ridigizxare....esti beton..dak iti pui...se simte...;)

Rob3rt_espero 04-03-09 18:21

Cam in 2 saptamani trebuie sa apara suspensia, si nu o pot pune fara bara de rigidizare ca e ca si cum as pune jante fara cauciucuri...Am vazut pe la unii ca au pus de kadett e, dar nu prea cred eu ca este de kadett ca ala e mai mic in latime .

Rob3rt_espero 04-03-09 18:24

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 2117267)
Deci zi repede cum ai facut acele asa!!!!! Daca nu, vin dupa tine in Craiova si o sa imi spui :)) :)) :))
Spune-mi te rog , ca de mult tot intreb daca se potrivesc acele de Cielo pe Espero, ca ma gandeam ca la cele originale nu am ce sa le fac, ca sunt portocalii si nu sunt transparente!!! Eventual si un id de mess pe pm daca vrei, as fi recunoscator!
P.S.: Foarte misto bordul , mai ales ca nu au iesit umbre sau zone mai slab iluminate! Felicitari!

Ing3r, nu te complica cu leduri, ace sau altele....trage-i un bord de vectra gsi si ai incheiat subiectul "bord frumos".Sunt si eu in cautare de unu daca gasesc si vrei te anunt si pe tine...

mike - AER 04-03-09 20:31

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 2118952)
la faza k bara de ridigizxare....esti beton..dak iti pui...se simte...;)

@ draky90 nu te supara pe mine, dar ar fii mult mai bine dak ai da jos de pe masina "fustita" aia de ai pus-o la bara din fata... se vede k e de Dacie 1310 si nici nu se potriveste..... acum faci ce vrei.. ;)

Esperache 04-03-09 22:25

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2118973)
Ing3r, nu te complica cu leduri, ace sau altele....trage-i un bord de vectra gsi si ai incheiat subiectul "bord frumos".Sunt si eu in cautare de unu daca gasesc si vrei te anunt si pe tine...

Vrei sa spui "Kadett GSi" !

ing3r 04-03-09 23:46

Esperache, are dreptate omul sa stii! Am vb cu un baiat care avea pus pe Cielo si mi-a zis ca pe Espero nu se poate monta pt ca cel de kadett GSI e patratos si cel de Espero e mai oval. Deci eu am renuntat la cel de kadett , mi s-a spus ca se potriveste cel de vectra a sau Calibra! O sa ma interesez si eu si daca gasesc va anunt daca se poate si in ce bani!
@Rob3rt_espero: Da, daca gasesti ma anunti si pe mine ca ma intereseaza!

Daca nu gasesc nici asa, ma orientez catre inele cromate si ace de Cielo, cum are @3l3ctric_style

esperoTun 05-03-09 00:57

nu mai zice nimeni nimic?!??:D

draky90 05-03-09 06:14

1 Attachment(s)
aaaa.....despre fusta...c sa zic...ieri am sparto'..am luat un crater:D..da nu'i d dacie 1310;),ma rog....era...sapt asta dau turomtru la schimb cu un eleron tip m..si o sa gas alta fusta..prob tot d dacie..ca sa o faca mai joasa..ptr ca no cash for suspension:rolleyes2..aaa am o intrebare..stiu k suna nitel a kamikaze..dar am auzit p la cineva sa taie nitel din arcuri...merge?:???:totusi ceva sticker sau nush..era vb despre o emblema sau ptr club...mai facem sau nu?

Rob3rt_espero 05-03-09 07:51

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2119936)
Vrei sa spui "Kadett GSi" !

Nu, vreau sa spun VECTRA A GSI !
Cel de pe kadett nu se potriveste la Espero, merge doar la cielo, deoarece mare diferenta la bord nu este !
Iar cel de vectra a GSI merge la espero !

Esperache 05-03-09 09:21

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 2120170)
Esperache, are dreptate omul sa stii! Am vb cu un baiat care avea pus pe Cielo si mi-a zis ca pe Espero nu se poate monta pt ca cel de kadett GSI e patratos si cel de Espero e mai oval. Deci eu am renuntat la cel de kadett , mi s-a spus ca se potriveste cel de vectra a sau Calibra!

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2120395)
Nu, vreau sa spun VECTRA A GSI !
Cel de pe kadett nu se potriveste la Espero, merge doar la cielo, deoarece mare diferenta la bord nu este !
Iar cel de vectra a GSI merge la espero !

Mai baieti, daca nu ma-nsel eu, Andy (N D Y) are bord de Kadett GSi si in al doilea rand, daca voi mi-aratati ca s-a fabricat Opel Vectra A GSi, eu imi cer scuze imediat; sa nu confundati cu Opel Vectra A 2000 (varianta cu motor SFI, acelasi motor de 2.0 16v montat si pe Kadett E GSi si pe Astra F GSi :idea:); fiti atenti la amanunte : eu n-am zis niciodata ca nu s-ar potrivi ceasurile de pe Vectra A ;)

Rob3rt_espero 05-03-09 09:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2120586)
Mai baieti, daca nu ma-nsel eu, Andy (N D Y) are bord de Kadett GSi si in al doilea rand, daca voi mi-aratati ca s-a fabricat Opel Vectra A GSi, eu imi cer scuze imediat; sa nu confundati cu Opel Vectra A 2000 (varianta cu motor SFI, acelasi motor de 2.0 16v montat si pe Kadett E GSi si pe Astra F GSi :idea:); fiti atenti la amanunte : eu n-am zis niciodata ca nu s-ar potrivi ceasurile de pe Vectra A ;)

Daca asta e bord de kadett...
Si andy are exact bordul asta care este de vectra a si nu de kadett gsi !

Rob3rt_espero 05-03-09 10:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2120586)

Mai adaug inca 2 poze ca Esperache sa vada deosebirea dintre ele : poza 1 - vectra A; poza 2 - kadett E

Bafta...

Rob3rt_espero 05-03-09 10:28

Esperache, ai bara de rigidizare pe masina ?
Daca da, de ce model este? sau poate stii de la ce model se potriveste...

Esperache 05-03-09 13:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2120631)
Daca asta e bord de kadett...
Si andy are exact bordul asta care este de vectra a si nu de kadett gsi !

Deci Vectra A :?: nu Vectra GSi ;)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2120678)
Mai adaug inca 2 poze ca Esperache sa vada deosebirea dintre ele : poza 1 - vectra A; poza 2 - kadett E

Bafta...

Merci pt. amanunte; chiar nu stiam ca exista dieferente.
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2120757)
Esperache, ai bara de rigidizare pe masina ?
Daca da, de ce model este? sau poate stii de la ce model se potriveste...

Inca n-am ajuns la capitolul asta :cry:

P.S.: Ai o poza cu spusele lui @N D Y ;)

Rob3rt_espero 05-03-09 16:38

Esperache, espero ala visiniu de la Ilie e al tau ?

Esperache 05-03-09 17:44

Da; de ce ?

Rob3rt_espero 05-03-09 18:31

Intrebam, am facut legatura cu poza ta de la avatar, semnatura si espero de acolo :)).

Rob3rt_espero 05-03-09 18:38

Esperache, puntea spate de pe calibra care o dezmembrezi crezi ca merge la Espero ?
Daca o vinzi bineinteles...

johnsonxxl 05-03-09 20:16

daca stiti pe careva care vinde limbi indicatoare de cielo...dati un pm cv.. :D

draky90 05-03-09 22:04

gata...nimeni nu mai parleste nimic?? hai..mai cu viata...8)

esperoTun 05-03-09 22:30

eu zic sa vorbim si sa ajungem la o intelegere cu emblema clubului....am pe cineva care ar putea sa ne faca ce vrem noi..!acum hai sa ne gandim la un stiker...eventual baieti din craiova care au espero sami adauge id ,as vrea sa infintez club espero!:D...p.s. plec la munte in noaptea asta,vb luni!

mike - AER 05-03-09 22:55

mai e pana se hotarasc la o emblema....

Drum bun si distractie placuta!! Cica e zapada mare la munte ;)

D o n n 06-03-09 07:43

e ditai zapada la munte la RANCA,in novaci,judet gorj !;)) am fost eu ieri..duceti`va cu incredere :P

Esperache 06-03-09 09:27

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2122056)
Intrebam, am facut legatura cu poza ta de la avatar, semnatura si espero de acolo :)).

Noi ne cunoastem cumva ? ;)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2122080)
Esperache, puntea spate de pe calibra care o dezmembrezi crezi ca merge la Espero ?
Daca o vinzi bineinteles...

Da, suspensia spate de pe Calibra, se poate monta, in principiu, si pe Espero, dar cu foarte multe modificari; insa nu te pot ajuta cu ea pt. ca o pastrez, tinand cont ca vreau s-o fac "integrala".

johnsonxxl 06-03-09 22:36

hai baietii!!! facem si noi o sigla a clubului sau nu?as fi mandru sa am sigla pe masina..si cred ca si altii....care se pricepe la facut asa ceva sa posteze cateva si sa alegem prin vot una..:D

apropo.. are careva limbi/ace indicatore de cielo? ....de vanzare...

ing3r 06-03-09 22:57

@Esperache: Eu nu am spus niciodata Vectra GSI ! Doar vectra A ! Din pozele de mai sus se vede clar diferenta, unul oval si celalalt dreptungiular!
Deci si dupa postul cu spusele lui NDY, s-a votat : se potriveste cel de Vectra A 2000! :))

Esperache 06-03-09 23:15

Ce-i corect e corect ! ;)

johnsonxxl 10-03-09 20:12

bai fratilor ati adormit?nimeni nu mai zice nimic?

Rob3rt_espero 11-03-09 09:30

Salut baieti,

Din cate am vazut si poate ati vazut si voi, la espero pare sa fie o problema chiar una majora...am vazut multe espero care au luat foc la motor.
Stie cineva care este cauza, sunt proaste la instalatia electrica sau ce se intampla ???
Chiar as avea nevoie de cateva sfaturi sa nu patim si noi asa ceva ....Doamne Fereste..!

johnsonxxl 11-03-09 15:45

oo..nu stiam de treaba asta..hmmm..eu stiam ca marele dezavantaj este ca espero poate fi deschis cu o rigla foarte usor...eu mi-am uitat cheile in masina...si a venit un baiat si mi-a deschis-o cu o rigla.. :d

D o n n 11-03-09 17:18

e 150 o alarma :P chiar merita ...mai ales in orasele mari !

johnsonxxl 11-03-09 17:20

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2138832)
e 150 o alarma :P chiar merita ...mai ales in orasele mari !

pai chiar am de gand sa-mi bag alarma ...:lol:

mike - AER 11-03-09 20:00

io nu stiu nici un espero care a luat foc....

voi unde ati vazut??? poate pe youtube

ing3r 12-03-09 04:55

Cu rigla se deschid foarte multe masini!
De Espero care au luat foc nici eu nu stiu prea multe...Din ce cauze?

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning