![]() |
Re: EOS - 2.0 FSI
masina va fi prezenta la 4tuning :D
|
Hai bro' sa facem si spatele ala RPD phana la expo acum! :d
|
poate cineva sa mi posteze o poza cu un kit lambo doors universale,cele care se zvoneste ca ar fi proaste , si o poza cu un kit de lambo doors original.? ca am gasit kit lambo doors folosit,se zice ca ar fi original,dar omu nu are nici factura nici nu scrie nimic pe balamale..
|
daca nu scrie nimic pe balamale...uitate cum se deschid si daca se duc mult pe diagonala...sunt facaturi...
|
thx !
|
Ce se mai aude de masina?
|
pai ce sa se auda..am vrut sa i pun lambo doors,dar nu se potrivea kitul(nu era universal-nu as pune universal niciodata) si acum inca sunt in cautare..la 4tuning va fi intr o stare foarte putin schimbata fata de ultima aparitie,dvd ,muzica,putin mai coboarata(inca 2 cm)..ramane sa o vedeti live :D
|
Quote:
|
e jos acum :D
|
ma poate ajuta cineva,in vreo poza din urma cu eosul,partea argintie sa se transforme in gri mat? photoshop plss.. ma bate gandul la o colantare a masinii in culoarea reventonului,iar ce e cu negru sa ramana cu negru
|
1 Attachment(s)
am incercat eu si am facut si oglinile negre.sper ca e ce ai vrut tu daca nu spune-mi si o mai fac odata
|
daca poti te rog sa faci o nuanta de gri mai inchisa si ar fi perfect:X multumesc mult,o sa revin si cu poze/filmari/reportaje de la 4tuning :) a mers foarte bine treaba
|
si pt cine e om bun si ma ajuta sa depasesc 2 LOGANURI poate da un sms la 1268 cu textul vot 86 :d dau o bere :X https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...ing-top10.html multumesc mult
|
2 Attachment(s)
pun 2 poe sper sa fie culoarea potrivita:) daca nu imi mai spui:D...una e cu jantele normale si una am facut ineteriorul jante negru lucios si bua cromata eu ic ca ar arata mult mai bine si un gri mat cum vrei tu:)
|
super..merci mult sunt incantat de cum arata :D o sa fie si live tot asa
|
n-ai pentru ce daca o sa mai ai nevoie te ajut cu placere.si mie imi place mult cum arata gri mat in combinatie cu negru lucios
|
multumiri celor care au votat.. https://www.4tuning.ro/tuning-4/eveni...ys-5606.html#5
din pacate nu cred ca voi mai investii alti bani in eos..deoarece intr o saptamana exista posibilitatea sa iau un golf r32 in loc de eos..ramane de vazut ce voi face....sunt foarte indecis :) daca e sa pastrez eosul..atunci va deveni ceva cu adevarat unicat :D |
felicitari pentru locul obtinut..ar fi o idee sa incepi alt proiect si la anu sa iei iar premiu pentru cea mai populara masina:D:D
|
felicitari!am vazut ca deja lumea comenteaza la greu..dar de..fiecare cu...
parerea mea..ia r32:D,cel putin asta as face,daca as avea de ales!bafta |
multumesc pt aprecieri,masina de luni cel mai probabil va incepe in reconstructia stock,si voi vinde separat piesele de pe ea..daca e cineva interesat de ceva de pe masina,sa mi faca o oferta:) eu o sa incep sa pun anunturi cu piesele..luni ma decid care va fi soarta eosului,mi se cam rupe sufletul sa l dau..tre sa ma gandesc bine :D
|
Cu destula munca si pasiune vei face din golf ceva mai deosebit decat este eos'ul... Bravo pentru locul 1 obtinut.
Nu te-ai gandit la noul scirocco? sau golf 6 R? Producatorul german a creat noul Golf 6 R, cu un motor cu patru cilindri de 2.0 litri TSI, ce dezvoltă 270 CP. Acest propulsor nu doar că este mai uşor cu 35 kg şi cu 20 CP mai puternic decât motorul V6 de 3,2 litri de pe Golf R32, este şi mai eficient. Noul Golf R afişează un consum mediu de doar 8,5 litri - cu 2,2 litri sau 21% mai puţin! Emisiile de CO2 au fost de asemenea reduse de la 255 la 199 g/km. Sunt de parere ca tu cauti un motor cu potential mare de tuning...right? |
r32 ce an...golf 4 sau 5?
|
Golf 5 2007 4 usi
|
e cumva ala negru ? la vreo 18.000 ?
ia-l si pune-i turbo si gata s-a terminat joaca :D |
ala negru da :d ceva cu WTY parca la numar..sau ceva de genu asta.. e singurul de pe autovit
|
WXS negru.ala e r32 u :)
|
felicitari pentru premiu si nu`i baga in seama pe frustratii care isi dau cu parerea pe articolul cu cea mai populara masina :p
|
merci mult..am castigat acum si la ************ un premiu,tot pe baza de voturi,dar de data asta fara smsuri,putea sa voteze doar o singura data,un vizitator:) premiul a fost un motor in miniatura..mi am facut damblaua cu eosu gata,pot sa ma apuc de alta:)
|
sa intelegem ca vine r 32'u?
|
nu stiu..pana la sf saptamanii ma decid..e grea alegerea :D
si dak nu vine r32... eosul se va schimba radical :) ceva tot se intampla |
EOS'ul arata foarte bine a meritat premiul pe deplin! dar parca merita sa iei R32, mai faci o schimbare, incepi un nou proiect asa ca sa nu te plictisesti, sa te tina in priza:lol:
|
+1 pentru R32
|
eu spun sa transformi eosul in r32 si faci ceva mult mai special..bine asta e oricum cam mult...sincer si r32 si asta sunt frumoase cred ca o sa fie destul de greu sa te hotarasti
|
++1 R32 :D
|
Quote:
|
singurul lucru care ma tine in loc,ar fi cutia dsg de care am auzit ca se strica foarte usor.. poate ma lamureste cineva care are cutie dsg pe masina ..de pe forumuri nu am inteles mare lucru..unii zic ca e ok,altii zic ca e porcarie
|
este foarte buna cutia dsg ... o sa-ti placa la nebunie.
eu am prieteni care au masini cu dsg si cai multi (350-400) si nu are nimic cutia ... |
eu am dsg si este super misto cu dsg,super utila,super comoda!am skoda octavia cu dsg la 240mii km si nu a avut nici o problema cu cutia,ma refer fara modificari de putere.singura chestie...consumu mai mare dar presupun k nu asta e o problema la un r32:lol:
|
am mers cu dsg..chiar pe r32 care vreau sa l iau..dar m a speriat un prieten spunandu-mi ca daca pleci tare cu r32(si el are r32 dsg,doar ca e golf 4) cica se strica fff repede cutia,se deregleaza nush ce dracu.. si sincer chiar nu am bani sa repar cutii de viteze
-m a impresionat cum schimba vitezele -m a impresionat consumul de 11-13 in oras mers normal -m a impresionat puterea golfului -urasc cele 4 usi,puteau sa fie doar 2 -urasc ideea de a avea nu stress in plus,si anume cutia,stres de care sper sa scap odata ce aud mai multe pareri pozitive despre dsg,si vazand ca si la mine va fi o cutie fiabila :D |
Nu cred ca e cazul sa te sperii atat de tare de cutia DSG deoarece tinde sa fie cea mai mare inventie de la bec incoace
Toti posesorii sunt multumiti de ea, mai ales dupa o anume resoftare... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning