![]() |
Re: Propuneri!
vai frate... dar c tia facut saracu aston?!
|
ori o dat cu spoileru` in pamant(de-i stramb...) ori o fo` manga ala care l-o montat...inceark sa pui umbra la sita shi etc....noah...las`...a cata mashina ii???aaaaaa....sh trebuia sa continui eleronu` sa se vada shi in luneta...noah...inceark sa repari greshelile care tzi le-am specificat...prin multa multa munk ajungi in top...succes!!!
|
:rolleyes2 :rolleyes2 .....nu prea ma descurc ...am trei zile decand m-am apucat..
cum e vopseaua e buna ...zicetzi voi daca lam vopsit bine...ca nus cum e bine:rolleyes2 |
las k t invatza expertii si o t descurci
|
1 Attachment(s)
Iar eu....de data asta e ceva mai binisor
|
2 Attachment(s)
...............
|
2 Attachment(s)
da de asta ce zicetzi ....ma primitzi si pe mine o data ca m-am saturat cate poze am bagat
care avetzi ceva de zis parerile voastre aici id fanatic_driver |
superba nam c zice
|
ia zicetzi mah baietzi...cum e...BMW meu ...e rau sa e bine ...hai comentatzi..unde am gresit...
|
pt comentarii .. la topicul de comentarii
|
fratzilor...am intrat???
|
Quote:
|
k...thx for the support!!
|
la jetta`u ala am cashtigat io cand a fost concursu :))))))
|
7 Attachment(s)
Imi incerc si eu Norocul :D ca la 6/49 macar una sa fie mai de doamne ajuta
|
nust cine si-ar lua ford mustang pick-up... dar arata bine
|
pai nu trebuie sa il cumpere cineva...e un simplu prototip care arata super misto..bv kolegu;)
|
mda in fine... knd eu fac ceva, ma gandesc mai mult la cat d practica e...
|
Quote:
P.S. Ma bucur ca va plac lucrarile mele .... dar trebuie sa trec de un juriu mai greu de induioshat ;) |
c forma ciudata pt un dragster
|
5 Attachment(s)
sal!
...pt a vizualiza mai multe creatile mele : https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11724-cateva-creatiile-bond-vaga-bond.html |
Bravo Man Esti Super Tare Daca Tu Le-ai Facut
|
cam exagerate...dar misto...
|
Quote:
|
interesant...nu mam uitat p linkuri.. dar t cred p cuvant :D
|
Quote:
P.S. Lucrarile lui Geroge sant aduse la extrem si tocmai asta este treaba ... George keep it up man .... |
si io care credeam k sunt postate sa fie comentate... scuze :D
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti?
|
2 Attachment(s)
.................
|
[QUOTE=george GMN]Sper k te-am convins ;
n-am vrut sa se inteleaga asa ...scuze m-am exprimat gresit.......bravo si bafta in continuare ps.poate ma ajuti si pe mine sa fac lucrari mai bune:D:D |
2 Attachment(s)
SSLAUTT! Asta e mashina mea! Nimic special! Sper sa va placa!
Am folosit si o smecherie ca sa iasa punctuletzele alea din imagine si pe bodykitul care e brushed....sper sa va placa. Peace! Totul e brush, doar jantele si backgroundul si grila sunt Copy/Paste.. |
4 Attachment(s)
vin si io cu cateva:
|
1 Attachment(s)
si inca una...facuta in colaborare cu lupu_vitezomanu
|
De ce postati - scuzati-mi expresia - toate porcariile (nu e valabil pentru toate lucrarile postate)? Lucrati cat mai curat si cat mai corect, faceti o lucrare de exceptie, apoi postati. Pana atunci... nu faceti decat un mesaj in plus...
|
mey dar vt se face doar cu adobe photoshop ?....shi apropo concursurile de vt sunt dotate cu premii ???:D
|
VT se poate face cu orice program de editare poze si concursurile nu sunt dotate intotdeauna cu premii, ci mai mult cu placere si relaxare! :)
Oricum, tu, ca si mine, ai postat cat se poate de aiurea, pe un topic dedicat unei cu totul alte probleme :lol: |
Quote:
|
Quote:
Va rog, intelegeti o data pentru totdeauna: TOPICUL ASTA NU E PENTRU COMENTARII CI PENTRU EXPUNEREA LUCRARILOR CARE SUNT DEMNE DE UN MEMBRU AL DESIGN TEAM!!! |
da.asta a si facut lumea. io,de exemplu,am postat,daca nu iti place ce am facut,spui: ,,Trickz,numi place ce ai facut!,,. atat. eu,cel putin asta asteptam
|
Am primit un mesaj privat - de la Trickz - in legatura cu replica
Quote:
Draga Trickz, masina postata de tine - Clioul - si facuta in colaborare cu lupu_vitezomanu' (lol) e a piece of junk. Si o sa-ti spun si de ce. - jantele au fost luate de pe o poza a carei rezolutie era mai mica decat cea a pozei pe care lucrai tu => "incetosare" la redimensionare; - selectii... vai de mama lor; - pe spoilerul fata ai incercat sa faci reflexii ca pe restul masinii, dar l-ai "belit" de tot; - ai facut selectie pe spoilerul spate si ai dat copy/paste, da' ai uitat sa dai cu pensula, sa nu se vada dungile care se vad; - fundalul pe care ai pus masina e... ireal, adica masina sta ireal pe el. Daca nu-ti sunt de ajuns argumentele astea, o sa mai caut cand ajung acasa, ca acum ma grabesc... oarecum. Aaa... era sa uit: offtopic faceti voi, astia care postati aiurea, nu eu, care va atrag atentia, dar nici o problema, ca de acum incolo va dau PMuri sa va "mustrez". Pune mana si lucreaza ca un profesionist (desi asta nu cred ca se va intampla prea curand) daca vrei sa intrii in Design Team! Cam atat am avut de spus si... data viitoare cand te simti jignit, mai gandeste-te inca o data la greselile tale! PS: daca Renaultu' ala e demn de intrarea in Desing Team, eu sunt John Bon Jovi! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning