![]() |
Re: Renault Megane Classic
FF bine ti-a iesit capota .
Cat a costa? Si cat a durat operatia. Eu am ajuns la 69.000Km cu a mea si tocmai iam schimbat discurile de frana k cele originale erau ovalizate si ma stresa la pedala. Cat te-au costat amortizoarele. Numai bine si poate ne vedem pe strada. Bafta la tunning. |
1 Attachment(s)
ar da bine ceva de genul asta :-) sau eliminate acele grile , dar este mai nasol cu racirea dupa .
|
capota va fi trasa un pic mai in spate, sper sa mearga faza, la fel si farurile, dar asta abia dupa ce ii vine bara fata care sper eu o va ma cobori un picutz. astept sa ramana un pachet tigari in fata:D la bara:D poate mai coboara in viitor un pic pe fata...bafta all!
@robert - 1. bad boy-ul nu l-am facut eu si asa am luat capota; 2. m-a costat fix capota mea originala; 3. amortizoarele sunt in jurul sumei de 150RON parca. |
Nenea e ciudata rau capota aia :D
|
Salutare..nu e rea masina chiar im place.. capota este ok dupa parere mea,insa ar fi trebui continuata aripa sau daca te pricepi sa polizezi coltul capotei la aripa sus sa l faci mai rotund..in rest e ok..cu bara las o asa nu incerca sa o lasi mai jos,pt ca strici linia masinii si vei fi nevoit sa arunci pe ea praguri si bara sapte coborata(uita te la topicul meu cu megane ul cum mi a iesit bad boy ul poate te inspiri:P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poze spion...off bexule...:D:o
|
Quote:
or sa vina si spioni internationali la meganul asta ca doar e cel mai lasat megane din romania si africa :)) exceptionala masina dar in realitate e si mai si:)) |
off dani merci de comment. sper sa fie de pe tot globul ca sa nu mai aveti ce zice ;) :lol:
|
4 Attachment(s)
Poze noi cu Croissant-ul facute la Sighisoara si Brasov
|
Quote:
FF tari pozele . Cand iti pui celalalte jante or sa dea si mai bine . Mult noroc mai departe. |
Quote:
|
Da! Alta viata cu bara asta! 8)
|
2 Attachment(s)
Poze cu autoturismul!
DaFFy Photografy Multumiri! |
Bravo :D
|
FF reusit sa il stapanesti sanatos si fata accidente.
Cand facem o adunare cu croissantele. :lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D |
traiasca vecinu cu meganeul lui lasat....:lol:
|
nu atingi cu buza aia ??
presupun k e fibra :D |
Quote:
Urmeaza pana in luna mai: pragurile + bara spate + revospire integrala. |
Quote:
hai cu pozele:lol: |
Quote:
|
Destul de tare pt un megane.
Cum te descurci cu gropile din romania in stilul low ? |
Sa-l stapanesti sanatos arata foarte bine,prin ce zona pot vedea si eu meganul tau? :)
|
salutari!
Eu stau in zona muncii, la arena nationala. Prin Bucuresti...merg cu f mare grija, la jante, la bara si umplu frigiderul celor care fac drumurile! Mai nou masina are ITP valabil pana in 2014 si praguri, pe care trebuie sa le modific. |
Salut baieti !
imi cer scuze ca poluez topicul, postez aici fiindca am nevoie de un raspuns , URGENT ~~Intra pe acest tip de renault classic jante pe 16 cu anvelope 205/55/r16 ? ~~Se gasesc jante pe 16 din tabla pt aceasta masina ?? ~~ce distanta are intre prezoane ?? ~~Jantele cele mai comune pe ea sunt pe 15 sau 16 ?? as vrea sa stiu 14,15,16 tabla si aliaj ...OE Am rugamintea daca cineva dintre voi stie bine sa-mi rapsunda la aceste intrebari sa-mi trimita si aici si pe privat . Multumesc ! |
1 Attachment(s)
update...
|
1 Attachment(s)
Am fost prezent la EuroCar Meeting editia 2, unul dintre cele mai frumoase, expozitii.
Grazie Golfuletz! |
"mareane! se zice una din cele mai frumoase expozitii nu unul!" RUSINICA!!!:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
graba verisoare...graba!
Stadiu final! Project on... |
Alta viata cu pragurile alea, vine si ea la linie :lol:
|
Jantele sunt pe 17 ? ce ET ai la ele ??
|
1 Attachment(s)
Salut! Pragurile nu sunt puse, e doar proiect photoshop, Sper sa le montez luna asta si pana la sfaristul lunii vine si cozorocul de luneta.
Jantele sunt Borbet T, 16" 7.5J / 9J ET30 Tocmai am venit din vacanta, am fost plecat cu Megane-ul in BG, Nisipurile de Aur, cine a mai fost acolo stie drumul via Constanta. Realizare: Salt in aer cu masina de aprox. 50cm Poza realizata in parcarea Hotelului Golden Beach, Nisipurile de Aur, BG |
Quote:
|
si nu ai rupt nimic dupa saltu ala ? nici macar sa crapi o bara ceva?
|
Am avut ocazia sa vad masina la EuroCar Meeting. Arata extraordinar.
Felicitari pentru munca depusa. |
@ meint - foarte bine ca le-ai cumparat vezi cat o lasi pentru ca, cu cat o lasi mai mult cu atat e mai rigida si incomoda, dar efectul obtinut e super:D. Eu astept reglabila pt la primavara.
@Devu - mersi frumos, cand o voi termina sper sa arate pe placul meu si pe stilul abordat. Sper ca intr-o zi dupa ce o voi termina sa bifeze o prezenta la GTi Treffen - sudul Austriei (Riefnitz). @expres - din salt nu s-a stricat nimic, doar cred c as-au rupt doua tampoane de toba care erau pe duca, pentru ca la intoarcere pe A2 mi-a cazut evacuarea, dar acum totu e nou si in stare ok. |
11 Attachment(s)
Intre timp la masina s-a defectat ambreiajul. Am schimbat ambreiajul cu unu orginal, made in France...rulmentul se sparsese in doua si intrase in placa de presiune, rupand cativa dinti din soarele placii, discul de ambreiaj era teminat, nu patina dar dadea socuri si am constatat ca a lasat urme pe suprafata de frictiune a placii de presiune (a sapat in material). Ca urmare a schimbarii am schimbat si uleiul din cutie cu unul "proaspat" marca ELF 75W-80, made in France.
La masina s-a mai schimbat urmatoarele: Tampon antibasculare - s-a montat unul Dacia Duster 1.6 16V cu bucsa plina si din aluminiu - consider ca e mai rezistent in timp Becurile proiectoare - cu unele mai bune marca OSRAM (multumesc serban_pc) Macara geam - s-a schimbat macaraua geam fata stanga, pentru ca la cea veche s-a rupt cablul. Discuri frana - cum masina mea are momentan doar pe fata discuri de frana, am hotarat sa le schimb, acestea fiind cele originale si s-a montat Brembo Max 280mm Placute frana - am schimbat discurile, deci am schimbat si placutele cu Textar, 129mm. Acesta fiind primul set de placute care zic ca vor tine vreo 4000km apoi va venii un set de placute sport, ceva mai performant, as cauta Simmer, am auzit ca sunt bune. Si acum poze din timpul reparatiei... |
104.500km
montat bujii noi originale Renault Made in France montat 2 bobine de inductie originale Renault Made in France (Valeo) |
Imi place evolutia masinii tale,pe spate cum ai scos bara din punte ca sa o lasi jos?
|
tare rau masina ! bafta multa in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning