Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

Eugen_TL 07-04-06 15:37

Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)

Quote:

Originally Posted by SUN
TuningBoy naspa tatah s-o arzi cu prieteni de genu asta...era buna macar gagica? cred k nu daca statea cu un asemenea molau...:D

pai cum sa-ti spun eu tie ca sa intelegi cat de buna era... nu e urata,dar eu nu m-as fi combinat cu ea niciodata! :) cred ca ai inteles din punctul meu de vedere cum era! :) :) :)8)

aleks 07-04-06 16:03

Quote:

Originally Posted by LaMishto
barbatul ideal, adica fidel exista?
revin la aceeasi idee, aleksu.. daca amandoi tin cu adevrat la relatie, si isi doresc sa fie impreuna.. se pot abtine de la rel extraconjugale, nu?

nu stiu andrei...
nu cred... si asta pt k nu suntem facuti asa...nu poti sa faci 1 milion d spermatozoizi sa se indragosteasca toti d aceeasi femeie...

ANDY_62SLC 08-04-06 03:22

oare pot sa zic ca mai exista si unu dintre ei sunt eu poate voi parea vrun oligofren care s-a indragostit prima data in viata lui si a pus mana pe o femei nu e asa dar cand iubesti cu adv si nu te mai intereseaza alta ....... cred ca ma intelegi ce vreau sa spun iti place ce ai si o gusti din plin!aleks nu ma contrazic doar te-am spus opinia mea!

Spark 08-04-06 11:12

parerle difera .. pt ca si oamenii difera ...
dak iubesi cu adevarat ... nu stiu dak te intereseaza asa mult altele ..
ca te mai uitzi dupa altele e una ... da` pana la urmatoru` pas .. eu zic ca mai este ..
parerea mea ...

ANDY_62SLC 08-04-06 12:02

e normal acum dc iubesti cu adv nu inseamna ca te-ai cait si nu ai voie sa intorci capu dupa alta femei te uiti admiri dar ramai cu vazutu!ca de asa suntem noi barbati!:)

Mystic 08-04-06 14:32

corect,ce-i frumos ii place si lui D-zeu :D

aleks 10-04-06 15:17

Quote:

Originally Posted by ANDY_62SLC
oare pot sa zic ca mai exista si unu dintre ei sunt eu poate voi parea vrun oligofren care s-a indragostit prima data in viata lui si a pus mana pe o femei nu e asa dar cand iubesti cu adv si nu te mai intereseaza alta ....... cred ca ma intelegi ce vreau sa spun iti place ce ai si o gusti din plin!aleks nu ma contrazic doar te-am spus opinia mea!

te cred tata, stiu sentimentul... si-l stiu din plin... ;)

ANDY_62SLC 10-04-06 15:18

e atunci ma intelegi ce am vrut sa zic poate multi de aici li se pare ceva ciudat sau aiurea!dar eu asta simt!thanks!

Spark 10-04-06 15:32

sunt mai multzi care simt asa ... sau dak nu simt acuma ... au simtzit in trecut ... si cunosc sentimentul ... ;)

aleks 13-04-06 16:42

so... femeia ideala... e aia din mintea noastra...
cea care nu are cei mai frumosi oki
sau cei mai mari sani...
ci cea care ne intelege cel mai bine... si care e pe lungimea noastra de unda...
gresesc?

Eugen_TL 13-04-06 16:59

Quote:

Originally Posted by aleks
so... femeia ideala... e aia din mintea noastra...
cea care nu are cei mai frumosi oki
sau cei mai mari sani...
ci cea care ne intelege cel mai bine... si care e pe lungimea noastra de unda...
gresesc?

NU gresesti deloc! :)

Spark 15-04-06 00:20

cam asa e ...
e mai important sa te inteleaga decat sa aiba nush` ce sani sau fund .. sau oki ..
cu un fizik de nota 9 in loc de 10 te poti obisnui mai repede ... decat cu cineva care gandeste complet altfel .. si fete totul altfel fatza de tine .. si nici nu te intelege

SUN 17-04-06 23:59

Zise Spark de colo un mare adevar....amiiinn

RA_2fast4u 18-04-06 17:51

Quote:

Originally Posted by Spark
cam asa e ...
e mai important sa te inteleaga decat sa aiba nush` ce sani sau fund .. sau oki ..
cu un fizik de nota 9 in loc de 10 te poti obisnui mai repede ... decat cu cineva care gandeste complet altfel .. si fete totul altfel fatza de tine .. si nici nu te intelege

stai fratica sa nu se intealeaga gresit, adika plm fie ea si cea mai prosta fumeie din lume dc ii de nota 10 fizik nimeni nu ii frayer sa o refuze :D dar! si aicea un DAR mare faza e cat stai cu ea! adika ce drak precum zicea si spark dc vrei ceva serios atuncea mai bine nota 9 fie 8 50 :D la fizik si vreo 9 si ceva la minte decat 10 la fizic si 1 la varza de deasupra capului.... dar, revenind la d-soara de nota 10 care nu o duce prea bine cu capu, nu esti prost sa o refuzi asa o zi ca sa o "admiri" mai in detaliu :D

Spark 19-04-06 12:16

cam asa ceva zic si eu ...
pentru distractzie alegi ceva ....
pentru ceva serios alegi altceva ... ;)

d3vilish_lips 19-04-06 17:09

.....daaaaaa :lol::lol: mai usor ma cuceritorilor .......

Leutzu_ 20-04-06 13:34

Nu exista asa ceva...fiecare are defectele si punctele ei forte. Problema se pune sa o gasesti pe cea care te complementeaza pe tine; astfel devenind "femeia ideala pentur tine" nu "femeia ideala universala".

Spark 20-04-06 19:58

pai ... logic ca ca pentru fiecare in parte ...
ca femeia ideala a unuia poate fi cosmarul altcuiva ...

voi ce zicetzi ... e valabila vorba aia ca extremele se atrag ..?
adik .. cum ar fi mai bine ... sa aveti foarte mult in comun (aceleasi gusturi .. pasiuni ), dar aici poate interveni plictiseala si pofta de ceva nou ... sau nu aveti chiar asa multe in comun (dar sa va respectati unul altuia opiniile ... si sa va intelegetzi) ?

Eugen_TL 20-04-06 20:15

Quote:

pai ... logic ca ca pentru fiecare in parte ...
ca femeia ideala a unuia poate fi cosmarul altcuiva ...

voi ce zicetzi ... e valabila vorba aia ca extremele se atrag ..?
adik .. cum ar fi mai bine ... sa aveti foarte mult in comun (aceleasi gusturi .. pasiuni ), dar aici poate interveni plictiseala si pofta de ceva nou ... sau nu aveti chiar asa multe in comun (dar sa va respectati unul altuia opiniile ... si sa va intelegetzi) ?

nai cum sa observi daca va asemanati sau nu decat in timp... iar in timp deja bazele relatiei se pun! ai renunta pt simplu fapt ca aveti multe in comun sau ca nu aveti? eu nu ... renunti cand nu mai merge sau face careva vreo boacana,hai 2 ca prima uneori se iarta! :)

Spark 21-04-06 00:04

pai .. aia e ... ca si dak nu avem asa multe in comun ... nu as renuntza ... dak imi place de respectiva persoana (dak ne intelegem super bine) .. pentru una cu care as avea mai muulte in comun .. dar ne intelegem doar bine

bogdan C.E.T. 22-04-06 20:52

:d :d :d :d :d

Mustang 23-04-06 12:16

Quote:

cam asa e ...

nota 9/10 e deja mult ;)

RA_2fast4u 23-04-06 14:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
nota 9/10 e deja mult ;)

10-le e al profesorului =)) deci fff rar se da... si si daca se de la fizik atuncea sigur nu se da si la cap... asa ca 10... no way!

Spark 23-04-06 18:19

nah` bene ....
atunci un 7,5 - 8 ...
asa ii mai bine ? :) :) :)

Mustang 23-04-06 21:07

7 e bun :D

valib 23-04-06 21:14

stati asa...ca depinde de la om la om...
unul apreciaza parul mai tare, altul capul, altul mainile, altul cracii, altul mainile, etc...
nota 7 la tine....la mine poate fi sau mai mica...sau mai mare...depinde de ceea ce caut:)

don_costelo 25-04-06 07:08

femeia ideala nu va semana niciodata cu cea pe care ne-o imaginam ci va fi cea care ne completeaza.

aleks 27-04-06 13:57

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
.....daaaaaa :lol::lol: mai usor ma cuceritorilor .......

good point reihan :twisted::twisted::twisted:

MnemonyK 29-04-06 21:35

Parerea mea??
Ce-i ideal nu exista. Femeia e ideala pt cel ce o face. Totu-i in mintea lui si in sufletul lui.

valib 29-04-06 21:47

femeia ideala: blonda...dar nu la cap
am eu un fix cu blondele astea....:):):):):):)

valib 27-06-06 14:47

pfoaj...ce idealist sunt...:):):)
am fost cu masina la o inghetata, la o cofetarie in oras. Am vazut inaintea mea o gagicutza....cu un set albastru de fustitza scurta si maieu, si ceva sandale cu tocuri (sau ce o fi fost).
Tipa dragutza, dotata, zambet fermecator, alea alea...
...dar cand ma uit la picioare...pfoai...avea tipa niste degete....ca un tip de 30si de ani....bleah...am si uitat de frumusetea ei...gata am fost sa vomit:(

nu caut perfectiunea...cred eu...dar vreau sa imi placa totul la o fata:)

needBrain 28-06-06 16:48

Quote:

Originally Posted by don_costelo
femeia ideala nu va semana niciodata cu cea pe care ne-o imaginam ci va fi cea care ne completeaza.

amin!!!

cand o sa va indragostiti o sa uitati ca va placeau blondele,etc

=Virus= 29-06-06 22:10

Truuuuuuuuuuuuuuuuuuuue!

Mustang 29-06-06 22:15

Quote:

Originally Posted by needBrain
amin!!!

cand o sa va indragostiti o sa uitati ca va placeau blondele,etc

ce vorbesti mah???

aleks 30-06-06 12:36

creierash ,esti falled in love cumva sau mi se pare mie?
mustangule, sa nu sari la baiat k am impresia k se intampla ceva aici :D
gasishi femeia ideala ?:D

needBrain 30-06-06 16:29

looooooooooooool :)))))))))))))
nu ma,dar e vb de un principiu aici,si oricum,eu sincer sa fiu nu am preferinte de genu bruneta,ochi verzi,sa gateasca si sa faca curat....nu am ajuns la punctul ala,acuma..."p***-n p***a,gata fata" ;) cum zicea uzi ;)

sunt curios cati din cei care le placeau blondele(ca exemplu) s-au insurat cu blonde

Spark 30-06-06 21:24

mda .. faza e ca nu e sigur ca ceea ce doresti aia si o sa ai
si asta nu e neaparat de rau
stiu pe cineva care vroia ca fata sa nu aiba ochi verzi, si chici cu cine s-o insurat ? cu o fata cu ochi verzi :lol: ... deci chestiile astea nu tin de tine si parerea mea e ca nu conteaza asa mult ...

aleks 03-07-06 14:03

femeia ideala e buuuna, mai mica decat tine, cu sanii mari, picioare lungi, gandire care s-o completeze pe a ta, deloc geloasa, si credula in acelasi timp, fara inhibitii, frumoasa, sincera, fidela, ingrijita, cu bun simt, care sa t iubeasca doar pe tine, care sa t vada k zeul ei...
si dupa asta m-am trezit :D

Spark 03-07-06 14:17

mda ... era prea placut sa fie mai mult decat un vis :lol: :lol: :lol:

needBrain 03-07-06 14:45

Quote:

Originally Posted by aleks
femeia ideala e buuuna, mai mica decat tine, cu sanii mari, picioare lungi, gandire care s-o completeze pe a ta, deloc geloasa, si credula in acelasi timp, fara inhibitii, frumoasa, sincera, fidela, ingrijita, cu bun simt, care sa t iubeasca doar pe tine, care sa t vada k zeul ei...
si dupa asta m-am trezit :D

si ai uitat ceva,ii plac acadelele,si are mana mica :))))))))))))))

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning