Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

AleX-34 26-03-06 12:01

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Quote:

Originally Posted by sandumrs
Auzi dar cu nordicii aia nebuni ati incercat ceva. Sunt niste masini super tari la aia.

Eu am vazut pe la ei niste masini de drag, adica muscle car-ururi americane preparate special pentru 402m.

intrebati-ma pe mine eu stiu ca stau aici... si da au niste masini de dai in benga...:D bafta

sandumrs 26-03-06 16:28

Stiu am vazut cate ceva. Cele mai interesante mi se par balenele alea de Volvo 940/960 cu motoare turbo foarte puternice. Scuze de off-topic.

AleX-34 26-03-06 21:26

Quote:

Originally Posted by sandumrs
Stiu am vazut cate ceva. Cele mai interesante mi se par balenele alea de Volvo 940/960 cu motoare turbo foarte puternice. Scuze de off-topic.

sau v8 twinturbo

Turbo110 30-03-06 00:31

[QUOTE=AleX-34]sau v8 twinturbo[/QUOTE
am intr-un film numit gatebil un volvo galben nu stiu exact ce model dar motorul e v8 bi-turbo...

SEBASTIAN 30-03-06 09:05

ce legatura are asta cu topicul asta

ono41 01-04-06 03:36

Nu stiu de ce ma bagati pe mine in discutiile voastre, eu l-am provocat pe Sebastian de mai multe ori, pana acum nu mi-a raspuns decat f pervers si m-a refuzat pe ocolite. Daca vroia sa faca liniuta cu mine pt k altceva nu e in stare (sti bine ca te bat rau pe orice traseu care are cateva viraje) pana acum aveam un rezultat, castigator eram eu sau el.
P.S. Nu te supara Sebasiane dar asta e adevarul, te-am provocat de foarte multe ori si nu ai zis nici nu dar nici da iar eu nu am sa fac niciodata intrecere cu tine pt k nu esti fair play. Probabil ca detii cea mai tare masina pe 400M (400 METRI) si apreciez tot ce ai facut Subarului tau si respect foarte mult pasiunea ta pt TUNING dar din pacate ai un comportament de.......

Numai bine si bafta afara, in caz ca o sa participi.

SEBASTIAN 01-04-06 22:02

Poate revi asupra celor scrise.
Nu pot acuza si arunca pe nimeni in fata, tu ai un punct de vedere il respect si cu asta basta.
Nu condirera decat ca publicitatea asta pe net ma face sa fiu mai rezervat.
Da esti un adversar redutabil.

T@zMania 02-04-06 00:34

scuze ca intervin aiurea.......de ce nu lasatzi orgoliul la o parte ptr cateva secunde cat ar dura cei 400 de m sa vedem intradevar ce si cum?multzumesc....felicitari seby ptr masina!

SEBASTIAN 02-04-06 07:26

Cu siguranta asta vom face!

GabiByte 02-04-06 07:56

Da mai Sebastian, nu ai postate undeva date tehnice? Ca am tot citit prin topic si din cate vad e foarte foarte rapida...

sil4tuning 02-04-06 08:02

pai pe 9 ar fi ideal ....:)

T@zMania 02-04-06 09:01

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Cu siguranta asta vom face!

pe 9 chiar ca ar fi super tare......ono nu cred ca o sa lipseasca,tu nu ai cum sa lipsesti....deci....:D

blowwind 02-04-06 09:27

yo nu inteleg dc aranjantzi voi curse fara acordul lui ono ... T@zMania tu ce te bagi ca un c** intr`o caldare ?

T@zMania 02-04-06 11:48

Quote:

Originally Posted by blowwind
yo nu inteleg dc aranjantzi voi curse fara acordul lui ono ... T@zMania tu ce te bagi ca un c** intr`o caldare ?

frate degeaba esti moderator......
1 la mana nu stii sa citesti bine....am scris ca ono nu ''cred'' ca o sa lipseasca,si sebastian nu are cum ca e organizator....
2 la mana. mai ai de lucrat la partea ''verbala''[nu cred ca ne cunoastem ca sa ne permitem sa ne tragem de sireturi....
3 la mana incearca satzi vezi de treba ta,eu nu am fortzat pe nimei sa faca nimic si nici nu am afirmat ca se va tzine cursa atunci...si iar ajungem la 1 la mana ca nu stii sa citesti
pe viitor incearca satzi stapanesti iesirile astea,nu e frumos,ce exemplu dai tu ca moderator?

T@zMania 02-04-06 11:56

Daca Ai Fi Citit Cu Atentzie Tot Contzinutul Acestui Topic[ceea Ce Era Cam Greu Ptr Tine]ai Fi Vazut Ca Ono L-a Provocat Pe Seby......asa Ca Inca OData Te Rog Sa Te Abtzii,nu De Alta Dar In Situatzia Asta Tu Esti C.o.i.u.l!!!

blowwind 02-04-06 11:58

Quote:

Originally Posted by T@zMania
frate degeaba esti moderator......
1 la mana nu stii sa citesti bine....am scris ca ono nu ''cred'' ca o sa lipseasca,si sebastian nu are cum ca e organizator....
2 la mana. mai ai de lucrat la partea ''verbala''[nu cred ca ne cunoastem ca sa ne permitem sa ne tragem de sireturi....
3 la mana incearca satzi vezi de treba ta,eu nu am fortzat pe nimei sa faca nimic si nici nu am afirmat ca se va tzine cursa atunci...si iar ajungem la 1 la mana ca nu stii sa citesti
pe viitor incearca satzi stapanesti iesirile astea,nu e frumos,ce exemplu dai tu ca moderator?

esti funny

1)
Quote:

scuze ca intervin aiurea.......de ce nu lasatzi orgoliul la o parte ptr cateva secunde cat ar dura cei 400 de m sa vedem intradevar ce si cum?multzumesc....felicitari seby ptr masina!
aici consider ca te`ai bagat ca un c** intr`o caldare ;) dc ? pt ca au fost o gramada de alte topicuri pe tema asta (ono vs. seby) unde s`au dezbatut toate aceste "probleme"

2)
Quote:

pe 9 chiar ca ar fi super tare......ono nu cred ca o sa lipseasca,tu nu ai cum sa lipsesti....deci....
aici vad ca ai stabilit locul si data cursei,sa zicel ca silviu este cel care trebuie acuzat,dar asta nu inseamna ca tu esti "curat" ;) .... in plus...in caz ca nu ai citit sebi a zis ca nu stie sigur daca va putea fi prezent pe 9 cu subaru ;) ...

n`are nici o leg "functia" mea de moderator cu discutia de aici ;) ... stai linishtit ca nu`mi strici imaginea ;)

blowwind 02-04-06 12:00

Quote:

Daca Ai Fi Citit Cu Atentzie Tot Contzinutul Acestui Topic[ceea Ce Era Cam Greu Ptr Tine]ai Fi Vazut Ca Ono L-a Provocat Pe Seby......asa Ca Inca OData Te Rog Sa Te Abtzii,nu De Alta Dar In Situatzia Asta Tu Esti C.o.i.u.l!!!

inca odata imi demonstrezi ca esti COPAC ;) ... daca ai sti cum stau lucrurile la capitolul provocari intre ono si sebi n`ai mai comenta ;) ... te sfatuiesc mia intai sa intrebi si dupa aia sa comentezi ;)

Quote:

Originally Posted by ono
Nu stiu de ce ma bagati pe mine in discutiile voastre, eu l-am provocat pe Sebastian de mai multe ori, pana acum nu mi-a raspuns decat f pervers si m-a refuzat pe ocolite. Daca vroia sa faca liniuta cu mine pt k altceva nu e in stare (sti bine ca te bat rau pe orice traseu care are cateva viraje) pana acum aveam un rezultat, castigator eram eu sau el.
P.S. Nu te supara Sebasiane dar asta e adevarul, te-am provocat de foarte multe ori si nu ai zis nici nu dar nici da iar eu nu am sa fac niciodata intrecere cu tine pt k nu esti fair play. Probabil ca detii cea mai tare masina pe 400M (400 METRI) si apreciez tot ce ai facut Subarului tau si respect foarte mult pasiunea ta pt TUNING dar din pacate ai un comportament de.......

T@zMania 02-04-06 12:02

A Doua Oara Cand Ma Jignesti!!!incearca Sa Te Abtzii Te Rog!!!in Cazul In Care Nu Observi E O Diferentza De Ani Intre Noi,poarta-te Ca Atare!deja Ai O Bila Neagra....
BAI TANTALAULE CITESTE DE LA INCEPUT CA ONO A MAI POSTAT!!!SI A SPUS CLAR CA EL IL PROVOACA PE SEBY!!!!GATA CA DEJA MA PLICTISESTI!

T@zMania 02-04-06 12:07

De La Inceput Nu Inseamna Cu Doua Pagini In Urma.....

blowwind 02-04-06 12:10

Quote:

A Doua Oara Cand Ma Jignesti!!!incearca Sa Te Abtzii Te Rog!!!in Cazul In Care Nu Observi E O Diferentza De Ani Intre Noi,poarta-te Ca Atare!deja Ai O Bila Neagra....
BAI TANTALAULE CITESTE DE LA INCEPUT CA ONO A MAI POSTAT!!!SI A SPUS CLAR CA EL IL PROVOACA PE SEBY!!!!GATA CA DEJA MA PLICTISESTI!

nu prea se vede diferentza ;) ...
sa`ti explic cum stau lucrurile...pe langa acest topic..au mai existat f multe in care ono il provoca pe seby...si nu a primit un raspuns clar niciodata...intr`un final a renuntzat la aceasta provocare.... ;) ... ti`am mai spus...daca viitoare intreaba si tu prin stanga si prin dreapta cum stau lucrurile ;)

T@zMania 02-04-06 12:14

Eu Ma Refeream Strict La Topicul Asta....k Gata Hai Sa Terminam Ca Deja O Dam In Barci...asta E...incearca Doar Satzi Controlezi Limbajul

SEBASTIAN 02-04-06 21:12

Va fi spectacol cu prima ocazie.

T@zMania 03-04-06 14:24

Quote:

Va fi spectacol cu prima ocazie.

multzumim ca ai lamurit situatzia.....

sandumrs 10-04-06 23:47

ONO si-a imbunatatit doar vizual masina sau a umblat si pe la ea?

aviator 20-04-06 17:14

Ba da el spune ca o are pe cea mai buna.
Deci l-a provocat.
Pariez pe STI.

sandumrs 20-04-06 23:26

DUpa parerea mea, indiferent cine castiga intre cei doi, merita respectul nostru. Atat ei cat si masinile lor.

Respect.

SEBASTIAN 21-04-06 04:50

De acord insa nu-mi permit sa pierd.

SEBASTIAN 01-06-06 14:51

Nu vreau sa fiu obraznic dar mi-ar placea langa mine la start o masina de genul celei din poza.

blowwind 01-06-06 14:54

Quote:

Nu vreau sa fiu obraznic dar mi-ar placea langa mine la start o masina de genul celei din poza.

care poza ?:D

SEBASTIAN 01-06-06 15:03

1 Attachment(s)

Engine

Configuration Supercahrged V8
Valvetrain Quad Cam, 4 valves / cylinder
Displacement 4600 cc / 280.7 cu in
Power 488.4 kw / 654.9 bhp @ 6500 rpm
Torque 750.0 nm / 553.2 ft lbs @ 5000 rpm
Bore Not Available
Stroke Not Available
Compression Ratio Not Available
BHP / Liter 142.3 bhp
Redline 7000 rpm

SEBASTIAN 01-06-06 15:12

4 Attachment(s)
Astept cu drag porschele 996, desi as fi preferat un 997 tunat extrem de 9FF la peste 700cp circa 730 din spusele propietarului.:lol: :lol: :lol:
Foarte tare masina insa voi fi foarte senin langa ea la start.
Spectacolul deabea incepe, il astept si pe infatuatul ala din germenia sa ne arate noua romanilor de bastina ce tari sunt nemtii ca el. Pe asta nu au un ceas la gara atat de mare pe cat o sa-l bat.

shadowro 01-06-06 16:20

konigseg cc ?

SEBASTIAN 01-06-06 22:07

Quote:

Originally Posted by shadowro
konigseg cc ?

Asa pare, lasa ca si la noi se poate daca se vrea.

SEBASTIAN 27-06-06 14:49

eu cred ca e clar cati provoaca asa ca merita sters topicul asta ca sa nu se interpreteze in alt fel.

SEBASTIAN 02-07-06 07:53

Stergeti!!!

SEBASTIAN 08-07-06 11:18

Provoc eu!

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=14049

mihaimicron 08-07-06 21:03

mda......misto

SEBASTIAN 09-07-06 23:22

Sper sa fie si real, nu vezi ca ezita
ca s-o dea cotita daca...

cata4 10-07-06 10:45

Masina nu este gata inca , nu ezita nimeni sa se dea !

SEBASTIAN 10-07-06 15:58

Quote:

Originally Posted by cata4
Masina nu este gata inca , nu ezita nimeni sa se dea !

Am spus o luna, nu maine.
Am mai vazut viteji care cand ii chemi la start dupa ce se lauda, brusc au probleme cu masina, treaba... exemplu Virgil cu Supra.
Stabilim de acum ziua si locul?:lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:46.

- Copyright 2026 4Tuning