![]() |
azi imi iau sie eu adobe......in ulead iti vine a f..e pana iese cameleon.....
|
Re:
1 Attachment(s)
Cameleon pe a4.....cu aceleasi jante cromate.o sa incerc sa fac si altele....adik alt tip de jante.dar pana atunci...
|
cum se cromeaza jentzile in photoshop explicatzimi pls careva :D
|
1 Attachment(s)
am fakut shi eu un logan in photoshop mai varza putzin cei drept ....nu va lasatzi prostitzi de profil am 13 ani nu 18 :D
|
Merge pt inceput... Si eu tot 13 ani am nu va lasati pacaliti de profil :lol:
|
Re:
Quote:
|
tng iti garantez ca io l`am facut xxdadixx mi`a explicat cum sa`l fac din tutorialele lui mi`am dat seama cum se face kestia asta :lol:
|
1 Attachment(s)
shi asta de altfel tot io am facut`o da nu o ieshit ashea bine ca loganu la care am lucrat mai mult da ii abia a doua mea mashina shi mnoh
|
1 Attachment(s)
nu aia .... asta am greshit poza :P
|
:roll: mai bine arata in poza originala
|
3 Attachment(s)
astept parerile voastre :)
|
:shock: pareri in legatura cu ce..?posibilitate de tuning sau ce..?
|
skilzule, hai sa ne jucam cu honda asta, hai sa vedem care o scoate mai sexxy ;)
da ? in toate 3 pozele ;) |
moamaaaaaaaa!!!!3 poze una dupa alta :omfg: ...yo n-am rabdare sa termin una.max o ora shi tuh vrei 3..?dah asha special pt tine se rezolva ceva ceva pana maine.... :lemon:
|
culca-te ma..
o rezolvam maine... NU PANA MAINE :D `ai ... fatzi somnul ... mergi la scoala.. si dup`aia rezolvam.... |
ba dar nu trebuiesc toate3 :) eu v`am pus 3 poze..din unghiuri diferite :) .
|
ai ceva impotrivas daca le facem pe toate 3 ? !
|
1 Attachment(s)
Am facut fatza... poate ma bag si la celelalte :wink:
|
imposibil de facut asa ceva :) dar admirabila zona farurilor :) frumos...felicitari :D and keep up the good work !!
P.S. ce program fol ?? Adobe Photoshop .... 7 ;) mai citeste si tu mane ca.. nu strica ;) e .. plina partea asta a forumului cu intrebari de genul ... ;) |
1 Attachment(s)
:arrow: replica mea :D
|
Multam. Folosesc adobe si corelul.
Golftuning, punem d un battle? |
va propun ceva...incercati un tuning mai realizabil!!ca astea 2 sunt frumoase dar sunt cam imposibil de realizat!!!
|
1 Attachment(s)
pot sa ma bag si eu ? la battle ? :D
P.S: Blow..j....wind... asta facuta de mine e realizabila ? :roll: |
1 Attachment(s)
Am facut-o si pe asta.. mai e una pe care o fac diseara!!! :lol:
|
pacat....
PACAT !!! de janta aia spate stanga... pacat.. :( bravo in rest o culoare ? nu te risti ? |
mah toate sunt misto,a lu' andrey e cea mai dak o vezi asha mica ;).k virgula calitate....santos rulezz!!! :D
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: imi bag ceva in el de net k nu a mers,am racit,shi nu am poze in calculator :cry: :cry: :cry: :cry: |
2 Attachment(s)
check this shit out
|
1 Attachment(s)
:evil: :evil: :evil: MMASII
urat arata in postura de revista.. in fine.. check THIS shit out |
:peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace:
:peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace: :peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace: :peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace: kool god damiit,god damm cool. sa mor de nu e cea mai marfa facuta de pe tot 4tuningu' e moarte curata..... |
1 Attachment(s)
dap , asta e var. finala
|
2 Attachment(s)
iote....
toate.. 3 ;) :D :D :D :D |
IMPECABIL...nu mai pot sa zic nimik...incredibil...pana shi detalii de interior....AutoMeter... :D :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
|
ma bucur ca-ti place
mi-a amortit curu`n scaun la cat am stat... sa lucrez la ele |
Re:
Quote:
|
chiar ca arata bine.. esti destul de atent la detalii, chiar daca se poate si mai bine. Congrats! poate o sa ma bag si eu daca o sa am timp
|
te asteptam ;)
si scz ptr ieri , eram un pic cam nervos.. \"sry\" ... |
superbe omule, felicitari !
|
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ma bucur ca va plac doamne , ce senzatie , ce satisfactie.. |
EvLSant0S
imi cer scuze dar pur si simplu nu vad pozele :) nu stiu ce dreaq are...mai incerc :) |
gata am reusit sa le vad..si te felicit :) arata super bine...cu mici exceptii :) dar oricum ai gusturi :) p
P.S. cum dreaq le faci ca ma chinui de o saptamana invat Photoshop si nu reusesc :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning