Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NEED FOR SPEED Most Wanted 15 noiembrie (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/8677-need-for-speed-most-wanted-15-noiembrie.html)

Zerofast 23-11-05 11:37

il castigi la urma. Poti sa-i schimbi culoare si vinyls
doar atat nu la motor nu la body nu si dupa aia cu el poti sa mergi si la quick race si la free roam si la chalenge :D

Skillzu 23-11-05 12:51

moama dar stiu k va grabiti.....eu am 22%..nu mai stiu daca overall sau doar carrer.nu m-am jucat de 2 zile..... :lol: :P

ffocus 23-11-05 13:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
...pui la start golf gti cu gallardo....

probleme!? ce?! in realitate nu se poate sau care e faza?! :evil: :evil: :evil:

normal ca se poate...vroiam doar sa evidentiez ca nu prea au gandit jocul...gti e super masina in opinia mea...dar totusi in realitate crezi ca s-ar baga cineva sa faca pink-slip cu un gallardo :evil_laug

daca te-am ofensat imi cer scuze :wink: ...la urma urmei e un joc arcade pur, unde daca masinile pot zbura se poate orice

LKS 23-11-05 14:20

sa creshti mare Evo ...io am ajuns la 36% ....da` m`am cam plictisit de el ...acum il tzin doar pt momente d`alea cand ma plictisesc rau de tot :D

Gabi 23-11-05 14:25

Eu sunt cel mai amarat. Ma joc de 2 zile si... abia am batut-o pe Izzy, in masina careia, in timpul cursei, e barbat, nu fomeie :lol: Dar... ma joc la sala, ca acasa... slabe sanse. La calculatoru' meu nu s-a facut nici un fel de upgrade de 4 ani :)

Cand termin jocu', va spun eu :lol:

LKS 23-11-05 14:47

ce i`am jecmanit io pe fraieri :D ...i`am luat rx8`u lu` Izzy ...caymanu` lu Baron ...shi Evo`u lu ala [nush cum il cheama] ... de fiecare data alegeam markerele alea cu \"?\" :D

Psycho 23-11-05 15:19

cica daca ai in pc celalalt nfs in loc de 30 de mii iti da 40 de mii bonus

sil4tuning 23-11-05 15:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
cica daca ai in pc celalalt nfs in loc de 30 de mii iti da 40 de mii bonus

get real :roll: eu am auzit ca daca il stergi din PC te vei simti mai bine pe urma :wink:

el_loco 23-11-05 16:16

la cariera, in garaj, cate masini poti avea? maxim 5?

SpeedeR 23-11-05 16:16

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

...pui la start golf gti cu gallardo....

probleme!? ce?! in realitate nu se poate sau care e faza?! :evil: :evil: :evil:

normal ca se poate...vroiam doar sa evidentiez ca nu prea au gandit jocul...gti e super masina in opinia mea...dar totusi in realitate crezi ca s-ar baga cineva sa faca pink-slip cu un gallardo :evil_laug

daca te-am ofensat imi cer scuze :wink: ...la urma urmei e un joc arcade pur, unde daca masinile pot zbura se poate orice

no harm done... ziceam si eu asa :) chiar mam dat cu un m3 csl... bine k nu era p pink slip k se plictisea ala pana ma astepta sa vin :D
oricum, realismul dpdv al masinilor nu e prea bun... gti :) stock in joc nu are turbo , iar lotus elise are....wtf?! :D marketing?! :D

mike20 23-11-05 18:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"el_loco\"
la cariera, in garaj, cate masini poti avea? maxim 5?

yo am 6 momentan...si cred ca pot avea si mai multe :wink:

SpeedeR 23-11-05 20:19

12 poti sa ai...park :)

Xeno 23-11-05 21:24

si 20 poti avea la my cars

GolfuletzS 24-11-05 14:20

l`am luat si eu de cateva zile :D

pareri despre el :D

ideea super misto :D
prea putine elemente de tuning :|
grafica buna :D masini si mai bune :D

o intrebare poti sa iti vinzi masinile care le ai nu ?

mike20 24-11-05 17:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"

o intrebare poti sa iti vinzi masinile care le ai nu ?

poti sa le vinzi...dar iti iei banii la jumatate din valoare ei stock

Alexutzzz 24-11-05 20:24

heh am 7 masini :) din care si un gallardo fullll tuned :)) mai am pana sa il termin :oops: :oops:

andrey2003 24-11-05 20:46

Sunt la 73%. E greu acum... nu mai e ca la inceput... gaborii au masini adevarate....

Garajul meu:
-Fiat Punto
-Clio V6
-Cayman
-CLK 500
-Gallardo - FULL
-Corvette - FULL
-Viper - FULL
-Aston Martin ( 2 bucati :lol: ) - FULL
-Carrera - FULL

si cred ca atat...

SpeedeR 24-11-05 23:37

daaaaaaaaa... oricum, smecher AIul gaborilor...
si pakat k nu exista un h2,h3, escalade pt urmariri cu ei...sa dai ku gipu' in ei 'tule rasa de spagari :D

Mustang 25-11-05 00:08

mustang gt si sunt mandru de el ;)

Kolegosu' 25-11-05 00:50

2 Attachment(s)
Supra tata Supra nu degeaba are numele SUPRA :twisted:

aleks 25-11-05 12:16

he he he...
multumita lui zerofast am si eu jocul
ia sa vedem noi cum e treaba... :wink:

shadowro 25-11-05 12:59

1 Attachment(s)
sunt pe locul 7 si am o masina facuta aproape la maxim ...
ce pot cere mai mult de atat ? :D

GolfuletzS 25-11-05 13:20

am castigat Supra :))

e misto :D

am gasit cum sa le vand :D tnx

ERY 25-11-05 16:20

ce draq e aia pink slip?

shantzu 25-11-05 17:02

iti da masina adversarului,cel cu care te-ai intrecut!!!masina lui :wink:

ZerO_CooL 25-11-05 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
ce draq e aia pink slip?

Actele masinii (probabil talonul).

andrey2003 25-11-05 20:45

Yeeeeeee...... :2gun: :dance: :dance: :dance: :2gun: :joy: :workout:
L-am terminat.... e grav rau cu politistii aia la sfarsit..... da e marfa... :lol:

Mustang 25-11-05 23:07

cata rabdare ai avut pustiule ??? sau...cat timp liber ? :D

CRyS` 26-11-05 00:22

Cu ce dreaq fac si eu poze si filmulete din joc?Fara sa folosesc PRINT SCREEN sau FRAPS 3.2 Registered!!?!?!Stie vreo unu?

dshockevo 26-11-05 04:00

Cauta Camtasia sau Snalgt ! :wink: iti face progresiv screenshot-uri la ecran , poti sa ii setezi si cate FPS-uri sa aiba :P

CRyS` 26-11-05 09:55

Dar nu`mi ia din RAM sau CPU ca Fraps?Ca ala imi rupe in doua compu....dar ceva care sa filmeze ceea ce ruleaza?!?

Mustang 26-11-05 10:28

hypercam ... :)

MC Mate 27-11-05 14:34

De unde schimb si eu stopurile sau farurile?Sunt pe locul 3 in Black List si am 5 body kituri si nu gasesesc unde sa schimb stopurile sau farurile.Dak ati reusit voi scrieti-mi si mie aici.

MC Mate 27-11-05 14:35

De unde schimb si eu stopurile sau farurile?Sunt pe locul 3 in Black List si am 5 body kituri si nu gasesesc unde sa schimb stopurile sau farurile.Dak ati reusit voi scrieti-mi si mie aici.

Alexutzzz 27-11-05 16:37

am impresia ca te crezi in NFSU2 :lol: :lol:

MaF|OtU 27-11-05 19:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"

:hahano: :hahano: :hahano: :hahano:
Ce glume ai ,vai de capu tau . Daca nu intelegi ce vrea omu asta nu mai posta aiurea !

Alexutzzz 27-11-05 19:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Quote:

Ce glume ai ,vai de capu tau . Daca nu intelegi ce vrea omu asta nu mai posta aiurea !

BA INTELEG FOARTE BINE CE VREA , DAR IN MW NU SE POATE, ACU AI INTELES SI TU ????? NU SE POATE SI CA SA EXPLIC MAI PE INTELESU TAU DACA AI JUCAT NFSU2 AI FI STIUT CE VREA OMU ADICA ALT TIP DE STOPURI ADIK LEXUS-STYLE ETC.

MaF|OtU 27-11-05 19:51

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Quote:

BA INTELEG FOARTE BINE CE VREA , DAR IN MW NU SE POATE, ACU AI INTELES SI TU ????? NU SE POATE SI CA SA EXPLIC MAI PE INTELESU TAU DACA AI JUCAT NFSU2 AI FI STIUT CE VREA OMU ADICA ALT TIP DE STOPURI ADIK LEXUS-STYLE ETC.

Ce-ai tu ba ? Aoleo mega jucatorule de nfs ... mai usor tata ca incep sa plang apoi imi iau jucarile si plec .
Vezi ca incepura desenele pe Jetix.

Hai ca suntem offtopic :wink: .

Alexutzzz 27-11-05 20:01

doar tu esti off topic :))

hehe am avansat l am dilit si pe ala cu viperu acu ma chinui in continuare cu politia , au inceput sa apara si vipere ma cam halesc :((

MC Mate 27-11-05 23:50

E super naspa.Daca eu nu pot schimba stopurile sau astea, de ce au mai bagata la celelalte masini?Probabil k sa-mi bag unghia in gat.E mult mai naspa ca NFSU, la ala aveai mai multe variante de body kituri si stopuri si faruri,puteai face mult mai multe la masina decat poti face in NFSU2.

All times are GMT +2. The time now is 08:09.

- Copyright 2026 4Tuning