![]() |
Re: Fotografiile Mele - MillionDollarBaby
12 Attachment(s)
Muzeul figurinelor de ceara Madame Tussaud part 2 |
Frumoase pozele.. dar unele sunt miscate :(
|
Foarte ok pozele, iar muzeul vreau si eu sa-l vizitez intr-un viitor...ceva auto mai interesante erau prin amsterdam ?? :>
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
De prin Bucuresti adunate ...si da chestia aia verde ( nu omida ) cealalta este o calugarita :???::shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Scuze , vroiam sa pun defapt poza de mai jos ...:sad: dar am desktopu extra full si am incurcat-o cu alta care vroiam s-o delete :lol: |
6 Attachment(s)
Adevarat ca ne pricepem mai bine la tuning decat altii ...
Cateva poze din Monaco cu auto...stockuri si un tuning care nu este cine stie ce ...parerea mea ... |
Cea cu "S line" ti-a reusit chiar foarte bine ! dar ai cioplit nitel din prima poza cu masina verde..:sad: in rest sunt frumoase ..
|
Quote:
Mersi frumos , la aia verde am dat cropu aiurea...ca am zis na sa ii mai dau putin design si deh o clipa de neatentie ...mi-a distrus poza :lol: |
6 Attachment(s)
Franta - Paris |
9 Attachment(s)
Gent - Belgia |
Foarte reusite pozele , felicitari.. (caterinca rau penultima :lol:) , bafta in continuare :!:
|
Quote:
Multumesc frumos la fel :D ( penultima nu stiu ce vroia ala defapt dar oricum facea reclama la ceva 100% :lol: ) |
12 Attachment(s)
Mirabilandia - Italia |
Cand o sa postezi doar pozele care merita ?
Cand o sa intelegi ca Fotografia nu e formata din toate pozele din vacanta ? Cand o sa intelegi ca Fotografia nu e formata din snapshot-uri ? Poti sa zici ce vrei , dar eu sunt de parere ca daca ai fost acolo , puteai sa rezerzi macar cate 5 secunde pt fiecare fotografie , macar sa fie incadrate bine ... Spor la pozat in continuare , si poate o sa vedem progrese cat de curand |
Quote:
- Pe vremea aia nu prea stiam cu ce se mananca fotografiatul ...si da erau snapshot-uri... - Am zis sa le pun seturiile astea din vacanta ca m-am cam saturat numai de poze masini / peisaje / macro bla bla bla ....si nu cred ca am deranjat pe cineva cu cateva seturi :D oricum asta era ultimu ... Daca le faceam acuma crede-ma ca ieseau altfel ;) ms oricum ;) |
Frumoase pozele, chiar imi plac multe dintre ele, spor la mai multe pe viitor. Sunt frumoase mai ales pentru ca poti vedea diferite locatii din Europa. :D
|
Quote:
Mersi frumos :-P si eu m-am gandit ca o sa dea bine la ochi din cauza faptului ca sunt multe locatii diferite si are lumea ce vedea ... |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
Faine poze...dar pe mine m-ai deranjat, ca nu vad nici macar un carburator sau un injector in ele......:)) JOKE!
Faine poze, mai ales ultima imi place :X |
Quote:
L.E: Am vazut pozele pe blog , unele sunt tari rau , tot asa :D |
poze pozee pozee si iar poze toate sunt frumoase am tavalit ca sa zic asa tot thread u da o poza cu tine nu am gasit :)))) hehehe spor la facut poze si felicitari:D
|
Quote:
Multumesc frumos :D poze cu mine sunt la profil :lol: |
ahaaaaa acum vajusi:P:Dfrumoasa foc:P ai primit si cuvinte de lauda da nimik tunat prin curtea ta:P:D?
|
Foarte frumoase fotografiile.Ai vazut locuri frumoase,ferice de cei ce pot calatorii in toata lumea:sad:
|
Quote:
Alte persoane spun ca de ce pun poze de vacanta cica , dar nu se gandesc ca nu le pun pentru mine , poate unele persoane nu au vazut numai stiu ce tara ...si le pun doar de dragul de a se uita si altii nu pentru a primi 1000 de commenturi :D in fine , ma bucur ca iti plac si multumesc pentru apreciere :) |
17 Attachment(s)
Un fiat fara stare de functionare ...dar destul de interesant pentru ochiul meu :D si restu sunt poze facute in lipsa de ocupatie :D
|
Quote:
Dar Clau vezi ca sunt multe poze din ultimul set pt care nu le-as da o importanta atat de mare... :???::-) |
6 Attachment(s)
Quote:
Poate iti plac astea mai mult :arrow::D |
Quote:
|
Quote:
|
@ Welcome back! :) Imi plac pozele cu fiatul...si si cu volkswagenul...nush ce-i cu pisica aia...era cumva Catwoman de Italia...:))
|
Quote:
|
Ce ştie fata asta a poza,eşti bună la poze ;) felicitări îmi plac super mult mai ales cele cu caii !
|
Quote:
L.E. Quote:
Stiu , nu mereu fac asa , poti observa pe paginiile precedente sau la alte sectiuni dar sunt momente cand primesc commenturi unul dupa altul si trebuie sa le raspund ca sa nu creada lumea ca sunt vreo fitzza care cerseste comenturi si nu raspunde la nimic :D multumesc frumos oricum pentru observatie ;) |
Mdb nu e nevoie sa dai raspuns dupa fiecare post!
Incearca sa dai raspuns la mai multe posturi intr-unul singur :) |
Ce tare-i calul ..parca e din 101 dalmatieni :P :P iar privelistea acea are niste culori frumoase !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Marameo il cheama pe calut :D e frumos foc , mersi frumos ! New :arrow: |
Foarte frumoase fotografiile cu , caii !:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning