![]() |
Re: Primul trailer pentru Fast & Furious 4
al naibii de tare.:twisted:
|
Foarte misto si interesant in acelasi timp,dar stie cineva sigur cand apare???
|
hai odata macar pe vreun torrent sa apara
|
Triple X face tot meciu
|
parca si-au dat seama ca 2 fast 2 furious a incercat doar sa imite succesul primului, iar Tokyo Drift a fost o bataie de joc totala, parca facut pt japonezii ce nu-i suporta pe taranii de texani. Primul a fost unic, cel mai reusit, cum se intampla de cele mai multe ori, dar cu asta parca, parca putem spera in bine. Mult mai bine!
|
nu mai vine odata 3 aprilie , ca nu mai am rabdare ...or sa fie full toate cinematografele ... revolutione!!!
|
incet cum apare filmu sunt tot mai multe trailer-uri... nu stiu ce rost au? imediat am vazut tot filmul prin trailere... Sa faca una si restu sa fie surpriza... si al treilea trailer seamana mult cu al 2-lea
|
cel mai urat film pe care le-au facut.. o astfel de grafica sa folosit in NFS UNDERGROUND nici nu in Proo Street
|
nu imi apare nimic :(((
|
pana o sa apara filmul il vedem numai din trailere!!....
|
Quote:
|
abia astept sa il vizonez:D
|
Quote:
|
ce imi place cand zice brian : a lot of changes si arata super technologie :)) si dominic cu muscle lui ..:>
|
apare pe 3 aprilie anu asta? 2009 ?
|
asa zicea si in trailer 3.4.2009 lansarea in cinematografe! dar e posibil sa apara mai repede pe unele site-uri...
|
din trailere se vede k ar fi tare
speram sa fie peste celelalte:-) |
Arata bine!!!!!
|
dabea astept sa merg la cinema!!
|
E prea belea trailaru ...abia astept sa vad filmul.:twisted::evil::twisted:
|
abia astept sa iau filmu :D
|
|
deabia astept sa apara :D
|
Quote:
|
daca pe 3 aprilie e premiera acolo... pe 4 aprilie deja putem scoate de pe net filmu' :lol:
|
si in Romania tot pe 3 aprilie este premiera.
|
pe net sigur o sa apara mai devreme :lol:
pirateria wins ! :D |
astept cu nerabdare sa vad si a 4 serie cu siguranta pe net o sa apara mai repede :D
|
Acum e Vin Diesel,Paul Walker si gagicile alea doua sunt live la o emisiune germana :lol:,a zis ca pe 2 aprilie vine in Germania :rolleyes2
pe internet o sa apara mai devreme :lol: |
Quote:
ia uitati-va sa vedeti cum ii cheama:D.....graba strica treaba .................................................. ............................... o sa apara mai devreme da calitatea o sa lase de dorit |
Quote:
|
1 Attachment(s)
afise dinastea erau la londra pe autobuze8)
|
Quote:
Daca remorcile nu au frane si franeaza decat capul tractor, la cate remorci avea ala, incepe sa franeze la pitesti si la bucuresti poate se opreste. Nu am condus asa ceva, dar cam miroase a sf ce e acolo. Astept sa vad filmul, ca sa ma lamuresc. |
eu zic ca erau buteli de nos....si inca ceva.....unde ai vazut tu ca ii leaga vreun furtun si nu face esplozie chiar daca e incarcat si se dezgata....sunt si remorci care nu franeaza cand ii scoti furtunu de aer...si mai ales alea ca erau cam vechi...
|
Am fost si eu azi la avanpremiera, pot sa zic cel mult ca a fost dragut, cam prea mult SF pentru mine. Cam putine curse si alergaturi, ma asteptam la ceva mai mult, dar oricum, merita vazut daca esti pasionat.
|
Si eu ieri l-am vazut, cum zice si dagosh88 cam mult sf mai ales la faza aia in care........:D hai ca nu zic nimic va las sa il vedeti, merita daca sunteti adeptii genului. Eu m-am dus pana la TM la ora 22:15 sa il vad si nu regret.
|
am vazut si eu azi filmu ,ce sa zic cum spun mai sus cam sf-uri unele fazze dar in general frumos:-):-)mi a placut.
si dupa cum s a terminat asteptam sa vedem seria 5-a:-) |
l-am vazut si eu mai devreme...hmm ce sa zic..prea multe efecte speciale si actiune..prea multe masini busite..prea putine curse..dar mi-a placut :D
|
Cam Sf parerea mea.
|
Cand am vazut traileru ma asteptam la ceva mai ''maret'' oricum e destul de bine realizat...astept varianta dvd sa se vada detaliile mai bine:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning