Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului editia a V-a (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/85971-marele-premiu-buzaului-editia.html)

Mustang 11-09-08 00:30

Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a

Ma faceti sa rad. Daca nu e masina puternica, trebuie banat Matizul sau Ticoul pentru ca nu e masina de venit la curse?!
Ma uimiti. Vorbiti de parca v-ati nascut in BMW-uri, Audi-uri si alte masini peste Logan, 1310, etc.
Omul isi permite un Tico, pe ala il are, cu ala participa.

De unde stii ca nu e un Matiz cu kit turbo pentru motor de 0.8 litri de 115 cai?
Ce? Smartul turbo nu trebuia sa se dea cu Ferrari pentru ca nu e masina de curse?

Pe bune...

leonard 11-09-08 00:34

asta e parerea mea.....poate dacia 1310 da...daca are vreun motor gen sgm sau si tico la fel ..smart....dar cu un filtru sport cum au majoritatea...sa fim seriosi... dc nu si-au luat ceva vechi si cu motor mai capabil...gen r5gtt si lista continua. .. daca tot au pretentii la curse.

mad max 11-09-08 00:40

Din punctul meu de vedere grupa A1 a fost o caterinca. Sa fim seriosi ... aia cu calibra habar n-avea sa conduca macar si a venit cu cazanul ala la curse ... Singura masina interesanta a fost golful rosu, care a oferit o surpriza. Partea frumoasa la curse e ca nu stii de ce e in stare o masina. La A1 nu prea sunt masini modificate grav, deci spectacol si suspans = 0 . Grupele cred ca toata lumea e de acord ca au fost praf. Intr-adevar e o idee buna cu greutate vs putere, dar sincer ... cred ca nu trebuie sa conteze greutatea in aceeasi masura cu puterea. Adica sa se calculeze acel coeficient luand in calcul puterea si greutatea in aceeasi proportie. Daca gandim asa .... inseamna ca pe 400m o masina de 600kg de 75cp aspirat(de ex r5 de 1,4) e cam pe acolo cu un 1,8T si vreo 1300kg (il putem lua exemplu pe CZR). Hai sa fim seriosi ..... nu are treaba una cu alta! Propun ca pe viitor sa se ia in calcul greutatea , dar nu in aceeasi masura ca si puterea, plus ca la turbo puterea poate creste foarte usor.

Mustang 11-09-08 00:44

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1745530)
aia cu calibra habar n-avea sa conduca macar si a venit cu cazanul ala la curse ... Singura masina interesanta a fost golful rosu, care a oferit o surpriza.

Si totusi a iesit pe locul 4 in grupa, chiar daca nu stia sa conduca. ;)
Golful rosu avea aproximativ 150 de cai din ce am auzit. ;)

CZR 11-09-08 00:54

600/75=8
eu am 1395/225=6,2
eu sunt de acord cu orice fel de grupe,dar sunt curios sa vad daca vor fi toti multumiti vreodata,deoarece toti vor sa castige si nu stiu sa accepte ca nu au masini de castigat
nu poti veni cu un soft si 75 cp aspirat a ai pretentii sa castigi cu un 1,8 turbo de 225cp
dar poti veni cu o turbina pe 1,7 de volvo si sa faci vreo 130cp pe 600kg si atunci ai 4,65

W Y P 11-09-08 00:55

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1745530)
Sa fim seriosi ... aia cu calibra habar n-avea sa conduca macar si a venit cu cazanul ala la curse ...

Voua niciodata nu v-a convenit nimic..
Ce ai ma cu femeia ?
Ba nu vezi ca esti penibil...ce tot e cu OFFTOPICUL asta in care va luati de anumite persoane , de ce masini au etc...
Ma nu v-a convenit NU MAI VENITI ! ! !
Organizati voi curse sa vedem cum va descurcati daca tot comentati atat...
Oamenii astia s-au chinuit ca sa se tina weekendul trecut ce a fost...

Inca odata va mai spun : nu mai fiti OFFTOPIC si nu mai criticati ;)

Multumirile mele baietilor din Club...Felicitari Dragos...
Respect ( pentru cei ce merita ) ;)

nospherat 11-09-08 03:00

ai fi surprins sa stii ca "aia" cu calibra stie sa conduca mai bine decat multi barbati si alta chestie e ca nu toti au bani de 350Z sau subaru ,fiecare tuneaza sau macar incearca sa "tuneze" ce a putut sa cumpere cu bani mai putini sau ce a primit de la parinti pt ca nu suntem toti "de bani gata"...nu dar cu totii vrem sa ne distram ca asta e pana la urma...fun

doru_mwe 11-09-08 07:35

yo-s curios ce fac baietei de bani gata care au de la mamica si taticu daca o sa-i lase balta mamica si taticu intr-o zi................?mergeti cu metroul???de altfel stiti numai sa criticati ca aia e asa ca ala are un lighean de masina ca ala are o tigaie ca ce cauta ala la curse ca.....etc. etc. .........***************************************** ****........ noi astia mai amarati avem masini din bani nostri munciti de noi si suntem f mandri de realizarile noastre pe cand voi va treziti in masini de masini fara sa miscati un deget si va puneti pe criticat........fiecare dupa posibilitati promit ca o sa-mi tunez o dacia lastun!

nota moderator :te rog sa folosesti un limbaj adecvat fara atac la persoana...de data asta ti-am editat post-ul..data viitoare voi trece la infractiuni...a...si te rog fii ontopic

DragosT 11-09-08 07:49

Clasa A1 a fost pentru masini PESTE 11. E pentru masini SUB 5. Ce e greu de realizat si acceptat ca am lasat posibilitatea fiecaruia sa participe, inclusiv celor mai slabe si celor mai puternice masini? Merci CZR ca ai raspuns omului cu acea comparatie.

Aveti modul de calcul al rapoartelor, observati ca au fost 10 clase fata de 8 din vara, asta insemnand ca plaja pe rapoarte a fost mai mica acum, aveti participantii si cursele care au fost...

Oricum, a fost. Daca toti ar declara ce putere au atunci se poate merge lejer pe orice incadrare, ori LR, ori a noastra, ori Libere. Asadar, ganditi-va ca aceste incadrari se intampla din cauza participantilor, nu ca ne-ar placea noua sa facem inmultiri si impartiri la 38 de grade la urmbra.

shadowro 11-09-08 08:14

nu baga totusi cineva filmele aici ?

DragosT 11-09-08 08:24

:D
Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1745719)
nu baga totusi cineva filmele aici ?

Dar tu ce facusi mestere? Nimic? De obicei erai ala care poza si filma din interiorul unui ou cuibul de pasare. :lol:

bluey 11-09-08 08:32

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1745725)
:D

Dar tu ce facusi mestere? Nimic? De obicei erai ala care poza si filma din interiorul unui ou cuibul de pasare. :lol:

A luat notite...Acum stie ce o sa fie cand se va face mare :D :rolleyes2:lol:

U_TUNING 11-09-08 08:54

Quote:

Originally Posted by p0mpi (Post 1745386)
farte nici eu nustiu de ce m-am dat cu sunny, e si al 4x4.. etc etc

Frate....tu nici nu avea-ai ce cauta la d2 in mod normal locul tau ar fi fost la e.....280 de cai pe 1350 kg + N2O........asa ca nu te apuca sa faci scandal ca nu are rost!!!!

Recunoaste ca in mintea ta cand m-ai vazut la start a fost...''ce plm mea mai vrea si asta cu rabla asta?!?!?! sa vezi ce-i fac acum!!!!!'' si asta se intampla si in capul la 90% din oamenii prezenti acolo

Stii cum spune-a lumea cand ma indreptam catre start?!?!?!? ce plm mai e si cu gunoiul asta?!?!?! sa vezi ce o sa io dea asta!!!!!! hahahahhaha duteeeeeeeee acaaaaaaasa baaaaaaaaa!!!!! i-auite mah asta are volan pe dreapta....ce gunoi!!!!!Si asta nu ma durea absolut deloc pentru ca eu stiu ce poate masina de asta mi-am si cumparat-o.........oricum 95% din oamenii de acolo nici nu stiau ce masina e si ce poate......chiar am fost intrebat de un om la start.........''frate ce dracu cauti tu aici?!?!?!? aici e grupa 4x4 si rwd''..........meme si zyx de Insomnia stiu de faza asta

Dar ca deobicei ca la fiecare cursa trebuie sa fie o manevra........stii ce mi-au spus oamenii de la start cand eu te-am vazut acolo si stiam ca N2O?!?!?!?!?! ''Nu ai treaba frate omul a declarat N2O-ul si e derogat la grupa e!!!''............si uite asa am ajuns eu cu tine la start

Da baiatul cu Camaro-ul.....el ce cauta acolo?!?!?!? Va spun eu .....D2 a fost grupa Fwd Si Awd........asa ca intrebarile de gen chiar nu isi au rostul!!!

Informatia este scrisa doar pentru cei care stiu sa o citeasca!!!

Daca am jignit cu cele scrise mai sus imi cer scuze dar chiar nu vgreau sa supar pe nimeni!!!!

U_TUNING 11-09-08 09:25

Salut ....din nou

Cam astea au fost grupele (au mai fost puse de 100 de ori dar asa cum spune-am informatia este pentru cei care stiu sa citeasca)

Clasa A1
- ALL, kg / cp > 11.01
Clasa A2
- ALL, kg / cp = 11.00-09.51
Clasa A3
- ALL, kg / cp = 09.50-08.01
Clasa B1
- FWD, kg / cp = 08.00-07.01
Clasa B2
- AWD & RWD, kg / cp = 08.00-07.01
Clasa C1
- FWD, kg / cp 07.00-06.01
Clasa C2
- AWD & RWD, kg / cp 07.00-06.01
Clasa D1
- FWD, kg / cp 06.00-05.01
Clasa D2
- AWD & RWD, kg / cp 06.00-05.01

Clasa E
- ALL, kg / cp < 05.00
+
LIBERE

Acum sper ca este clar de ce sa dat 4x4 cu RWD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TIGER Cupra/GTC 11-09-08 10:17

ceva filmulte de la c1?

mad max 11-09-08 12:26

@M W E & doru_mwe : Va raspund la amandoi .... Nu sunt baiat de bani gata, nu locuiesc cu mama si nici cu tata, bani de la ai mei nu am vazut de ani de zile si nici nu ar trebui sa va intereseze pe voi asta. Oricum ... a fost spectacol , a fost frumos, dar cred ca toata lumea e de acord ca grupele nu au fost ce trebuia sa fie. Personal nu am de ce sa ma plang pt ca am obtinut locul 2 la b1 , obtinand succese nebanuite cu un cazan de cielo. Restul ... e cancan.
Ziua buna.

CZR 11-09-08 12:47

ar trebui sa fiti atenti ca unii dintre noi mai avem si niste varste si poate k ne-am rupt coatele cu munca,altfel aveam veyroane toti
ideea e ca sunt multi copii care vor sa ajunga in varf,dar daca s-ar putea cu un logan !!!
tin sa va anunt ca nu cred ca asta va va consacra, nu toti pot avea masini de 500cp, tocmai de aia, sunt si grupe inferioare,dar asta nu ins k vii cu masina stoc si zici k esti dezavantajat
"traim in romania si asta ne mananca tot timpul"

W Y P 11-09-08 14:19

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1746167)
cazan de cielo.

mai iti faci si masina cazan:lol::lol::lol:
ma ai muncit mult la ea
mie imi place
ma rog tu exagerezi acum ;)

mad_NSL 11-09-08 14:26

de ce faci cielo cazan ca spre deosebire de multe alte masini face lege ... felicitari pt locul 2 ....

alinWRC 11-09-08 14:38

giubaru ca tu ai fost cel cu taloanele si caii ,explica-mi si mie cum acele polo gti si ibiza cupra ,au intrat in grupa a3 ,si eu cu 150 cp si 1175 ,in b1 si exemplele pot continua ,cum cielo alb a declarat alta greutate decat cea din talon si tu nici macar nu ai comentat ,te rog sa imi explici si mie ,cu date din talon pentru ca eu stiu alte greutati respectiv cai ale acelor masini si nu prea vad incadrarea bine decat daca cineva a mintit si altcineva nu a verificat asa cum era normal .
Sunt multi nemultumiti pentru ca sunt foarte multi participanti care nu stiu ce inseamna a fi fair -paly,asta e frica de infrangere ,ii face unii cu masini de 300cp sa alerge cu masini de 150cp ,

iar partea cu publicul este o nebunie curata pentru ca pana la urma soferul pica in caz de ceva ,pentru ca voi sunteti acoperiti ,iar firma de paza puteti renunta la ea a fost degeaba ,vina o poarta toata lumea ,organizatorii, participantii si publicul ,dar asa e la noi la buzau ,bine ca nu s-a intamplat nimic sau "asa ma ca se dau ei la o parte "(BPR)
ai ceva ani de curse la activ si stii ca nu e chiar asa ,in rest tot respectul .

Felicitari tuturor care au alergat ,tot respectul pentru cei cu bun simt ....

riv_gms 11-09-08 14:57

AR FI SUPER OK SI FAIR-PLAY SA O LASAM ASA ... PT K IN MODUL ACESTA NU O SA SE TERMINE NICIODATA CONFLICTUL
TREBUIE SA INVATAM SA NE EDUCAM ASA CUM SUNTEM SI SA NE ACCEPTAM COPILARIILE UNORA

meme 11-09-08 15:04

draga alinWRC

- polo gti are 1290 kg si 150cp si a intrat la a3 (8,6 kg/cp)

- ibiza cupra are 1194 kg si 156 cp si a intrat la b1 (7,65 kg/cp)

- tu cu 1175 kg si 150cp ai 7,83 - deci b1

Unde e problema? Grupele au fost anuntate pe acest forum cu o luna inainte de cursa - nu erai avantajat (asta daca pentru tine a castiga este totul) nu veneai !

Cum s-a mai zis - tuning-ul e o arta in care unii sunt mai inspirati iar altii nu. Este vina mea ca 1.8T cu soft si evacuare face 200cp? Sau e vina mea ca 2.0 aspirat cu soft si evacuare castiga 10-20cp?

Referitor la cielo - a castigat locul 2 pentru ca a avut "noroc" in sistemul piramidal (pun "" pentru ca cei de la start stiu ca lumea era indemnata sa se dea astfel incat unii sa pice cu cei mai slabi - a se vedea semifinala de la b1 cand am fost pus sa ma dau cu octavia 1 rs pentru a ajunge acel cielo in finala).
Ca si invingator la b1 pot sa va spun ca masina care merita locul 2 este colt-ul, cum am zis-o si atunci insa proprietarul era prea preocupat cu sigla de 1.1 pe care o avea pe haion.
Pace

Zyx 11-09-08 15:09

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by "alinWRC" (Post 1746504)
giubaru ca tu ai fost cel cu taloanele si caii ,explica-mi si mie cum acele polo gti si ibiza cupra ,au intrat in grupa a3 ,si eu cu 150 cp si 1175 ,in b1 si exemplele pot continua ,cum cielo alb a declarat alta greutate decat cea din talon si tu nici macar nu ai comentat ,te rog sa imi explici si mie ,cu date din talon pentru ca eu stiu alte greutati respectiv cai ale acelor masini si nu prea vad incadrarea bine decat daca cineva a mintit si altcineva nu a verificat asa cum era normal ...

Iti explic eu, ca am eu polo si stiu cate kg are... respectiv 1298, scrie clar si in formularul final postat de Dragos cateva pagini mai in spate. Fa calculele si poate intelegi!
Cielo-ul ala... daca ai avea habar un pic, ai intelege sau macar te-ai interesa fara sa faci atat de multa zarva, DEGEABA! Eu unul, presupun ca a declarat kg din talon (~1150kg). Pana aici cat de cat corect, insa nu pentru el (pt ca a pus un motor mai mare, mai greu, si masina atarna ceva mai greu, garantez asta). Motorul presupun ca e un 2.0SFI de opel, de 150cp stock. E, din nou, fa calculele si vezi ce iti da!

LE: Na d-aicea niste poze... si niste filme (plecare "grupa mare"):

http://www.insomniaracing.org/forum/...album&album=33

dun3_g 11-09-08 15:33

vedeti ca voi confundati grupele
colt-ul a fost cu mine in grupa la A2
si daca va referiti la mine, am declarat ca am 1150kg si 109cp, este motorul de opel corsa B

bluey 11-09-08 15:37

Quote:

Originally Posted by dun3_g (Post 1746606)
vedeti ca voi confundati grupele
colt-ul a fost cu mine in grupa la A2
si daca va referiti la mine, am declarat ca am 1150kg si 109cp, este motorul de opel corsa B

Se refera la Coltul rosu/visiniu fara oglinzi si care fugea tare.
In a2 a fost Coltul lui Kiki care are 98Cp.Asta din discutie e un CZT cu sigla de 1.1 in spate.
Se mai refera si la Cielo alb perlat.

dun3_g 11-09-08 15:39

atunci, imi cer suze

Zyx 11-09-08 15:39

:)) LOOOOL! Ce tare! Toata lumea, acum, se simte cu musca pe caciula...

@Dun, stai linistit, ca nu a fost singurul Colt. Ce a fost cu tine in grupa, era unul asa, mai "atrofiat" din punct de vedere cp ;)

LE: Bluey... ai plecarea mai buna, de la cuplu, de asta ai scris mai repede... :)

bluey 11-09-08 15:41

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1746624)
:)) LOOOOL! Ce tare! Toata lumea, acum, se simte cu musca pe caciula...

@Dun, stai linistit, ca nu a fost singurul Colt. Ce a fost cu tine in grupa, era unul asa, mai "atrofiat" din punct de vedere cp ;)

Macar el a venit la curse pregatit si nici nu a avut de comentat in privinta grupei.
Avea slickuri si 850kg cu el in masina.
Avea lectiile facute :)

DragosT 11-09-08 16:10

Pentru ultima oara:

Participantii au putut declara:
- greutatea din talon (verificabila) sau mai MICA.
- puterea din talon (verificabila) sau mai MARE.

Clasele si modul de calcul s-au stiut cu mult timp inainte.
Cei 100 de participanti au fost de acord cu ele din moment ce au venit.

Am spus inainte si o spun si acum. Mai mult de 9 persoane (castigatorii) si cu indulgenta alti 9 (ocupantii locurilor 2) nu avem cum multumi. Priviti peste ocean si veti vedea ca si acolo sunt discutii legate de... miimile de secunda ale timpilor de reactie si marca aparatelor care le masoara.

Nu este vorba ca nu accept criticile, dar fara suparare, pana acum orice nemultumire nu a fost sprijinita de niciun argument real. Mi-as fi cerut scuze daca mi se spunea: "vezi ba ghiolbane ca potrivit datelor din talon l-ai inscris pe X intr-o clasa mai mica!" si, chiar asa, daca as fi vrut sa ma apar puteam usor invoca brambureala de la inscrieri si depasirea timpului limita anuntat pentru inscrieri.

Atentie la inca un aspec. Pe site-ul nostru nu am anuntat ca va fi cel mai tare eveniment al anului. Am spus doar ca va fi probabil ultimul eveniment complex pe acest an. De ce? Simplu. Am avut concursuri de tuning, expo, concurs de burn-out si accelerare. Privit per ansamblu nu cred ca am mintit cu ceva. Nu m-am laudat ca va fi calitate extra. Atat am putut, atat am facut.

Pe viitor probabil va fi nevoie de o declaratie de la fiecare participant ca a citit regulamentul si ca este de acord cu el, caz in care nu va fi nevoie sa mai raspund in scris ci doar sa atasez regulamentul+declaratia la fiecare in parte.

andreiwtw 11-09-08 16:19

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1746559)
Iti explic eu, ca am eu polo si stiu cate kg are... respectiv 1298, scrie clar si in formularul final postat de Dragos cateva pagini mai in spate. Fa calculele si poate intelegi!
Cielo-ul ala... daca ai avea habar un pic, ai intelege sau macar te-ai interesa fara sa faci atat de multa zarva, DEGEABA! Eu unul, presupun ca a declarat kg din talon (~1150kg). Pana aici cat de cat corect, insa nu pentru el (pt ca a pus un motor mai mare, mai greu, si masina atarna ceva mai greu, garantez asta). Motorul presupun ca e un 2.0SFI de opel, de 150cp stock. E, din nou, fa calculele si vezi ce iti da!

LE: Na d-aicea niste poze... si niste filme (plecare "grupa mare"):

http://www.insomniaracing.org/forum/...album&album=33

Tari filmuletele !

NSL cu BOH nu ai filmat ?

Zyx 11-09-08 16:45

asta e tot ce am... imi pare rau ca nu sunt mai multe... si imi pare si mai rau ca la grupele mici nu prea sunt filme...

gabit 11-09-08 17:25

pentru cine doreste colt'ul visiniu de la Iasi va fi prezent la urmatoarele curse legale organizate, pregatit sa lupte pentru grupa...

perikolos 11-09-08 17:40

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 1746504)
giubaru ca tu ai fost cel cu taloanele si caii ,explica-mi si mie cum acele polo gti si ibiza cupra ,au intrat in grupa a3 ,si eu cu 150 cp si 1175 ,in b1 si exemplele pot continua ,cum cielo alb a declarat alta greutate decat cea din talon si tu nici macar nu ai comentat ,te rog sa imi explici si mie ,cu date din talon pentru ca eu stiu alte greutati respectiv cai ale acelor masini si nu prea vad incadrarea bine decat daca cineva a mintit si altcineva nu a verificat asa cum era normal .
Sunt multi nemultumiti pentru ca sunt foarte multi participanti care nu stiu ce inseamna a fi fair -paly,asta e frica de infrangere ,ii face unii cu masini de 300cp sa alerge cu masini de 150cp ,

iar partea cu publicul este o nebunie curata pentru ca pana la urma soferul pica in caz de ceva ,pentru ca voi sunteti acoperiti ,iar firma de paza puteti renunta la ea a fost degeaba ,vina o poarta toata lumea ,organizatorii, participantii si publicul ,dar asa e la noi la buzau ,bine ca nu s-a intamplat nimic sau "asa ma ca se dau ei la o parte "(BPR)
ai ceva ani de curse la activ si stii ca nu e chiar asa ,in rest tot respectul .

imi pare rau dar n-a fost ibiza cupra la a3 ci la b1 la a3 am fost eu cu ibiza FR. la fel de bine am un prieten cu un kadet gsi de 150cp care a picat la c1.... asta e n-a comentat omu`....

mad max 11-09-08 17:46

@M W E: Cielo ala este al meu. Multumesc pt aprecieri.
@mad_NSL: "cazan" era o figura de stil. Multzam.

@alinWRC: Prietene ... eu nu stiu de ce vorbesti tu aiurea .... Greutatea care am declatat-o este cea reala pe cantar (daca vrei mergem si vezi) si puterea este cea reala. Puteam sa declar ce e in certificat si intram la A1. Crezi ca era ok asa? Uita-te ce greutate are o astra f de 1.4 si uita-te ce greutate are a ta (astra gsi) cu motor 2000 16V. Daca cielo rosu are declarat 1150kg cu motor de 1.6 16V, eu ce greutate ar fi trebuit sa declar dupa tine?

@meme: Sa inteleg ca eu(adica cielo alb) am picat cu cei mai slabi? Eu m-am dat cu cien a vrut sa se dea cu mine si atat. Colt-ul CZT a cerut sa se dea cu mine si ne-am dat, cu Golf-ul GTI asa a picat, cu astra f gsi a dorit proprietarul sa se dea cu mine, iar cu tine am picat in finala. Stiam ca ma bati , in semifinala era interesant cu Octavia, dar asa s-a nimerit. Nu m-am ferit de nimeni si de nimic si nici nu o sa o fac.

@zyx: Cielo are SFI,intr-adevar. Greutatea masurata e 1180 kg, care de altfel a fost declarata. Multumesc pt lamuriri.

giubau_v8 11-09-08 20:04

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 1746504)

giubaru care e defapt giubau....da eu am facut inscrierile si pana acum nici unul din cei ce incearca sa demonstreze ceva nu a demonstrat nimic.... data viitoare va rog veniti cu argumente concrete si cu calculele facute.....eu consider ca mi-am facut treaba bine, conform datelor furnizate pe site-ul nostru cu mult timp inaintea curselor, la care ati avut acces....majoritatea concurentilor au fost multumiti :rolleyes2
apropo de baietii care venisera cu 2 certifiate la mine ca nu i-am incadrat corect....le-am facut si a doua oara calculele de fata cu ei si tot asa a iesit...ce chestie

va doresc o seara buna si va rog nu mai faceti offtopic:D

narko_rules 11-09-08 22:28

maine dimineata plec la bucuresti dupa camera si o sa pun filmele si pozele cat de curand! bafta!

DragosT 11-09-08 23:22

Draga narko rules

Am acceptat cu greu aberatiile tale pana acum, gradul tau de rudenie cu TXA-ul, faptul ca vinzi in fiecare seara pe ymsg BMW-uri de sute de cai si tunate cat in cer si stele, ca ne-ai poluat forumul de pe site-ul nostru cu aceleasi non-sensuri, acum si aici. De duminica pana acum eu am pus aici castigatorii si centralizarea curselor plus datele din fisa fiecaruia si tu nu esti in stare sa urci macar O POZA.

Fara vorbe si te rog mai multe fapte. Urmatorul tau post pe acest thread daca va contine altceva in afara de o poza sau film de la evenimentul de week-end-ul trecut va atrage consecinte asupra userului tau.

powerbmw2001 12-09-08 09:29

asteptam cu nerabdare poze cit mai multe si filme....................

W Y P 12-09-08 10:22

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1747650)
Draga narko rules

Am acceptat cu greu aberatiile tale pana acum, gradul tau de rudenie cu TXA-ul, faptul ca vinzi in fiecare seara pe ymsg BMW-uri de sute de cai si tunate cat in cer si stele, ca ne-ai poluat forumul de pe site-ul nostru cu aceleasi non-sensuri, acum si aici. De duminica pana acum eu am pus aici castigatorii si centralizarea curselor plus datele din fisa fiecaruia si tu nu esti in stare sa urci macar O POZA.

Fara vorbe si te rog mai multe fapte. Urmatorul tau post pe acest thread daca va contine altceva in afara de o poza sau film de la evenimentul de week-end-ul trecut va atrage consecinte asupra userului tau.

Ai dreptate Dragos ;)
Am considerat ca e mai bine sa-ti dau pozele tie si sa le pui tu cum stii si unde stii

Bafta

MauS 12-09-08 11:53

Felicitari Dragos pentru eveniment. Din punctul meu de vedere, a fost ok. 'Pare rau ca nu ti-am luat o cupa:sad:

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning