![]() |
Re: 4Tuning Members Meet
Fair play pt baietii care au aparut , un mare plus pt Custom Crew :!:
Am cunoscut niste baieti cool in seara asta si chiar a fost foarte okay . Poze pe maine |
eu am ajuns prea tarziu ..am avut de terminat 3 masini pentru sibiu.. dar ramane pe next time
|
nici eu nu am reusit sa ajung insa sper data viitoare
|
6 Attachment(s)
.pics pics pics
|
Quote:
Acuma ca e gata sesiunea mai facem o intalnire, sau ne pregatim de restante pt toamna? |
daca se mai face vreo intalnire , m-as baga si eu
lasati doar o locatie , data si ora :D |
baietii o intilnire ceva? va propun ca loc tot realu pe maine seara de la 19 daca vreti se pare ca avem destul loc
|
Suna bine, ma inscriu pe lista la participare.
|
sambata pot sa vin si eu....
|
Quote:
|
Quote:
ii ok pentru baieti? |
Custom Crew nu cred ca ajunge .. pregatim party-u :D
|
se mai tin intilniri sau o plecat lumea pe la mare ca amu ii sezonu?
|
Daca mai este careva interesat, eu propun saptamana viitoare jos sau vineri. De pe o zi pe alta nu prea are vreme lumea sa se organizeze. Cine crede ca o sa isi fac aparitia sa scrie aici sa vedem daca ne adunam si sa stabilim si o ora.
|
Quote:
|
ne stringem vineri de la 8 in parcare la real sau daca vrea altcineva sa zica o locatie
|
Quote:
|
baietii se mai fac intilniri?
|
Quote:
|
cand???
|
ma bag si eu ,,,,,,anuntati-ma cand
|
mi-am facut masina sa mearga ... :D
pot sa apar si eu doar depinde cand ii intalnirea. |
sa zicem saptamina viitoare pe joi sau vineri seara pe la 8 in parcare la iulius jos linga lac
|
sa fie ceva concret, ca vin si eu. :D
|
vin si eu cu toate ca sunt nou:rolleyes2
|
baietii o intilnire ceva ?
sa zicem in 15 la sala sporturilor de la 18 ? |
Unde se tin si cand sunt nou si mar interesa sa vin :D id mess:raptor182006
|
intrucat foarte multi clujeni sunt abonati deja la acest topic ma gandeam sa profit de faptul acesta si sa lansez o provocare, de obicei lumea se intalnea la "linii" joi seara candva la sala sporturilor Horea Demian si mai de curand langa Emerson dar intrucat nu era nici o organizare totul sa prabusit intrucat nu se mai aduna nimeni sau daca mai merge cineva o face cu inca 2 prieteni si atat
ma gandeam la o intalnire saptamanala a membrilor 4tuning si nu numai, orice pasionat de 4 respectiv 2 roti, ca locatie ma gandeam la celebrul Iulius Mall unde acum ca e iarna putem sta la caldurica si sa bem respectiv sa mancam ceva iar vara ne putem intalni in una din parcarile mall-ului . ma gandeam ca intalnirea sa fei joi de la ora 21, dar daca cineva vine cu alta propunere ... de ce nu locatia se poate schimba postez acest anunt deoarece stiu ca sunt persoane interesate, cei interesati sunt rugati sa isi exprime interesul sa auzim de bine, Donz |
Quote:
|
ma bag si eu
|
Si eu.
|
ok e un inceput 4 doritori, pentru inceput as dori sa fim minim 10 ce ziceti cer prea mult :)
|
si eu ma bag.
|
Si eu ma bag insa specifica in ce parcare de la mall ca sa stie lumea :D
|
Quote:
si ca tot sunt doritori eu zic sa incepem o lista 1 donz 2 vladutzu 3 danyoo3 4 kristikapa 5 detman 6 baga rog doritorii sa se treaca pe lista ca sa stim o treaba va multumesc |
credeti ca e necesar sa facem topic separat ca vad ca lumea de prin orasul nostru nu da importanta intalnirilor???
|
ne prezentam si noi..:D e ok asa??
|
Quote:
|
ne bagam, cum sa nu... numa sa stabilim o zi si o ora... mai schimbam impresii, experiente idei... da cei care veniti lasati fitele acasa;)
|
daca se stabileste ceva concret.. ma bag si eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning