Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

NSL_KiwY 09-08-07 10:52

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

Veniti vineri ora 22:00 in billa dr.taberei si stam de vorba...

vec 10-08-07 04:55

Turcule tu ai decedat ???nu te mai vede omu cu lunile??si nici pe Giorcel ...v_ati ratacit prin D Taberei???

vec 10-08-07 04:57

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1036813)
vec-ule, vec-ule...
ti a crescut o tumoare in dreapta motorului si vb de lipiturile mele?
am fost la un baiat cu facultate, si a folosit (poxipol), mi a garantat.

FLORICA???
Arata mie ( 2 sanatosi ) din cunostintele noastre.
SARUT MANA vec-ule

aaa daca e cu (poxipol)e bine atunci ai garantie <mai iesi dracu si tu prin lume Turcalete

vec 10-08-07 04:59

FLORICA???
Arata mie ( 2 sanatosi ) din cunostintele noastre.
SARUT MANA vec-ule[/QUOTE]

eu nu pot sa-ti arat unu .....tu vrei 2 ....de unde frate--e o specie rara

MaGiKo 09-10-07 21:52

Salut sunt MaGiKo ...ma cheama Alex sunt din Bucuresti as vrea sa intru si io in club la voi am auzit ca e super marfa .... sunt student in Politehnica la Transporturi la IT ! am permisu` normal :P ... masina: am o dacie ... imi fac treaba cu ea :P ... dar imi voi lua una noua cred ca un GTI cat mai curand ! am un prieten la voi in club i se spune Neo ( Silviu ) ! astept un raspuns id-ul meu este [email protected] sau [email protected]

F_L_R 09-10-07 21:56

-Vino vineri cu Neo si vb....ok?

MaGiKo 09-10-07 22:11

pai vineri nu pot ca sunt la facultate am multe ore si seminarii .... in weekend si joia sunt liber nu am nici o ora !! am nr lu neo 0766835XXX sau 0727704XXX connex si cosmote ! crezi ca te mint :P ? poti sa`l intrebi de mine de Nutu ( e numele meu de familie ) ... o sa vb si io cu el !

-fara numere personale ale membrilor.....doar cu acordul lor (Nsl_Florica)

NSL_KiwY 09-10-07 22:23

Vineri la ora 22:00 ai cursuri??

MaGiKo 09-10-07 22:25

Da acum citeam pe forum sa aflu si io mai multe informatii .. si am vazut data ora si locul :P ... daca e asa o sa vb cu Neo si cred ca o sa vin cu el cu FR-ul :P :)))

MaGiKo 09-10-07 22:27

Doamne Fereste ... normal ca nu :P :))) am pana la ora 8 :P si maine am de la 8:00 la 20:00 ! serios ... am vazut catziva prin Poli la transporturi acolo din NSL ! dar nu cred ca`i stiu :P yet :P :)))

MDshell 22-10-07 23:43

Salut, as vrea si eu sa ma inscriu in NSL, sunt student in anul I in cadrul Facultatii de Mecanica la sectia Autovehicule Rutiere din Cluj-Napoca, nu am permis de conducere in momentul de fata, dar curand o sa intru in posesia lui respectiv in data de 5 noiembrie am examen:). Clubul mi-a fost recomandat de catre MaGiKo un bun prieten pe care il cunosc de cativa ani. Ma cheama oliviu, Adresa mea de messenger : [email protected] . Multumesc.

MaGiKo 22-10-07 23:55

te-ai bagat ma ? :PP:)))

LMX_Catalin 30-10-07 09:24

MDshell, in club este venit orice pasionat auto dar trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa aiba 18 ani, sa aiba perimis auto, sa aiba o masina (care de preferat sa nu fie Dacia 1310, Trabant, Walburg - dupa ultimele reglementari ale legislatiei interne NSL) si sa fie om de comitet :)
Din punctul nostru de vedere esti bine venit, dar sa asteptam putin sa e vezi cu permisul luat. OK?
Pana una alta considera ca esti aspirant :)

bodyspeed 30-10-07 20:33

Quote:

Originally Posted by LMX_Catalin (Post 1174957)
MDshell, in club este venit orice pasionat auto dar trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa aiba 18 ani, sa aiba perimis auto, sa aiba o masina (care de preferat sa nu fie Dacia 1310, Trabant, Walburg - dupa ultimele reglementari ale legislatiei interne NSL) si sa fie om de comitet :)
Din punctul nostru de vedere esti bine venit, dar sa asteptam putin sa e vezi cu permisul luat. OK?
Pana una alta considera ca esti aspirant :)

desi trabant aveam :rolleyes2 cel putin cel decapotabil, bleo
mai este in club din nsl bucuresti :D

MARI_NSL 30-10-07 21:01

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1176008)
desi trabant aveam :rolleyes2 cel putin cel decapotabil, bleo
mai este in club din nsl bucuresti :D

sincer . nu l-am vazut la nici o intalnire nsl :???: a fost dct la 4tuning day :x

GolfuletzS 31-10-07 08:40

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1176052)
sincer . nu l-am vazut la nici o intalnire nsl :???: a fost dct la 4tuning day :x

a mai venit da vine cu o Navara :P

VaLeX 31-10-07 11:51

Salut ..sunt din Piatra Neamt , insa sunt student la facultate in Iasi , momentan am doar carnet si doar masina tatei (care nu pot sa'i fac nimic ..stiti voi ..dac nu e masina ta, nu are rost sa bagi bani in a familiei) ..de la anul sper sa se scoata taxa de prima inmatriculare si sa'mi iau un ursuletz ..cam asta ar fi planu ...

despre NSL ? ..mi'a zis Nick despre club si dac vreau sa intru...i`am zis ca mai ma gandesc ..si m`am hotarat ..dac se poate sa intru ..ar fi perfect ...

multzam anticipat :)

NSL_Cartman 31-10-07 11:55

valex te astept vineri la ora 19:00 la stadion la intalnirea saptamanala NSL.

pina atunci intra si pe forumul nostru separat (forum)

VaLeX 31-10-07 11:57

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1176719)
valex te astept vineri la ora 19:00 la stadion la intalnirea saptamanala NSL.

pina atunci intra si pe forumul nostru separat (forum)

cand mai vin p`akasa ..vin sa ma prezint (masina n`am ce prezenta ..inca nu )
mai vb :D multa bafta

Marson 31-10-07 13:46

Alles Klar Bro! Felicitari pentru permis.. e atat de nou ca inca mai ies aburi din el :D... cu ursuletul.. stam de vorba... e pus deoparte special.
Take care... si tine-mi si mie un loc in NSL... cand ajung in tara... deschidem sampania.
Salutari.

Brutus_vali 10-11-07 14:20

Bun venit la toata lumea...va asteptam cat mai multi la intalnirile NSL (vinerea la ora 22 in parcare la Billa Dr. taberei)...Bafta multa tuturor si fara incidente

Daniel_Toa 14-11-07 07:26

Va salut cu respect ! Ma numesc Daniel am 18 ani , si as dori sa intru in acest club . Va intrebati daca am carnet, masina ? exact peste 2 zile cam la aceasta ora sunt in examen pentru permis auto ... masina am o Dacia 1310 care am ceva ganduri marete cu ea . Astept un raspuns de la un membru fondator in legatura cu mine sa fiu primit in club etc.

LMX_Catalin 14-11-07 23:46

Daniel, de curand am adoptat o noua regula si aceea ca Daciile 1310 nu mai pot intra in club :(! DAR se refera strict la masini nu si la proprietari . Masinile vin si trec, proprietarii sunt membrii NSL. Ia-ti permisul cu succes si te asteptam la intalnirile noastre sa ne cunoastem :)
Bafta!

Daniel_Toa 15-11-07 06:20

Nu voi tine mult aceasta masina, decat oana capat ceva experienta sa ma descurc cu msina pe strada. Sper in primavara sa -mi achizitionez alta masina si atunci sa fiu primit in club. Iar cu carnetul , maine dimineata am examen

el_ovy 15-11-07 14:33

Bafta la examen! ;)

Daniel_Toa 15-11-07 14:35

sa fie ! multumesc frumos

LMX_Catalin 15-11-07 20:32

te asteptam la intalnire vineri seara.

Daniel_Toa 17-11-07 06:09

L-am luat ! sala cu 24 si traseul fara nici o greseala :) iar acum stau si astept permisul ca tocamai luni la ora 3 ma duc sa il iau , sambata si duminica nu se lucrreaza :( oricum sunt fericit ca il am . Sper ca, cat mai curand sa pot intra in clubul vostru

el_ovy 17-11-07 11:31

Felicitari ;)... Sa-l stapanesti sanatos, fara probleme

Daniel_Toa 17-11-07 14:57

Multumesc :) acum trebuia sa pun mamaliga in geam

dmo.mihai 20-03-08 22:59

salut...as vrea si eu sa ma alatur acestui club...am 19 ani...permis de 1 an...mashina dacia break de 3-4 luni...dar in curand vreau sa o schimb...mai exact inca ma gandesc ce sa fac...sa ma apuc de ea sau sa o dau si sa`mi iau altceva...id`ul meu de messenger este dmo.miha ... rog sa fiu contactat de administratorul clubului sau de cel care se ocupa de inscrieri pentru mai multe detalii ! va salut

RAZvan15 21-03-08 01:08

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 1435779)
salut...as vrea si eu sa ma alatur acestui club...am 19 ani...permis de 1 an...mashina dacia break de 3-4 luni...dar in curand vreau sa o schimb...mai exact inca ma gandesc ce sa fac...sa ma apuc de ea sau sa o dau si sa`mi iau altceva...id`ul meu de messenger este dmo.miha ... rog sa fiu contactat de administratorul clubului sau de cel care se ocupa de inscrieri pentru mai multe detalii ! va salut

Salut... din pacate nu se mai fac inscrieri in NSL !

DeZaXaT 21-03-08 01:27

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 1436006)
Salut... din pacate nu se mai fac inscrieri in NSL !

Nu se mai fac inscrieri la NSL filiala Bucuresti ;)

dolb 22-03-08 00:13

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 1435779)

cum au mai zis si baietii numai ca subscriu
1 la mana, nu se mai inscriu dacii sau oltcit ( Decat daca sunt foarte speciale - asa intelesesem)
2 la mana pentru moment s-au sistat inscrierile in NSL BUCURESTI !

CT-07-APV 25-03-08 12:56

Buna ziua din cate am citit pe aici nu exista o filiala in Constanta. Eu as vrea sa ma inscriu in clubul vostru. Am vorbit cu un baiat de la voi si astept un raspuns. Se poate face o filiala si la mine in oras?

dolb 25-03-08 13:41

se poate face o filiala! dar trebuiesc minim 3 membri! si mai ales sa faceti activitate ;) ar fi foarte buna o filiala la voi . mai multe poti discuta cu Florica !

CT-07-APV 25-03-08 16:25

Re: Au inceput inscrierile in NSL Romania

3 membrii cred ca se gasesc nu ar fi asta o problema. As fi eu si inca un baiat cam 100 % acum spunemi ce intelegi prin activitate?

GolfuletzS 25-03-08 16:42

a mai fost o filiala la constanta odata... daca nu ma insel chiar .... clubu din care faceai parte

CT-07-APV 25-03-08 16:59

Da inainte sa fiu eu in clubul respectiv. Sau mai bine zis inainte sa aiba acte si sa faca inscrieri. Nu stiu ce s-a intamplat si nu prea ma intereseaza. Am fost in acel club acum nu mai fac parte si nu cred ca asta ma trage in jos. As vrea sa ajung undeva unde tuningul viteza cursele si cam tot ce tine de acestea este cel mai important lucru pentru membrii. Din cate am vazut de-a lungul timpului NSL s-a pastrat destul de in fata. Am vazut si la 4tuning days ca membrii si-au dat silinta si mai ales Florica si nu doar in organizarea standului ci in organizarea intregii expozitii.

Rudy87mn 30-05-08 03:12

Salut la toata lumea.Am tot cautat si nu am gasit sa fie o filiala la Timisoara sau ce-l putin in apropierea mea ( poate nu am citit eu destul de atent).Am mai multe intrebari:
-Ce trebuie sa fac ca sa infintez o filiala in partea asta a tari?
-Sunt anumite criteri in inscrierea membrilor ? masina , cai putere etc?

Salutari din Lugoj si toate cele bune.

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning