![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
eu intru la banuieli ,sa fie cumva motorul de pe volvo de 1,7 turbat?:?:
|
Bogdanele,tovarasa stie ca daca nu se supune sefului are de pierdut:evil::twisted::lol::lol:,glumesc dar ma intelege,deocamdata nu a strambat din nas si chiar mai mult m-a ajutat si financiar si ma sustinut moral!
Dar cu totii stim cum sunt femeile,oricat te-ar intelege tot nu e bine :D Domnu eugen_pustiu multumesc pt aprecieri,sper sa iti placa si cand va fii gata :D Bolide nu sunt secretos si nici vedeta,voi atasa si niste poze,in schimb cu motoru si transmisia inca nu dezvalui nimic sper sa iasa ceva din ceea ce vreau!!!! BTL-ule,pt mine numai conteaza cine cred eu ca e pe primul loc pt ca masina are o importanta mult prea mare!!!!iar femeia o iubesti ca e femeie !!!! Frate fanica........am vb si asa ramane,si nu ma enerva ca vin maine la Bistrita si iti zgariu TZY-ul sau Fordu :)) |
Quote:
imi place masina ta!!!!si sigurantele de capota sunt ca ale mele :P:P |
7 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa fac poze
astept pareri si sfaturi in legatura cu buza de golf....pe mine nu ma prea incanta nu imi place cum vine .... acum in drum spre casa veneam linistit spre casa si am auzit ca trancane ceva pe dreapta fata,dar usor.am tras pe dreapta nu avea joc nu nimic,am crezut ca s-a rupt telescopu sau tirantu,totul era ok,am intrat pe centura si aveam undeva la 90km\h si dintr-o data se aude o bubuitura si franeaza brusc!!!roata din dreapta era blocata se retezase un surub de la suport etrier,pagubule nu sunt mari,masina nu are nimic decat un pic partea mecanica!!!!acum ma duc sa o remediez!!!! |
mie mi se pare super-ok buza aia!!!
|
of ce nemernic esti, o pui pe dia la lucru, mai mai. ia pune-o si tu in dreapta si scoate-o la o tura pana in bistrita, sa mai vada fata una alta ................... IN SFARSIT O VAD SI eu LA TREABA PE FATA
|
Quote:
|
E un baiat care a pus buza spate de pe o vectra pe bara fatza zambetul lui iliescu.Poate se potriveste si la tine, nu stiu,am dat o idee.Multa succes in tot ce faci
|
Lucica pune o poza din profil sa o vedem toata
|
WSN ms pt sfat o sa caut si o sa incerc,sa vedem cum iese,nu vreau sa incarc masina,si dak arata bine e ok dak nu renunt la ea !!!
BTL-ule nu am reusit sa fac poze din profil ca trebuia sa tinem de ea sa nu cada :Ddoar alea atat am reusit sa le fac |
mi se pare super misto lama de golf, da tu parca erai cu alpine iar esti cu turbat ?
|
Quote:
|
adevarul e ca iti da diverse batai de cap, una mai marunta si mai tampita ca alta dar la final se cam "teme" lumea
spor la munca in continuare |
cu buza de golf pare mai de raliu,dar ce culoare o vopsesti?eu zic ca e bine, dar daca tie nu iti place nu o pune!in legatura cu incidentul, bine ca esti teafar si ca nu a patit nici tu si nici masina nimic.bafta....
|
Quote:
Pai cred ac pun buza aia pana la urma si Canny zicea ca arata bine,dak o pun o las neagra :D |
cat am strabatut azi brasovul, cate telefoane am dat sa iti aflu numarul.... :lol:
|
Quote:
|
ia PM sau mess cu numarul :lol: la sfarsitul lunii tura 2 bv, bran, moeciu, sibiu :lol:
|
mie mi se pare ca arata chiar oki buza aia....daca nu-ti convine cauta-ma sa creem una noua;)
|
Quote:
|
legat de buza eu am incercat sa asez una de solenza pe langa botul masinii mele si dadea frumos dar trebuia prelucrata si m-am lasat pagubas.oricum nu era a mea,trebuia sa o montez omului pe masina!
|
2 Attachment(s)
Quote:
bafta in continuare cu proiectul... |
Quote:
ms si bafta si tie !!!! |
URGENT !!!!!RASPUNDETI-MI SI MIE VA ROG,MERITA SA PUN SISTEMUL DE INJECTIE DE PE O DACIE BERLINA DIN 2004 PE MASINA MEA?TOT CU TRASEU DE TOBE ABSOLUT TOTUL REZERVOR TOT !!!!!MASINA A FOST LOVITA FRONTAL EXACT IN MOTOR,PARE INTREG POMPA DE APA E SPARTA,DAR NU VREAU SA MA RISC SA IAU SI MOTORU,O SA IL VERIFIC SA VAD DAK E OK L-AS LUA CU TOTUL!!!!!ASTEPT PARERI VA ROG MULTUMESC
|
eu unu nu l-as pune!am un prieten care are o nova Gti si nu e multumit de injectia asta Bosch.a zis ca ii mergea mai bine nova care a avut-o inainte pe carburatie!
eu unu zic sa o lasi asa!e prea multa munca.dar daca o dezmembreaza omu i-ai si tu rezervorul ca nu se stie cand treci la vre-o injectie multipunct si ai nevoie de el!:D...sau mi-l vinzi mie cand oi face rost de bani!....:P |
Lucica nu te prostii si lasa carburatorul la locul lui ca e sf.pe dacie
|
Quote:
|
call me...si stabilim cum facem buza aia...sa-ti faci temele sa aduci poze schite tot ce-ti trece prin cap;)
|
Quote:
|
date frate p injectie si sunama k iti zic io k nu o sati para rau
dar iti tre mai multe nu numai injectia si pompa sunama si tu cum faceai mai demult................. k doar nu te face p tine un tel.. |
Quote:
|
da de mult ma tot ascund......
|
Quote:
|
Mai Lucica te dai pe injectie?grija mare la nurse sa nu te mpunga rau in vene:D
|
Quote:
|
Fa ce e mai bine pt babubta,in rest nimic nu mai conteaza,doar e jar cartus.
|
ee o laie k nu mai zice nimic saptamana ce vine ma apuc de alba...............
capitala k io venit vremea. |
Quote:
|
Sa va zic ceva!
Aseara...eram cu un prieten cu un A4 prin oras, si il vad pe Luci cu "doamna"! Si au facut putin "rally"! S-a tinut ceva timp dupa A4! Super masina lui Luci! p.s. : A4-ul are 116 cai! :D Felicitari Luci! Oricum...sunetul care in scoate batrana nu se compara cu nimic! :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning