Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz...Craiova (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/85291-matiz-craiova.html)

Robert_MNW 15-06-09 13:29

Re: Matiz...Craiova

Da da merg super tare,tocmai de aceea am si ales aceasta masina super puternica si cu foarte multi cai:twisted::lol:

banzay 10-07-09 09:25

Robert, imi pare rau sa aud ca si tu vinzi matizul... Incet incet, renuntam toti la masina asta mica, dar capabila. Vad din cand in cand matizul meu pe mana cui a ajuns, i-a mai ramas un singur capac (restul le-a dat de borduri am inteles de la respectivul si chiar se mandrea) si imi pare rau sa vad cum a ajuns... Sper sa nu ajunga si al tau la fel. Probabil daca avea mai multe optiuni de la inceput, poate inca il mai pastram... Dar asta e, simtim nevoia de un plus de siguranta, stabilitate, confort... Nu pot decat sa iti urez bafta sa iei banii care ii vrei pe el si sunt curios ce va urma... Hai noroc si ... la mai mare :)

Robert_MNW 10-07-09 11:10

Mersi si nu esti singurul caruia ii pare rau, stiu ce inseamna sa vezi fosta masina lovita si cu aceleasi capace de acum 3 ani lovite si zgariate, oricum mutumesc tuturor care mi au trimis mesaje aici si pe matizclub, nu ma asteptam la asta. MULTUMESC baietii!!!:hug:

banzay 10-07-09 11:48

Motivul banuiesc ca a fost ca vrei ceva mai mare, stabil, sigur, confortabil, puternic etc? :) Spune-ne daca ai in plan vreo anumita marca, daca ti s-a pus pata pe ceva anume :D

Robert_MNW 10-07-09 12:26

Criza bate-o vina...e motivul principal:-) dar nu-i nimica orice sut in fund e un pas inainte nu'i asa:-P;)Oricum masina o voi da numai in cazul in care gasesc pe cineva dispus sa cumpere o masina noua la pret de criza, dar nu bataie de joc, asa mai bine o pastrez si caut alte solutii;)

banzay 10-07-09 13:01

Sa stii ca si eu am dat matizul cam tot din cauza ca aveam niste probleme, plus ca masina nu era pe numele meu ci pe al tatalui, dar parca aveam eu asa o impresie ca va iesi ceva bine... si se pare ca a iesit cat de cat... Iti doresc sa iti revii rapid si tu... si sa vedem ce masina iti iei dupa... Bobeica cu A4, Scoop cu A4 avant parca, silviu cu BMW, numai eu cu un amarat de cielo =)) Te si vad cu un Mertan ceva :P

best andrei 01-08-09 14:24

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2291549)
Uite aici Matiz cu angels' dar are si xenon si faruri cu lupa.Vine frumusel dar fara xenon cred ca se topeste bagheta aia acrilica de o pun aia in far.

arata foarte bine:D

Robert_MNW 12-08-09 14:17

9 Attachment(s)
Dupa ceva vreme revin si eu cu noutati! Masina nu se ma vinde din fericire :D si se va inmatricula pe Dolj cat mai repede, modificari nu au mai fost facute doar am schimbat la triple plasticul rosu de la ceata' cu unul alb sau facut mici modificari si in bord, am facut martorul de usi deschise si s-a achizitonat o instalatie de aer conditionat sh...:peace:in sfarsit ca erea un chin pe caldurile astea fara...Incet incet se transforma in SE :lol:
Cateva poze pe unde l-am plimbat vara asta...sa va aduceti aminte si de zelu meu:D

andi_cimpean 12-08-09 21:55

imi place dar trebuia sa "uzezi" un pic plasticul ala alb...ca acum se cam vede ca este mai nou...si vreau sa te intreb daca i-ai facut legatura cu celalalt pe marsalier...sau este tot pe ceata:D?

mareo 12-08-09 21:58

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2554053)
imi place dar trebuia sa "uzezi" un pic plasticul ala alb...ca acum se cam vede ca este mai nou...si vreau sa te intreb daca i-ai facut legatura cu celalalt pe marsalier...sau este tot pe ceata:D?

Nu te supara... dar de unde ti-ai dat tu seama ca nu sunt la fel cele 2 plastice albe.... pozele sunt de calitate mai slaba si nu se poate observa in ele... mai ales ca in prima poza pe o parte bate soarele iar in cealalta este umbra....:rolleyes2

Robert_MNW 12-08-09 22:03

Are dreptate mareo, cade' lumina prost, unul e la umbra celalalt este la soare, vezi poza 2 in garaj pe noapte sunt la fel;) l-am pastrat tot de ceata normal inca imi caut un bec rosu sa bag acolo nu am reusit sa gasesc :sad: o sa vad ce ii fac

banzay 13-08-09 08:48

Cauta led... sigur gasesti mai repede decat bec rosu :)

B-72-RZD 13-08-09 09:16

Ar trebui sa se gaseasca, unele masini care au din fabrica Stopuri clare, au si becuri rosii, deci ar trebui sa existe piese de schimb!

Si ideea cu LED e buna :D! -mazda-

Robert_MNW 13-08-09 10:26

Deocamdata m-am uitat doar la cateva magazine prin apropriere si nu am gasit , m-am gandit la led dar nu gasesc in nici un caz poate sa fac comanda undeva pe net.O

nikecriss 15-08-09 19:03

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 1674349)
Vopsit consola centrala (argintiu stelar) si deschidere electrica la haion...butonu e "impumutat" de la cielo:lol:

Am si un matizel dar are deschiderea manuala la haion. Adica are 2 manerase langa scaun pe care le trag in sus pt deschidere si la portbagaj si la capacelul de la benzina, si am vazut ca tu o ai electrica. Unde ai reusit s-o faci? am inteles ca butonul e de la cielo, dar mecanismul unde l-ai facut si cam cat ti-a luat? Ms mult.

coman razvan 15-08-09 19:41

Geo_ZGA spunea : "eu am pus actuator de espero, am dat 50ron pe el, impreuna cu butonul + 20ron montajul electricianului. are de tras o alimentare la buton, de la panoul de sigurante, si un fir de la buton la actuator. masa si-o ia de pe portbagaj, de pe tabla.
pt deschidere din telecomanda nu m-am bagat, nu ma intereseaza... in primul rand trebuie sa stie alarma sa deschida portbagajul, nu toate au functia asta, in al doilea rand asta ti-o pot face cei care monteaza alarme, sau chiar tu, sau electricianul, daca ai schema electrica a alarmei.

Robert_MNW 16-08-09 16:08

2 Attachment(s)
Buna nikecriss, eu am facut deschiderea electrica! Ai nevoie de un motoras de inchidere centralizata care il prinzi de urechea' de la butuc se vede in poza cum, buton de Cielo daca il vrei ca la mine( poza 2) si sa tragi un fir de plus de la contact cu o siguranta pe el.Nu e greu iti trebuie cunostinte minime de mecanica si putina indemanare, daca doresti iti dau mai multe detalii.Si daca vrei sa nu tragi firele prin usa poti pune butonul sub bord ca la Cielo!

pustiu_FUG 28-08-09 20:42

cum ai facut martorul de usi?:D..ca as vrea si eu:D

Robert_MNW 28-08-09 21:55

Ti-am dat PM!;)

Robert_MNW 03-09-09 10:59

6 Attachment(s)
Update!
Am reusit sa montez instalatia de A/C, e o placere sa mergi in racoare :D am mai polishat-o putin sa fie curata si am cumparat un bec cu leduri rosii pentru tripla. Poze...

pustiu_FUG 03-09-09 11:04

frumoasa sa o stapanesti sanatos, curata si foarte ingrijita un adevarat posesor de matiz care are grija de masina:D

sezione91_blue 03-09-09 11:46

Ti-ai schimbat numerele ? Am vazut un Matiz identic cu al tau cu MKI sau MKY ceva de genu`

Robert_MNW 03-09-09 11:49

@sezione91_blue
Nu. Se pare ca cineva imi copiaza masinuta:lol: Te am vazut aseara la REAL, cand ieseai tu intram eu;)

@pustiu_FUG
Mersi!

sezione91_blue 03-09-09 11:51

bine ca zisasi ca poate il salutam pe ala prin trafic :lol: Scuze nu te-am vazut, eram cu mama :lol:
Hai sa ne traiesti ca faci masinuta o bijuterie ! :shock:

pustiu_FUG 03-09-09 11:51

MKI eu am:D...dar nu seamana cu a lui robert deloc..as vrea eu:D

draky90 11-09-09 17:21

man...da curat rau matizu'l ..vb serios...bv'o bro'..tot asa;)

Robert_MNW 11-09-09 19:11

Mersi!

andi_cimpean 13-09-09 23:01

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 2631247)
man...da curat rau matizu'l ..vb serios...bv'o bro'..tot asa;)

si facut si cu bun gust si cu cap;)...

P.S. este urat foc plasticul ala de pe volan.

Robert_MNW 14-09-09 15:05

Stiu dar nu ma deranjeaza, volanul de la Matiz e foarte subtire si ma oftica, cu husa am o prindere mai buna trag mai usor de el. Am tot cautat una mai simpatica dar nu am gasit.
PS: Ma mir ca pana acu nu s-a luat nimeni de husa te-ai gasit tu mai repede acu :lol:;)

mike-fullspeed 14-09-09 15:53

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2607773)
Ti-ai schimbat numerele ? Am vazut un Matiz identic cu al tau cu MKI sau MKY ceva de genu`

Mai e un Matiz frumos prin craiova, tot albastru... Are ENO la numar...

Robert_MNW 14-09-09 17:53

Se poate, inca nu l-am vazut!

andi_cimpean 14-09-09 18:18

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2638688)
Ma mir ca pana acu nu s-a luat nimeni de husa te-ai gasit tu mai repede acu :lol:;)

Pai eu m-am legat de husa pentru ca arata ca nuca in perete:D...in rest toate se potrivesc de minune...si d-asta ti-am zis.

casp3r75 21-10-09 17:23

sal frumusel si cu bun gust matizu!
apropo de ce nu optezi pentru un filtru de aer sport?

Robert_MNW 21-10-09 17:40

La motor nu m-am bagat deloc. A fost noua masina si a mers si nu m-au interesat in mod special.Dar nu se stie niciodata cand ma apuca :-)

casp3r75 01-11-09 22:11

:))
cati km are?

coman razvan 01-11-09 22:19

1 Attachment(s)
Cu o pagina in urma era o poza cu bordul ...

Robert_MNW 02-11-09 09:32

Mersi Razvan. Acum insa are cu vreo 2000 mai mult.

Robert_MNW 17-12-09 15:30

1. https://www.youtube.com/watch?v=JKWb28a0TVk
2. https://www.youtube.com/watch?v=CEi3ymknS1E
3. https://www.youtube.com/watch?v=TcDpsaZLbyk
4. https://www.youtube.com/watch?v=MOReHnZV9vQ
5.https://www.youtube.com/watch?v=Jn1nHTmqnTo
6.https://www.youtube.com/watch?v=Jn1nHTmqnTo
Putina distractie pe timp de iarna ca si asa sa pus praful pe treadul asta! :twisted: let it snow...let it snow...let it snow... :-)

ciprianlx 17-12-09 23:13

Salut!Imi facu placere sa citesc "povestea" matizului tau mai ales ca te vad des prin trafic.Ai grija cu poleiu` si bafta in continuare.:D

Robert_MNW 18-12-09 09:12

Mersi!:-)

All times are GMT +2. The time now is 14:44.

- Copyright 2026 4Tuning