![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
treci la putere eoliana sau solara??:lol:
|
Nu frate dar mai am de rezerva inca un motor.....deci nu am ce face cu 3 motoare ca doar nu o fac trimoto:)))
|
6 Attachment(s)
In fine lasand la o parte discutiile inutile din ultima vreme ......las anumiti oameni sa discute ce vor ei cat vor ei !!! dar pentru altii care sau intrebat ce am mai facut in ultima vreme niste poze.......
Scuzati rugina de pe scutul de la rezervor dar gasesc chiar inutil curatarea acesteia.........in unele poze am aratat cum ar trebui facut atunci cand pui la loc puntea.....trebuie sa dai pe absolut toate siruburile si piulitele cu vaselina anticoroziva si antigripanta (e acea vaselina gri de pe suruburile din caroserie acolo unde se prinde puntea) |
14 Attachment(s)
Acum niste poze cu porting-ul facut la turbina stock pentru a imbunatati timpul de raspuns a acesteia!!!
|
hehe bun asa, poate cand schimb garnitura de chiuloasa cu una de metal o sa fac si eu porting si in chiuloasa si in turbina :D
|
Quote:
sunt si io interesat de asa ceva :) |
Deci ........sa inceapa mare polologhie!!!!!
PORTING; AVANTAJE/DEZAVANTAJE: In primul si in primul rand avantaje sunt o multime: -timp mai rapid de raspuns al turbinei -boost-ul se poate mari putintel (mai mult decat limitele maxime constructive) -o curgere mai rapida a gazelor in interiorul turbinei -caldura se disipa mult mai repede si este ceva mai mica decat cu interiorul poros (din turnare) Dezavantaje: -daca se subtiaza prea mult peretii turbinei acestia vor crapa in timp destul de scurt In pricipiu dezavantaj nu ar fi decat cel enumerat mai sus Porting-ul este de 2 feluri : 1. se maresc porturile 2. se micoreaza porturile prina adaos de material Ambele variante sunt fiabile pentru porturile chiuloasei dar numai pe admisie (dar si aici exista dezavantaje) cam atat pentru acum.....mai discutam!!! |
6 Attachment(s)
And now.......ta ta
3'' made by me exhaust:D:D:D:D:D:D |
bun bun :) se apropie momentul
|
2 Attachment(s)
Continuare....la esapament!!!
3'' Downpipe:D:D:D: Inca nu este slefuita dar tocmai asta este motivul pentru care am pus pozele astea ....ma pricep nu?!?!?!:D:D::D:D:D |
6 Attachment(s)
Si acum dupa ce am polizat sudurile.....nu vreau sa polizez mai mult pentru ca imi e frica ca nu cumva sa iau prea mult din radacina sudurii ......si ulterior sa crape:)
|
Frumos,incet incet faci toata masina.Ai de gand sa iti faci si o evacuare pe lateral?
|
yes............m-ai prins:P
|
eu sunt mai intarziat de felul meu...asa ca sorry...vroiam sa te felicit pt achizitie si pt efortul depus la masina...bafta maxima si cati mai multi km fara reparatii !!!
|
Multumesc mult!!!!
|
8 Attachment(s)
Inca cateva.......
Am cumparat o galerie de inox de la cineva de pe forum care era praf; flansa de la turbina era nealinita vreo 12 mm, suduri incomplete, plinde brocuri pe dinauntru etc etc....deci am ajustat si eu cat am putut de mult si cam asta e rezulatul final |
arata super bine.mi-ai lasat inspiratie pt sr20det meu. :P bafta in continuare
|
Dar vezi ca pt tine se gasesc zeci de variante de cumparat la bani destul de buni!!!
Eu tot ce mi-am facut .......mi-am facut pentru ca nu se gasesc pentru masina mea si...mai mult decat atat ce se gaseste este la niste preturi ridicole de mari!!! App vezi ca am ceva de vanzare pt tine:D:D:D |
Quote:
|
Sa vedem...............sunt multi factori de care trebuie tinut cont in momentul de fata:D:D:D:D
|
Eu zic ca trebuia sa te faci instalator...la cate tevi ai p'acolo;)
|
15 Attachment(s)
Si acum............... TA TAAAAAAAAA
Scuzati calitatea pozelor sunt facute cu un telefon:( |
cum ziceai tu pe topicul meu: UUUUUUUU....ce masina naspa!
|
esti un om rau:(( nu mai v cu tine:)))!!!!!!!
|
Asta e renault clio 1.5 dci 75hp +10 dead nu?
|
aha.............si eu care ma gandeam ca nu o sa isi dea nimeni seama:P:P:P
|
Quote:
frumoasa pocket rocket:-) felicitari;) |
Eu spun ca e Sunny:P
Anyway.....Cubanez doar glumea!!!! |
woauuuu, tu ce visezi noaptea , pui in aplicare ziua?
|
adica.............Hai mai Nihal ce vrei sa spui...ca nu inteleg ''turca'' asta a ta:P:P:P
|
Quote:
|
eu cred ca e sandero ;) :P P :P
|
indraznet proiectu` asta pe mat...bafta prietene !
|
Foarte tare arata masina :) Fundalul este si el reusit ;) Supra lui Andrei. Next time, poate-l pui sa faca putin fum cand faci poze :))))) mai spectaculos
|
Multam sobolane' esti un om bun:P
|
5 Attachment(s)
Pozele vorbesc ! dai o bere bogdan .... :))
|
Hehe...eu alectronica dasta ieftina am la ceas ... :lol:
|
Bine ma campionule!!!!!
Trebuia sa spui si tu ceva inteligent ca doar deh...... |
Quote:
|
Quote: