Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Seat Ibiza - Powered by DD (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/9008-seat-ibiza-powered-by-dd.html)

BabyBlue_EVO 31-03-06 09:40

Re: proiectul meu audio

foarte frumos .... usile sunt si mai FRUMOASE bravo cosmin ca ai avut taria sa termini acest proiect

mihai88 31-03-06 10:37

cand e complete pui niste poze?!

BabyBlue_EVO 31-03-06 11:32

Completa O Sa O Vezi Maine La 4tuning Day

steaua23 31-03-06 17:38

dam ... tre' sa ascult muzica la maxim in masina la tine cosmine, obligatoriu :)

steaua23 01-04-06 20:33

6 Attachment(s)
pun si eu cateva poze cu masina ta cosmine. am ascultat-o azi si am ramas uimit de ce poate :D ... bafta si la cat mai multe

andrei_1402 05-04-06 18:35

Felicitari pt sistem. Este bestial. L-am vazut la Prisma da nu am avut ocazia sa-l aud.......Apropo.....ce nick are baiatu cu AUDI A3 care a fost langa tine k vreau sa iau leg cu el. Pls ajutati-ma.

cls21b_EVO 06-04-06 22:31

Nick ul lui de aici ...este Graph_EVO ...dar celelate detalii nu pot sa ti le dau eu ...dak vrea iti spune el .Intelegi ?

IS 18 BOG 07-04-06 21:47

uau
un sistem bestial .... poti da concerte cu masina ta .... bravo
poate apari in revista COX in viitorul apropiat :)
as cumpara revista cu cea mai mare placere :)

BAD_MF 07-04-06 21:54

Tare, Felicitari iti spun, ai bagat o gramada de bani dar a iesit ceva EXTRAORDINAR. BAfta in continuare!

andrei_1402 09-04-06 00:34

Multumesc pt ajutor. O sa iau legatura cu el. (scuze de offtopic)

god2me 09-04-06 04:38

Va multumesc pentru aprecieri. Oricum, a-ti avut ocazia sa il vedeti la 4tuning day.

orlando 10-04-06 20:47

Quote:

Originally Posted by god2me
Va multumesc pentru aprecieri. Oricum, a-ti avut ocazia sa il vedeti la 4tuning day.

am fost langa ea 2 zile am vaz am admirat-o...
eu eram baiatu care ti-am cerut baterie ptr leon prima data...ne-am mai vaz pe la db drag si sper sa ne mai vedem in continuare...;)

MC Mate 11-04-06 22:11

Am avut ocazia sa o vad nu am avut ocazia sa o aud :(

Swat-Cat 03-05-06 19:36

1 Attachment(s)
film de la 4tuning day...fara aprobarea proprietarului :)

decibels 03-05-06 23:02

Super tare, multumim mult Swat-Cat! ;)

CataNOS 05-05-06 14:18

Azi am avut onoarea de a asculta cel mai mare woooofer pe care l-am vazut vreodata :D Multumim proprietarului, a fost fff de treaba si ne-a aratat ce stie sistemul audio. Imi mentin parerea k Seatul asta a fost cea mai tare masina de la 4tuning day. Multa bafta in continuare ;)

P.S. Scuze k am plecat asa rapid, dar aveam de dat o lucrare la cunoasterea generala a autovehiculelor :lol: si intarziasem, si-asa ne-a bagat profu in primul rand, dar oricum, a meritat :D

god2me 07-05-06 20:45

@CataNOS

cu placere... si poate ne mai vedem pe la facultate...

Si ziceam eu ca am terminat proiectul... neah! abia acum incepe distractia... cu modificari la motor pt un alternator mai mare si multe adaptari...

tico_rs 10-05-06 00:37

cosmine, asta e prima data cand citesc topicul asta, si nici nu mai vazusem poze cu masina ta de cand am vorbit la pescarus, dupa meciul ala... acum e 1.30 noaptea si eu vorbesc singur in camera... a iesit super, dpmeudv e cea mai tare instalare din cate am vazut, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! sper sa mai am ocazia sa o mai aud, ca eu ramasesem cu ea la suflet deja de atunci...

andrei_1402 11-05-06 18:47

Unde s-a realizat montajul?

god2me 11-05-06 23:50

@tico rs

multumesc mult de aprecieri si urari

@ andrei 1402

La Code-Alarm ;) au unul din sedii in ghencea unde intoarce 41 langa o spalatorie auto pe partea cu stadionul

Si in sfarsit mi-au venit si mie bateriile deep cycle... dupa 7 luni de de zile yupiiiiiii

GYM 12-05-06 00:00

Daca nu sunt indiscret, ce baterii te-au "costat" pe tine atata timp ? :)

god2me 12-05-06 02:00

mai inca nu stiu.. maine ma duc sa le vad :) ...adica azi

CataNOS 12-05-06 13:19

Quote:

Originally Posted by god2me
@CataNOS

cu placere... si poate ne mai vedem pe la facultate...

Si ziceam eu ca am terminat proiectul... neah! abia acum incepe distractia... cu modificari la motor pt un alternator mai mare si multe adaptari...

Yeap, ne mai vedem la fac, esti la transporturi?

Daca da, banuiesc k il stii p anghelache, ala care plimba fiesta aia cu 5 roti, as vrea sa-i vad moaca dupa ce dai drumu` la bestia din portbagaj. Noi ascultam muzica la woofer in curtea interioara la transp (nu era dat tare) si a venit ala cu gura mare k sa inchidem prostia aia, ca ne taie cauciucurile, etc etc :lol: In fine, daca ai chef d auditie si vrei sa auda si urechile noastre, sau daca vrei sa ne arati c ai mai facut p la masina, or else, 0724397979 (merge si beep nu e pb :) ) :D

Bafta si spor la treaba in continuare, u beast owner!

CatalinM6 26-07-06 11:03

mai auzi ceva????ai surzit???Doamneeee...ce sistem audio!!!!!!

Andreea_V 29-07-06 18:52

Secsi sistem !

mareo 28-08-07 17:09

SUCCES cu sistemul tau ! soper fain;)

DARi0 26-09-07 02:33

:shock: Am si eu iBiZA.. dar nici chiar asa :oops:
esti sick man !!! :twisted: arata foarte impunator, banuiesc ca suna de nu e sanatos... numai sa nu iti distrugi auzul :!: ai investit foarte multi bani acolo si e de apreciat... e sick pentru ca ai montat asa ceva pe un IBIZA - masina micuta :D probabil multi se intreaba de ce nu alta masina ...

Oricum e rupere... Felicitari!
Numai bine!

alex MG ZR 160 26-09-07 04:07

acest proiect sa sfarsit.sistemul a fost vandut si acum se face o noua configurare.
asteptati si o sa vedetii.

Razvan_Golf2 02-10-07 05:39

sal am si eu o intrebare tu aveai bateria obismuita si un condesator doar atat ???????
multumesc si dac vrei lasami si mie nr de tel sa vb te rog

alex MG ZR 160 03-10-07 13:26

nu avea un deep clycle si condesator de 20 F plus o baterie normala.

Razvan_Golf2 03-10-07 22:49

mersi mult nu mai are sistemul nu?????

Razvan_Golf2 10-10-07 19:55

vreu sa imi lasi si ie un id de mess sau un nr de tel sa te intreb si eu cate ceva

god2me 15-10-07 02:14

se face aproape un an de cand nu mai am sistemul... mai exact subul si amplificarea pt el, restul au ramas.

acum optez pt doua suburi mai mici, pe care inca le astept...

Razvan_Golf2 15-10-07 03:54

sal imi poti lasa si mie un id de mess ??

bDzz 04-12-07 13:54

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 399616)
film de la 4tuning day...fara aprobarea proprietarului :)

cum ii spune la melodia aia:)) din filmu tau? :D

cea mai tare masina:O cati mai is in romania cu un sistem dinala:O go go:)

Razvan_Golf2 07-02-08 04:15

sal cum fac sa fac si eu o cutie ma ajuti putin te rog :P

Razvan_Golf2 20-04-08 21:48

sal vreau si eu sa stiu de unde ai luat condesatoru si am mai zis dac poti sa ma ajuti sa fac si eu o cutie lasami id tau de mess ms

ch1n3z 27-05-08 19:54

Salut,

O poza cu fetele de usi demontate dar insonorizate avem ?
Am vazut numai demontate ....... dar "ne" insonorizate .
Astept un raspuns!

god2me 19-06-08 23:44

Quote:

Originally Posted by ch1n3z (Post 1556608)
Salut,

O poza cu fetele de usi demontate dar insonorizate avem ?
Am vazut numai demontate ....... dar "ne" insonorizate .
Astept un raspuns!

si la ce te-ar ajuta poza respectiva??

acum merg cu DD uri de 12'' cu o satie de 3kw... undeva pe la 146 db si un HU kenwood double din

In curand o sa intru cu sistemul in reparatii ca de 2 ani de zile de cox inca mai canta o parte din el :D

DD urile astea sparg norma, sunt niste monstrii fara limite, m-au impresinat f mult.

ReLLaXX 23-02-09 00:32

Re: Seat Ibiza - Proiect Car Audio

7 Attachment(s)
Punct. Si de la capat. ;)

Primul film dintr-o serie de 5-6 episoade. Moartea primului difuzor a intervenit dupa mai mult de 5 min de incercari. Aici am prezentat doar ultima incercare. Aia reusita. :twisted:

Cele doua DD 3512 au rezistat eroic mai bine de un an la Cosmin. Am incercat sa le distrugem cu un 3Kw dar pana la urma priza a fost solutia finala. 220V @ 2 Ohm = Succes! :evil_laug Dar nu-i stres, in cateva zile sunt ca noi (isi revin de la sine in noptile cu luna plina).

Noua configuratie se va stabili in perioada urmatoare. Pana atunci, masina se demonteaza complet, se refac toate cablajele plus antifonare si o noua tapiterie la interior....integral. Poate si putina atentie panourilor de usi. Target: Un daily driver eficient, cu utilitate maxima (5 locuri) si rezistenta la abuz prelungit.

Poze o sa puna cine apuca. Sau cine face.

All times are GMT +2. The time now is 14:44.

- Copyright 2026 4Tuning