![]() |
Re: VW Polo GTi by monk
Vezi k e murdara oglinda in ultima poza. :D
|
vad ca nu ai mai facut jantele:) inca
|
jantele raman asa. nu le mai vopsesc
|
si eu care te asteptam pe tine... sa vad cum ies... ca la vara vreau sa schimb jantele pe micu fiat cu ceva cu buza de genu alor tale :d
|
ce datalii observa unul sau altu, oglinda murdara :lol::D
bafta cu masinuita CHIEF , nu te-am mai zarit demult !! ;) cu stima, XEL |
chiar ar trebui sa ne vedem domn director. probabil din cauza ca nu am mai frecventat magheru noaptea :P
|
Pai nu se vedea fata domsoarei din cauza oglinzii murdare. :p
|
Curios ca nu spune nimeni nimic despre logo-ul prezent pe aripile spate :-P
|
eh. stickere domne :))
|
Am inteles, tu esti unul din ala care crede ca daca isi pune stickere pe masina, castiga caluti in plus. :D
|
Culmea e ca astea chiar sunt stickere d'alea care dau cai in plus :)))
|
@RoSonic, nu trebuia sa zici asta. Acuma o sa vedem pe toti "tunarasii" cu stickere cu REVO. :D
|
Acuma depinde si de unde si le iau =))
|
:))
in alta ordine de idei, ca fapt divers, ieri am pus si bucsele de cupra. diferenta clara (bine dat fiind si faptu ca alea vechi erau pe duca) |
Ti-ai schimbat bucsele? ai vazut ce diferenta enorma e ? La mine la diesel se simte si mai bine ca daca incerc acum sa merg pe la 1100 rpm se simt trepitadiie in volan. Pana acum se duceau in bucsele alea. La benzina nu prea are de ce sa simta ca nu trepideaza.
|
Quote:
|
Pai daca pune si cu 4tuning, atunci CLAR o face RRRRacheta. :)
|
Nu inteleg de ce ar pune cineva siglele GTI si stiker Revo pe un Polo 1.2 Happy
|
Ca la asta ar visa si si-ar dori sa aibe sub capota, numai ca sub capota nu zace un turbo periculos, zac 3 pistoane amarate si un arbore cu contrabalans sa nu se zgaltzaie masina :))
|
Quote:
|
Quote:
nu mi-am permis mai mult :)):)) te-am vz aseara prea tarziu :) ti-am pus avarii dupa ce am trecut :P |
da nu mai sariti asa, macar el are si jante, nu capace, sa se asorteze cu siglele si stickerele. :D
|
Quote:
|
Pai da, a fost mocca. ShadowBlue (ca la altii care chiar au gti) sau BrilliantBlack costau in plus si cum e criza... ;)
|
Quote:
|
Quote:
criza domnle ! |
Quote:
albu e culoare de criza :D:lol: bafta si sa ne vedem cu bine pe strazi :twisted: |
doar plafonu mi l-am permis negru =))
|
frumoasa masina....sa o stapanesti sanatos
|
Salu Monk frumoase rau jantele.
Voiam sa te intreb, lupele, cat de multumit esti de ele ? Am si eu nevoie sa-mi pun pentru ca fara lupa nu prea bate bine xenon-ul. Ti-au matuit geamul ?:rolleyes2 Spor la tunarit. |
Sunt ok lupele.Am si eu si nu sunt probleme.
Doar ca trebuie mare atentie cand lipesti farul la loc;daca nu e etans o sa se cam abureasca cand ploua sau e frig afara. |
Au zis ca ofera garantie la cat de etans e farul. AM de gand sa pun 55W 6000K. Ms de info.
|
eu unul am facut diferenta cu monk la puterea lumini si cu lupele se mai slabesc putin fata de farul normal cu xenon. ce oferta ai gasit si cat costa. eu am modelul de polo n9 2005 si as vrea sa-mi puna si un angeleye pe pozitie un cercurile mici.
|
Quote:
|
sfat! : pune de 35, aceeasi lumina, consum mai mic, se strica mai greu
scz de offtopic |
Da,si eu am avut si de 55 si de 35 si n-am observat nici o diferenta intre ele.
|
Quote:
|
Quote:
Lupa vine cu un bec special si cu instalatie de xenon. Ce poti sa faci sa o dai pe aia veche jos si sa o vinzi. Cred ca iti vand si doar lupa cu bec dar nu stiu daca se potrivesc mufele la instalatia ta. Se desface farul si se pune lupa. In ea exista deja bec. Inca nu sunt horarat daca merita 250 de euro operatia asta, 170 de euro lupa + instalatie si cam 80 de euro instalarea.(trebuie desfacut farul si apoi relipit). |
pai sa sti ca nu prea merita. pt ca am gasit la 1000 ron parca setul de faruri tunning cu angeleye si lupe interior negru pe fk tuning parca. asa ca la macar sti ca e facut de ei daca se abureste te duci cu el inapoi si-ti da altul.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning