Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My candy cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/84497-e30-my-candy-cabrio.html)

keemo 13-09-09 21:51

Re: E30 - My candy cabrio

gusturile nu se discuta , alt urs cabrio cunoscut, sa fie mai frumos ca asta eu nu am vazut ,ca sunt altii in tara asta e partea a 2 a ,dar acum sincer tot tind sa cred ca asta e cel mai frumos cunoscuti / necunoscuti. punct

B85KYL 13-09-09 22:47

Fiecare cu parerea lui... tare as vrea sa vad shi eu ceva poze cu ursii aia cabrio de la arad , poate mai fur niste idei in vederea unor noi modificari...
Toata stima...

E30_Power 13-09-09 23:45

Cu siguranta sunt si altii, cu siguranta vor mai fi, ceea ce conteaza este ca masina are ceva deosebit si place ochiului, sper sa nu ma insel dar este primul urs cabrio turbo din RO, ceea ce este o mare realizare, Masina arata extraordinar din toate punctele de vedere, poate sunt si pe la arad ceva ursi...dar trebuie tinut cont de multe lucruri, fiecare are gusturile sale, iar la ora actuala tind sa cred ca este cel mai superb exemplar cabrio, nu ca as fi mare fan al masinii sau bun prieten cu proprietarul si nici ca o laud numai eu, dar dupa cum se vede are ceva ce te atrage! Au fost investiti bani, munca, suflet si multa pasiune in tot ceea ce s-a facut la acest proiect! Respect pentru toata lumea!!! Numai bine!

Bmwaldo 14-09-09 00:53

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2637041)
Cu siguranta sunt si altii, cu siguranta vor mai fi, ceea ce conteaza este ca masina are ceva deosebit si place ochiului, sper sa nu ma insel dar este primul urs cabrio turbo din RO, ceea ce este o mare realizare, Masina arata extraordinar din toate punctele de vedere, poate sunt si pe la arad ceva ursi...dar trebuie tinut cont de multe lucruri, fiecare are gusturile sale, iar la ora actuala tind sa cred ca este cel mai superb exemplar cabrio, nu ca as fi mare fan al masinii sau bun prieten cu proprietarul si nici ca o laud numai eu, dar dupa cum se vede are ceva ce te atrage! Au fost investiti bani, munca, suflet si multa pasiune in tot ceea ce s-a facut la acest proiect! Respect pentru toata lumea!!! Numai bine!

a mai fost unul cabrio turbo ..... dar nu conteaza asta. Fiecare masina e frumoasa in felul ei . Altii vor tuning, altii vor stock si tot asa . Fanii sunt impartiti si pareri diferite vor fi tot timpul .
Felicitari pt masina Andrei ;)

iar pt E30 power ... nu mai bate campii

Calin_CGM 14-09-09 01:37

..fratilor..ati inteles gresit...mie chiar imi place masina asta,am mai ziso si in posturile anterioare,dar cred k se exagereaza cand se spune k ii cel mai frumos din tara....iar pt domnu andrei...cred k ar fi destul de jignitor sa postez poze cu alti ursi cabrio la tine pe topic...si cum am mai zis,proprietarii lor nu prea sunt curiosi sa le fie postate sau pozate masinile.....una am postato eu la "cele mai frumoase bmw-uri din ro"..cea rosie,cu numere de italia..acuma masina e inmatriculata in tara si arata mai diferit....
....sa ma scuzati dak am gresit cu ceva!

B85KYL 14-09-09 09:44

Am shi eu o parere , care este doar a mea shi o voi pastra mult timp de acum inainte... Sunt multi cei care spun ca sunt adeptii originalului shi ca daca asa a facut-o neamtul asa o vrea si el, din propria experienta va spun ca este cel mai ieftin shi cel mai usor sa ai o astfel de masina "originala", nu vreau sa se simta nimeni jicnit dar asta este parerea mea pe care o sustin shi care mi s-a probat de f multe ori...
Nu vreau sa ma laud , dar trebuie sa spun ca shi eu impartasesc parerea celor care au postat pe topicul meu shi care au spus ca la ora actuala este cel mai frumos URS CABRIO din tara shi dupa cate cunostinte am eu, este foarte greu sa gasesti shi in Germania asa ceva, sunt de parere ca ursul meu este in primele 5 masini din tara amintitaa mai sus...
Asta este parerea mea, am investit baani in acesta masina, nu cu zecile de mii cum le place altora sa spuna, dar am investit destul...
salutare tuturor!!!

E30_Power 14-09-09 14:00

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 2637168)
a mai fost unul cabrio turbo ..... dar nu conteaza asta. Fiecare masina e frumoasa in felul ei . Altii vor tuning, altii vor stock si tot asa . Fanii sunt impartiti si pareri diferite vor fi tot timpul .
Felicitari pt masina Andrei ;)

iar pt E30 power ... nu mai bate campii

Imi cer scuze, Mi-am spus si eu parerea personale nu am batut campii, e parerea mea personala, cum am spus mai sus nu sunt fan al acestei masini, nu sunt prieten bun cu proprietarul sa aduc numai cuvinte de lauda...dar asta este realitatea, este parerea mea personala, imi place foarte mult cum a iesit, daca voi gasiti un defect va rog sa il spuneti...:oops:au fost investiti in primul rand bani in acest proiect, suflet si pasiune si e bine sa respecti ceea ce este frumos! Imi pare rau daca bat campii...sper sa nu se supere nimeni de aici pe mine! Numai bine tuturor!:D

KID*ANDREY 14-09-09 15:54

Masina intradevar a fost frumoasa cand a scoso Andrei, prima data. E30 325, 93 (daca tin bine minte), cabrio, interior cu piele alba, m-technik 2, lsd, culoare mov si jantele albe. Masina arata bine si era pastrata spre original, intradevar o masina demna de show. Bineinteles e doar o parere.

Intradevar, in arad multi posesori de bmw nu sunt curiosi de forumuri si chesti de genu. Sunt multe bmwuri de care multi nu stiu si probabil nici nu vor sti.

B85KYL 19-09-09 19:20

In curand noi poze de la ultima sedinta foto...

Cuiutz 19-09-09 19:21

Cum de nu ai venit la cluj?

B85KYL 19-09-09 19:24

Quote:

Originally Posted by Cuiutz (Post 2652794)
Cum de nu ai venit la cluj?

Imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge la Cluj unde m-am simtit atat de bine anul trecut... Cu aceasta ocazie ii salut pe toti cei de acolo shi le urez sa vada o show pe cinste...
Nu am putut sa ne organizam la club shi sa facem deplasarea la cluj, iar singur nu m-am incumetat sa vin
Salutare tuturor!!!

Cuiutz 19-09-09 19:26

Multumim ... azi a fost un show de zile mari :D .. au avut grija drifterii de asta :D

B85KYL 19-09-09 19:28

Quote:

Originally Posted by Cuiutz (Post 2652808)
Multumim ... azi a fost un show de zile mari :D .. au avut grija drifterii de asta :D

La mai mare maine!!!

B85KYL 19-09-09 20:51

Santos te astept cu nerabdare!!!!

myky99 19-09-09 20:52

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2652994)
Santos te astept cu nerabdare!!!!

si noi :rolleyes2 ca nu mai da odata drumu la site-u ala:))
mai are rost sa iti spun ce masina superba ai?:)):lol::lol:

B85KYL 19-09-09 21:02

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 2653001)
si noi :rolleyes2 ca nu mai da odata drumu la site-u ala:))
mai are rost sa iti spun ce masina superba ai?:)):lol::lol:

Ms mult pt aprecieri...
Insa o sa mai vreau o parere shi dupa ultimele poze , mult mai profi decat pana acum

B85KYL 07-10-09 20:36

Se pare ca Santos vrea sa ma tina in suspans cat mai mult...
As vrea sa le spun tuturor celor carora le place aceasta masina ca am mai facut o micuta modificare la exterior shi ca pana laa showl de la Pitesti pregatesc ceva shi pt interior.
Bafta tuturor!!!

B85KYL 10-10-09 22:12

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 2232375)
Sincere felicitari. Chiar imi place. Ma bucur ca ai adoptat si alt stil, alt kit inafara de Mtech2.Am si eu 2 chestii, sper sa nu te supere, dupa gustul meu. 1) scrisul de pe spate ( E 30 ) ar trebui ceva mai estetic si 2) de ce nu incerci o lama la bara fata? E doar parerea mea, sper sa nu te deranjeze, asta as incerca eu, nici nu stiu daca ar veni bine cu lama, dar oricum as incerca. Multa bafta in continuare.
PS. o aparitie misterioasa, din ceata.

Iata ca a venit shi ziua in care iti pot arata ca parerea ta a contat mult pt mine... I-am adaugat shi lama desprea care imi spuneai tu...

Am sa mai revin shi cu alte poze de la evenimentul care tocmai se desfasoara la Vitantis

PDV_1989 11-10-09 20:48

10 Attachment(s)
Atasez si eu cateva poze cu o masina deosebita din toate punctele de vedere.
Bafta in continuare ;)

B85KYL 11-10-09 21:13

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 2710379)
Atasez si eu cateva poze cu o masina deosebita din toate punctele de vedere.
Bafta in continuare ;)

ms mult pt poze , sunt chiar reusite....

Masina a mai castigat un premiu shi la aceasta expozitie... Top Interior...
mai urc shi eu cateva poze

PDV_1989 11-10-09 21:17

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2710461)
ms mult pt poze , sunt chiar reusite....

Masina a mai castigat un premiu shi la aceasta expozitie... Top Interior...
mai urc shi eu cateva poze

Cpc , ma bucur ca iti plac pozele. Era de asteptat sa castigi ceva premii la cum arata ursache ;)
Am o intrebare , sper sa nu te superi dar nu prea am timp sa stau si sa caut in paginile anterioare...ce motor ai pe urs ?

B85KYL 11-10-09 21:20

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 2710466)
Cpc , ma bucur ca iti plac pozele. Era de asteptat sa castigi ceva premii la cum arata ursache ;)
Am o intrebare , sper sa nu te superi dar nu prea am timp sa stau si sa caut in paginile anterioare...ce motor ai pe urs ?

2.5 12v TURBO

PDV_1989 11-10-09 21:35

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2710472)
2.5 12v TURBO

Ms. Ai idee cam cati cp ai la roata ? Te intreb ca am si eu un E34 cu acelasi motor si m-ar bate gandul sa-l fac TURBO.

B85KYL 11-10-09 22:02

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 2710528)
Ms. Ai idee cam cati cp ai la roata ? Te intreb ca am si eu un E34 cu acelasi motor si m-ar bate gandul sa-l fac TURBO.

nu am facut dyno cu ea ... chiar nu am idee

PDV_1989 11-10-09 22:03

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2710647)
nu am facut dyno cu ea ... chiar nu am idee

Am inteles. In caz ca faci o fisa dyno anunta-ma si pe mine. Multumesc.

Cipilica 11-10-09 22:16

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2708790)
Iata ca a venit shi ziua in care iti pot arata ca parerea ta a contat mult pt mine... I-am adaugat shi lama desprea care imi spuneai tu...

Am sa mai revin shi cu alte poze de la evenimentul care tocmai se desfasoara la Vitantis

Chiar imi place. Ma bucur ca gusturile noastre au coincis. E foarte bine ca esti dispus la dialog si iei in seama si alte idei. Si eu am facut de multe ori asa si nu mi-a parut rau, am avut de castigat, 4 ochi vad mai bine decat 2. Sper ca nu te superi daca in viitor ma voi inspira si eu de la tine cu scrisrile pe masina, la asa ceva chiar nu ma gandeam. In rest ce sa zic, felicitari si pentru recentul premiu si ai grija de ursache. Se vede ca place;)
Multa bafta.

B85KYL 11-10-09 22:29

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 2710691)
Chiar imi place. Ma bucur ca gusturile noastre au coincis. E foarte bine ca esti dispus la dialog si iei in seama si alte idei. Si eu am facut de multe ori asa si nu mi-a parut rau, am avut de castigat, 4 ochi vad mai bine decat 2. Sper ca nu te superi daca in viitor ma voi inspira si eu de la tine cu scrisrile pe masina, la asa ceva chiar nu ma gandeam. In rest ce sa zic, felicitari si pentru recentul premiu si ai grija de ursache. Se vede ca place;)
Multa bafta.

Merci mult...
Ma bucur ca am reusit sa te inspir shi eu cu ceva ...
Bafta!!

B85KYL 19-10-09 14:19

Top Car of The Show !!!! Pitesti 2009
S-a mai incheiat un an din punctul de vedere al evenimentelor de tuning, dar cel mai important este ca l-am incheiat cum se putea mai bine...

DB77VLY 19-10-09 15:15

1 Attachment(s)
Felicitari ! O poza de duminica @Pitesti

dr_pricop 19-10-09 15:15

felicitari kylule.super tare ursu isi merita toate premiile luate pana acum

B85KYL 19-10-09 15:33

Quote:

Originally Posted by DB77VLY (Post 2732352)
Felicitari ! O poza de duminica @Pitesti

Foarte tare poza... o am shi la avatar, am luat-o mai devreme de pe forum..
Ms mult

B85KYL 19-10-09 15:36

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2732353)
felicitari kylule.super tare ursu isi merita toate premiile luate pana acum

si tu ai o masina super , doar ca nu iti place sa te afisezi prea mult...
ms pt aprecieri...

Cipilica 19-10-09 15:44

Vazusem la sectiunea evenimente (ieri in fuga) ca ai participat la Pitesti si chiar vroiam sa te intreb ce premiu ai mai inhatat. Dar se pare ca mi-ai luat-o inainte:D
Felicitari! Si un nou an la fel de plin, si de premii si de schimbari (surprize) ;)

ovidiums 19-10-09 15:47

frumoasa masina...mi-au curs ochii dupa ea si in bucurestii noi (anul trecut) cand era wip.
felicitari!

B85KYL 19-10-09 15:48

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 2732456)
Vazusem la sectiunea evenimente (ieri in fuga) ca ai participat la Pitesti si chiar vroiam sa te intreb ce premiu ai mai inhatat. Dar se pare ca mi-ai luat-o inainte:D
Felicitari! Si un nou an la fel de plin, si de premii si de schimbari (surprize) ;)

In noul an vreau sa intru cu ceva modificari atat la interior cat shi la exterior... acum sa vedem ce voi reusii sa realizez

dr_pricop 19-10-09 16:28

kylule treaba cu afisatul este relativa.sunt alte masini mai frumoasa ca a mea .eu unu merg cu ea zi de zi si incerc sa o feresc de ce e mai rau.mai are si ea defecte ma rog si cred ca nu este o masina de show cum este ursu tau.masina aia este special pt asa ceva .atrage privirea si premiile:Dpizde numai zic .oricum meriti toate peremiile astea pt ca ai bagat multa munca acolo si mai ales bani care fara ei nu prea poti sa faci ce-ti doresti dintr-o masina.numai bine

B85KYL 19-10-09 16:36

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2732638)
kylule treaba cu afisatul este relativa.sunt alte masini mai frumoasa ca a mea .eu unu merg cu ea zi de zi si incerc sa o feresc de ce e mai rau.mai are si ea defecte ma rog si cred ca nu este o masina de show cum este ursu tau.masina aia este special pt asa ceva .atrage privirea si premiile:Dpizde numai zic .oricum meriti toate peremiile astea pt ca ai bagat multa munca acolo si mai ales bani care fara ei nu prea poti sa faci ce-ti doresti dintr-o masina.numai bine

Atunci am sa rectific putin... Ai una din cele mai frumoase masini care au activitate zi de zi...
Oricum eu te astept shi la o expozitie pe viitor

B85KYL 19-10-09 16:37

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2732472)
frumoasa masina...mi-au curs ochii dupa ea si in bucurestii noi (anul trecut) cand era wip.
felicitari!

Fata de anul trecut a mai suferit niste mici modificari...
Ma bucur ca am reusit sa-ti captez atentia...

dr_pricop 19-10-09 17:42

da buna asta cu activitate zi de zi:D:D

albatros 20-10-09 20:35

e o bombonica de masina ..super .....bafta in continuare ......am si eu un e30 si acuma am inceput sal fac ... da al tauu e superr .... bestiala bomboana .... BAFTA!

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning